• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigo Live

asicicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
16
10
3
39
Hanımlar merhaba,

Bugün sevgilimin telefonuna 2 tane bildirim geldi Bigo Live’dan. Biri “ara beni” idi diğeri de “özledim seni” gibi bir şeydi. Sizce bunlar otomatik mesaj mı herkese atılan yoksa özel bir konuşmadan gelen teke tek mesaj mı? Telefon şifreli olduğu için açıp bakamadım ama gelen bildirimde ayşe fatma değil de Bigo Live yazıyordu sadece. Programı biliyorum ne olduğunu vs benim tek merak ettiğim hani gelir ya kalıp reklam gibi otomatik mesajlar o tarz bir şey miydi acaba yoksa sevgilimin özelden birebir görüştüğü biri mi var?

Teşekkürler.

Otomatik cevap ama tehlikeli bir site bence.
Ya bir hesap açtım ya da açmadım tam emin değilim ama telefona indirdim ondan eminim, sanırım hesap açmamıştım bu arada yaa her neyse bir gün biri kullanırken beni bot hesap olarak görmüş. Adım twitterdski adım, fotoğrafım twitterdski fotoğrafım.
Şikayet edecektim siteyi, dilekçeye kadar hazırladım ama sitenin vergi numarasını mı bir şeyini bulamadım. Onsuz da şikayet edilmşyordu, elimde patladı.

Saçma sapan bir site yani izin özü. Asla güvenilir değil.

Back
X