- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi taktak9293
-
Ne güzelİşden eve evden işe gittiği içn öyle bişe yaşamadım. İşteyken arar 2-3 defa gereksiz yere. Halı sahaya gider bazen oda en fazla 2 saat sonra evde olur. Markete gönderince bile orda arar geliom arabadayım die 2 dk.lık yolda
cok ayrıntıcıyım ben..
ilaç filan da kullanıyorum...Şüpheyle ömür geçmez. Ben kendime takıntılı diyordum ama benden beterleride varmış. Relax ol.
napıyorsun neredesın (sorma nedenım şehir dışına çıkıyor nereey gideceği günlük belirleniyor) bu kadar...arkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...
ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?
Gün içinde başımı kaşıyamadığımdan merak etmeye vaktim olmuyor...Zaten akşam kaçta gelirse gelsin kısa bir özet geçer ben daha sormadan, en sevdiği şeydir gününü anlatmak...arkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...
ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?
aramıyorum mesajla taciz ediyorum benBende çok merak ederim ama aramambu konuda biraz uyuzum. Eşim dışarı cıkarken bişeyler yaparken haber vermemi istiyor. Ama ben günde 3 kere de cıktıgım oluyor her seferinde seni arayamam işin olur müsayit degilsindir derim ama inatla sen ara degilsem dönerim der. Bende biraz gururluyumdur merak ediyorsan sen ara da diyemiyorum çok kızıyor. Bizimde bu gün içinde ne yapıldı kavgalarımız oluyor. Egerki adam şikayetçi degilse ara sor güzel güzel. Ama bunalıyorsa biraz törpüle kendini. Egerki ben koç burcu olmasam inat olmasam 7/24 ararım heralde ama grurum beni çoook engelliyor.
Not. Çalışmıyorum
gün içinde bişey yapmasıyla alakalı bi problemim yok.Gün içinde başımı kaşıyamadığımdan merak etmeye vaktim olmuyor...Zaten akşam kaçta gelirse gelsin kısa bir özet geçer ben daha sormadan, en sevdiği şeydir gününü anlatmak...
Eşinize güvenmiyorsunuz sanırım.
E hemen anlatmış zaten ne var bunda ben anlamadım?gün içinde bişey yapmasıyla alakalı bi problemim yok.
sdece bi kere acil ailevi bi mezvu için iş için dısarıya cıkıyorum demişti. sonra babası ile buluşmuş çarşıda. çarşı da bnm iş yerine yakın . çıkışıma gelip hemen anlatmıştı.
sen telaşlanma diye sana söylemedim demişti.
Ama çok üzüldüm. en önemli seyleri bile bilmiceksem ne anlamı var eşin olmamın dedim.
ve üzüldüm...
ondan sonra iyicene sacmaladım..
E hemen anlatmış zaten ne var bunda ben anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?