- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
Macera anlayisin gözlerimi yasartti canim![]()
![]()
ama öyle düşünsene zombiş öldürürdük sonra sığınaklar kurardık
marketlere girer yemek çalardık
uff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Macera anlayisin gözlerimi yasartti canim![]()
![]()
Lililililililili![]()
CanlarııımmmAşkitoomm![]()
çörek ben olayımBallarım börekleriim sütlü çörekleriim
Ballarım börekleriim sütlü çörekleriim
hahahahasen söylemeden ben sorayım AÇ MISIN
ilk ben dedım lo mızıkcılık yapmahayır ben![]()
olurçörek ben olayım![]()
değilim öküz gibi tokumsen söylemeden ben sorayım AÇ MISIN
Zombi zaten ölmüşte dirilmis nasil öldürcenama öyle düşünsene zombiş öldürürdük sonra sığınaklar kurardık
marketlere girer yemek çalardık
uff![]()
haqhaha sen caktırmıyon da fragmandan sonra altına mıctın benceşimdi de dığ dığ dığ diye ses geliyi![]()
Ben slop slop diye bi ses duyuyom.ust kat olabiliiirşimdi de dığ dığ dığ diye ses geliyi![]()
Sen şizoya bagliyosun yavaş yavaşşimdi de dığ dığ dığ diye ses geliyi![]()
Ama filmler gerçekten cok korkunc.ben de cesaret edemedim izlemeye![]()
Zombi zaten ölmüşte dirilmis nasil öldürcenben cok tirsagim ya. Playstation oynuyorum boyle yaratikli falan altima edecek oluyorum,cok geriliyorum ya
esim evde olmasa oynamiyorum
karanliktan da cok korkuyorum,elim ayagim titriyo hemen. İsik acik yatiyoz biz
![]()
haqhaha sen caktırmıyon da fragmandan sonra altına mıctın bence![]()
Ben slop slop diye bi ses duyuyom.ust kat olabiliiir
Sen şizoya bagliyosun yavaş yavaş![]()
Bende uatak gacırtısı duyuyorum sapik la bunlarBen slop slop diye bi ses duyuyom.ust kat olabiliiir
Ya benim tasinmadan onceki ust komsum cok fenaydi.hani biz iki gun sevismesek arayi actik tabagi bos yollamayalim derdik.Bende uatak gacırtısı duyuyorum sapik la bunlarsu yaylari yagliyonuz mu,yatagi mi degistiriyonuz yapin biseyler
![]()
İzledim ben onu ama bi film vardi orda ölmüyolardi ozel bi silah gelistiriyolardi sadece o silahla vurunca ölüyodu zombiler.ay sacmalik isteyaa ben de zifiri karanlık olmadan uyuyamam bir de 0 ses olucak sese ve ışığa tahammülüm yok
ya işte walking dead izlesen bilirdin kafadan vurucan beyinden beyinden
cinliyim ben![]()
O da iyimisYa benim tasinmadan onceki ust komsum cok fenaydi.hani biz iki gun sevismesek arayi actik tabagi bos yollamayalim derdik.
İzledim ben onu ama bi film vardi orda ölmüyolardi ozel bi silah gelistiriyolardi sadece o silahla vurunca ölüyodu zombiler.ay sacmalik iste![]()