- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Hee cin ariyodur.hatun pesindedir o.ya kahin bulmusum o dangozlami harciyacam.banaa gerard butler napiyo suanda onu de?resmet bana onuuucin arıyodur evde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee cin ariyodur.hatun pesindedir o.ya kahin bulmusum o dangozlami harciyacam.banaa gerard butler napiyo suanda onu de?resmet bana onuuucin arıyodur evde..
orda gece olduğuna göre...Hee cin ariyodur.hatun pesindedir o.ya kahin bulmusum o dangozlami harciyacam.banaa gerard butler napiyo suanda onu de?resmet bana onuuu
şöyle bi bakiimm dedim bakmaz olaydım püüü kısrak kibin hatunu atmış eve mercimek fırındaHee cin ariyodur.hatun pesindedir o.ya kahin bulmusum o dangozlami harciyacam.banaa gerard butler napiyo suanda onu de?resmet bana onuuu
İste bende tam o halini istiyorumşöyle bi bakiimm dedim bakmaz olaydım püüü kısrak kibin hatunu atmış eve mercimek fırında![]()
Hosgeldiiiselamm..
hosbuldum seker. nasılsınız bakalımHosgeldiii
İyiyiz iste gordugun gibiii.sen nasilsin?nerelerdesin?hosbuldum seker. nasılsınız bakalım![]()
bende aynıyım pek bakmaya fırsatım olmadı erken de uyumaya basladım buaralarİyiyiz iste gordugun gibiii.sen nasilsin?nerelerdesin?
Niyeee cok mu yoruluyosunn?bende aynıyım pek bakmaya fırsatım olmadı erken de uyumaya basladım buaralar![]()
uykuyu duzene sokayım dedım ya gec yatıp gec kalkınca gun bı b.ka benzemıyorduNiyeee cok mu yoruluyosunn?![]()
aynenÖleeeceeeeemmm
ne dedın yıneBan yiyebulurum
neden ban yiyosun geneOlurda yersem sizi seviyom.o gordugunuz ziyaretci hep ben olacam