bık bık cılık...

Etmiyorum çünkü hep yanımda..
Yanımda olmasaydı da öğlen nereye gittin, ne yedin, kiminle gittin diye sormam. Sorsam da öylesine muhabbet olsun diye sorarım.. Adım adım onu mu takip edeceğim işime gücüme mi bakacağım allasen..

nişanlıyken başka sehirdeydm . o zmn bile sormuyodum bu kdr 8 AYLIK evlyz
En azından fazlaca yaptıgınızın farkındasınız sındı laylay gelir ama ilerde sorun olmasın merakınızın giderilecegi bi konubu yeterki süpheye dönmesin..

Hiç merak etmem,niye edeyim ki çalışıyor işte :) Şu müşteriye gittim,şununla yemek yedim dese ne demese ne tanımam sonuçta .
Ben de biyere gidince özellikle söylemem çıkarken.

Sadece konuşmak istediğimizde araşir nasıl gidiyor napiyorsun diye sorarken
anlatiriz yaptiklarimizi bazen, bazen de anlatmaz geyik yaparız v.s.

En azından fazlaca yaptıgınızın farkındasınız sındı laylay gelir ama ilerde sorun olmasın merakınızın giderilecegi bi konubu yeterki süpheye dönmesin..
Nişanlıyken o sık sık sorardı. konum atardı atmana gerek yok . öyle ilişkimi olur biz evlencez derdim.
şimdi evlendik heralde o eskisi kadar aramıyor diye zorluyorum şartları...
önceden başka şehirde çalışıyodum. öğlen yemekhanede yemek yiyodum azıcık yürüyüş yapıydum.
sıkıştırmıyordum adamı..şimdi aynı şehirdeyiz diye mi ilgi bekliyosam.

Bencede konum olayı abartı ya bi süre sonra iyide hissettirmezdi diye düşünüyorum belkide ilgisiini özlediniz evlide olsa insan eşini özleyebilir bunu başka şekilde yansıtabilir siz adım mesela evde akşama eşinizi mutlu edecek biseyler yapın karşılık alacağınızı dusunuyorm ki aksi takdirde nerde olduğunun zaten cok önemide kalmayacaktır takılmazsınız bile :) mutluluk birazda bizim elimizde .

hiçbirşey merak etmiyorum
eşim işi gereği hep araç kullanır ve ziyaret ettiği hergun değişik firmalar olur
yeni insanlarla tanısır
watsapında 700 ü aşkın kişi vardır mesela

eşim zaten gün içinde arar beni
beni üzmeyecek zora sokmayacak birsey yapmayacagını bilirim

nerede yemek yıyebilir ki , ya bir restaurant ya kafe
bazen erkek arkadasları ıle cıkar
belkı ziyaret ettiği firmalarda bayanlar da var
kızlı erkekli de çıkıyor olabilirler

sen de çok kurcalama bence

Haklısınız...
bugün bir çılgınlık yapıım o zmn evde

Beni üzecek bişey yapmaz diyorum.. güvenyrm

Eve gelene kadar 3, 5 sefer mesajlaşırız hal hatır, çocuk napıyo, ne yiyelim falan filan...

Eşin durumdan şikayetçi mi ?

Ben de eşimi hiç merak etmem aramam. Rehberinde yüzlerce kişi var. Müsait olunca o arar ben aramam çünkü içinde bir halt karıştırma isteği varsa zerre haberim olmaz biliyorum.
Eski eşim 7/24 arayan soran telefonu ortada bırakan ve belli saatlerde hep evde olan biriydi ki yediğim boynuzlar boğaza köprü olmus adam işyerine başkasının üzerine bir hat ve tlf almış öyle goturuyormys işini.

waoww içinde olan insan yapar bi şekilde orası öyle

Bir bana normal geldi galiba...
Biz de konuşuruz bunları.
Mesela bu öğlen ben kocamın kimle,nerede ne yemek yediğini biliyorum.
Ama kendi anlattı ben sormadan.
Alışkanlık bizimki...

Bir bana normal geldi galiba...
Biz de konuşuruz bunları.
Mesela bu öğlen ben kocamın kimle,nerede ne yemek yediğini biliyorum.
Ama kendi anlattı ben sormadan.
Alışkanlık bizimki...
işte bilmiyorum .. normal degilmiş gbi geliyo bana ...bugün bende ulaşamdım ben sormadan ö söylemiş.

işte bilmiyorum .. normal degilmiş gbi geliyo bana ...bugün bende ulaşamdım ben sormadan ö söylemiş.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Bana normal gelen sizin hoşunuza gitmez.
Sizi mutlu eden beni kızdırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…