- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
oww beybi akşam yemeği yedim kanıma girmebol domates soslu böylee biberli uuuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oww beybi akşam yemeği yedim kanıma girmebol domates soslu böylee biberli uuuu![]()
Offff biktik su zamlardanhaber izliyorum aşkitom
elektrik ve doğalgaza %9 zam gelmiş yine
sen napıyosun minik kuşum
Bir daha mı gelces dünyayaoww beybi akşam yemeği yedim kanıma girme![]()
oyy kıyamammOffff biktik su zamlardan
Cok pis regl oldum,karnim agriyoooo. Erken geldim eve yatiyorum![]()
Merhaba luna . tanismadik seninle. Naber,nasilsinyapalım ya![]()
Yok almadim. Hemen ilaca sarilmayi sevmiyorum. Dayanamaz hale gelmeden icmek istemedim :)oyy kıyamamm
Ağrı kesici aldın mıı
Ben ilaç almadan mümkün değil duramam yaYok almadim. Hemen ilaca sarilmayi sevmiyorum. Dayanamaz hale gelmeden icmek istemedim :)
Benmde eskiden oyleydi. Her regl oldugumda igne vurunuyordum,2 tane agri kesici kesmiyordu cunku. Evlendikten sonra azaldi sancilarim nedenseBen ilaç almadan mümkün değil duramam ya
Benim ikinci üçüncü gün bile ağrıyor![]()
Merhaba harbikız : )Çok şükür baş ağrım var biraz benimkiyle bilgi yarışı yapıyorum : D ay sen nasılsın unuttum yazmayıMerhaba luna . tanismadik seninle. Naber,nasilsin![]()
Bir daha mı gelces dünyaya![]()
Doktor da evlenince geçer diyo niyeyseBenmde eskiden oyleydi. Her regl oldugumda igne vurunuyordum,2 tane agri kesici kesmiyordu cunku. Evlendikten sonra azaldi sancilarim nedense![]()
enee sen evleniyon mu kızMerhaba harbikız : )Çok şükür baş ağrım var biraz benimkiyle bilgi yarışı yapıyorum : D
Gelmeyeces de gelinliğede giremessem netcem![]()
çok yakında ha bugün ha yarın özelden atarım tam tarihi : )enee sen evleniyon mu kız
ne zaman ne zamann
Merhaba harbikız : )Çok şükür baş ağrım var biraz benimkiyle bilgi yarışı yapıyorum : D
Gelmeyeces de gelinliğede giremessem netcem
Bana da demisti. Gecti gercektenDoktor da evlenince geçer diyo niyeyse![]()
Sağol canım Sen nasılsın : )Gecmis olsun canim :)
Bana da demisti. Gecti gercekten![]()
çok yakında ha bugün ha yarın özelden atarım tam tarihi : )
Bana saçma gelmişti ama doğruymuş zaarGecmis olsun canim :)
ayy çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bana da demisti. Gecti gercekten![]()
Eh iste. Regle dayalı karnim agriyor. Haricinde zımba gibiyimSağol canım Sen nasılsın : )
Aynen :)Bana saçma gelmişti ama doğruymuş zaar![]()
Bende tebrik ederim,bir ömür mutlulukla dilerim
Sağol canım aminn darısı başına
ay geçmiş olsunEh iste. Regle dayalı karnim agriyor. Haricinde zımba gibiyim![]()

Aynen :)
Teşekkür ederimm Amin İnşAllahBende tebrik ederim,bir ömür mutlulukla dilerim![]()
Te
Sağol canım aminn darısı başına
ay geçmiş olsun
Teşekkür ederimm Amin İnşAllah![]()