- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
sus altıma işicem yemin ediyombir zebra oyuncak vardı çok seviyodum kusmukla kaplandı...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus altıma işicem yemin ediyombir zebra oyuncak vardı çok seviyodum kusmukla kaplandı...![]()
Daha guzeli en guzeli olucak inan.herkesin yavrusu kendine en en en guzel.zaten o olmasa belki bu kdr kolay olmazdi hicbisey.çok güzel bişey ya bigün benim de böyle tatlı bi bebem olsun dünyalara bedeldir eminim onun kokusu![]()
Daha guzeli en guzeli olucak inan.herkesin yavrusu kendine en en en guzel.zaten o olmasa belki bu kdr kolay olmazdi hicbisey.
dahası da var sinir etmişti beni ben ona mavi(bak mavi favori rengim!) oyun hamurumu vermiştim o böyle şimdi kusacağını anladı resmen kafasını çevirip benim eteğime kustu ayakkabım vıcık vıcık ediyodusus altıma işicem yemin ediyom![]()
ben de yıllardır yeğenimi seviyodum şimdi yeni sevilmelik bebeler bulcamDaha guzeli en guzeli olucak inan.herkesin yavrusu kendine en en en guzel.zaten o olmasa belki bu kdr kolay olmazdi hicbisey.
dahası da var sinir etmişti beni ben ona mavi(bak mavi favori rengim!) oyun hamurumu vermiştim o böyle şimdi kusacağını anladı resmen kafasını çevirip benim eteğime kustu ayakkabım vıcık vıcık ediyodu![]()
zihniyet yıllardır değişmemişsen değer vermişsin o da kusmuk vermiş klasik erkek ya
ay beni de bi çocuk yanağımdan öpmüştü ağlamıştım ben![]()
işe..çişten karnım ağrıyor![]()
iyi geldimi kuzuşşişedim kafamı da soğuk suya soktum bidaha![]()
neden kuzummgeldi ama içim sıkılıyı![]()
kus rahatlakuscam şimdi![]()