- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi taktak9293
-
8 AY OLDU :d
yo ben calışıyorum kiAy abartma ya bence sen evde kalmaktan kafaya takmissin resmen eşine
En azından fazlaca yaptıgınızın farkındasınız sındı laylay gelir ama ilerde sorun olmasın merakınızın giderilecegi bi konubu yeterki süpheye dönmesin..nişanlıyken başka sehirdeydm . o zmn bile sormuyodum bu kdr8 AYLIK evlyz
yo ben calışıyorum kiSABAH 8 AKŞAM 6
Nişanlıyken o sık sık sorardı. konum atardı atmana gerek yok . öyle ilişkimi olur biz evlencez derdim.En azından fazlaca yaptıgınızın farkındasınız sındı laylay gelir ama ilerde sorun olmasın merakınızın giderilecegi bi konubu yeterki süpheye dönmesin..
Bencede konum olayı abartı ya bi süre sonra iyide hissettirmezdi diye düşünüyorum belkide ilgisiini özlediniz evlide olsa insan eşini özleyebilir bunu başka şekilde yansıtabilir siz adım mesela evde akşama eşinizi mutlu edecek biseyler yapın karşılık alacağınızı dusunuyorm ki aksi takdirde nerde olduğunun zaten cok önemide kalmayacaktır takılmazsınız bile :) mutluluk birazda bizim elimizde .Nişanlıyken o sık sık sorardı. konum atardı atmana gerek yok . öyle ilişkimi olur biz evlencez derdim.
şimdi evlendik heralde o eskisi kadar aramıyor diye zorluyorum şartları...
önceden başka şehirde çalışıyodum. öğlen yemekhanede yemek yiyodum azıcık yürüyüş yapıydum.
sıkıştırmıyordum adamı..şimdi aynı şehirdeyiz diye mi ilgi bekliyosam.
hiçbirşey merak etmiyorumarkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...
ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?
Haklısınız...Bencede konum olayı abartı ya bi süre sonra iyide hissettirmezdi diye düşünüyorum belkide ilgisiini özlediniz evlide olsa insan eşini özleyebilir bunu başka şekilde yansıtabilir siz adım mesela evde akşama eşinizi mutlu edecek biseyler yapın karşılık alacağınızı dusunuyorm ki aksi takdirde nerde olduğunun zaten cok önemide kalmayacaktır takılmazsınız bile :) mutluluk birazda bizim elimizde .
hiçbirşey merak etmiyorum
eşim işi gereği hep araç kullanır ve ziyaret ettiği hergun değişik firmalar olur
yeni insanlarla tanısır
watsapında 700 ü aşkın kişi vardır mesela
eşim zaten gün içinde arar beni
beni üzmeyecek zora sokmayacak birsey yapmayacagını bilirim
nerede yemek yıyebilir ki , ya bir restaurant ya kafe
bazen erkek arkadasları ıle cıkar
belkı ziyaret ettiği firmalarda bayanlar da var
kızlı erkekli de çıkıyor olabilirler
sen de çok kurcalama bence
Ben de eşimi hiç merak etmem aramam. Rehberinde yüzlerce kişi var. Müsait olunca o arar ben aramam çünkü içinde bir halt karıştırma isteği varsa zerre haberim olmaz biliyorum.
Eski eşim 7/24 arayan soran telefonu ortada bırakan ve belli saatlerde hep evde olan biriydi ki yediğim boynuzlar boğaza köprü olmusadam işyerine başkasının üzerine bir hat ve tlf almış öyle goturuyormys işini.
Eşim çok şikayetçi degl ama sıkılıyo braz benceEve gelene kadar 3, 5 sefer mesajlaşırız hal hatır, çocuk napıyo, ne yiyelim falan filan...
Eşin durumdan şikayetçi mi ?
işte bilmiyorum .. normal degilmiş gbi geliyo bana ...bugün bende ulaşamdım ben sormadan ö söylemiş.Bir bana normal geldi galiba...
Biz de konuşuruz bunları.
Mesela bu öğlen ben kocamın kimle,nerede ne yemek yediğini biliyorum.
Ama kendi anlattı ben sormadan.
Alışkanlık bizimki...
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.işte bilmiyorum .. normal degilmiş gbi geliyo bana ...bugün bende ulaşamdım ben sormadan ö söylemiş.
güvenıyorsan sıkboğaz etme kocanıBeni üzecek bişey yapmaz diyorum.. güvenyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?