bık bık cılık...

İşden eve evden işe gittiği içn öyle bişe yaşamadım. İşteyken arar 2-3 defa gereksiz yere. Halı sahaya gider bazen oda en fazla 2 saat sonra evde olur. Markete gönderince bile orda arar geliom arabadayım die 2 dk.lık yolda
Başıboş bırak eskiden aramayınca “ kendi başımı yerdim sorular sorular.....nerde niye unuttu bni fln :)
Şmdi çoğu zaman meşgule atıp bahane buluyorum 4-5 msj atarsa anca cvp veriyorum ve bn üstüne düşmeynce aşırı ilgili oluyor bunu farkettim. Sende düşünme..

Özellikle ayrıntı sormam ama işten gelince günün özetini konuşuruz.nasıl geçti günün neler yaptın diye sorariz birbirimize.

Şüpheyle ömür geçmez. Ben kendime takıntılı diyordum ama benden beterleride varmış. Relax ol.

Gun icerisinde esimi aslaaa aramam. Eve geldiginde de isle ilgili hicbir sey sormam. Anlatirsa dinlerim o kadar.

napıyorsun neredesın (sorma nedenım şehir dışına çıkıyor nereey gideceği günlük belirleniyor) bu kadar...
ne yedıgı nerde kımınle yedıgı ıle ılgılenmıyorum...

Eşim diye her şeyini öğrenmek zorunda mıyım?
Kimle yemek yedi, hangi otobüse bindi, bugün kaç adım attı vs. vs.
Yahu biraz rahat bırakın karşınızdakini.
Benim eşimde böyledir, ben hiç ama hiç hoşlanmam böyle sorulardan.
Soramıyor artık sorsa da tek bir cevap veriyorum "sana ne"

İşim yoksa hiç aramam:)
Bi yere gideceksem,acil bişey varsa veya almasını istediğim bişey varsa o zaman ararım.
Çoğu zaman yazarım hatta.

Akşam yemeğinde konuşuruz günümüzü.

Bende çok merak ederim ama aramambu konuda biraz uyuzum. Eşim dışarı cıkarken bişeyler yaparken haber vermemi istiyor. Ama ben günde 3 kere de cıktıgım oluyor her seferinde seni arayamam işin olur müsayit degilsindir derim ama inatla sen ara degilsem dönerim der. Bende biraz gururluyumdur merak ediyorsan sen ara da diyemiyorum çok kızıyor. Bizimde bu gün içinde ne yapıldı kavgalarımız oluyor. Egerki adam şikayetçi degilse ara sor güzel güzel. Ama bunalıyorsa biraz törpüle kendini. Egerki ben koç burcu olmasam inat olmasam 7/24 ararım heralde ama grurum beni çoook engelliyor.

Not. Çalışmıyorum

hicbirseyini merak etmiyorum

bugun baska sehirde esim , saatlerdir konusmadik , yarim saat once ozledim diye mesaj attim , o da bende ozledim yazmis , bu kadar..

Gün içinde başımı kaşıyamadığımdan merak etmeye vaktim olmuyor...Zaten akşam kaçta gelirse gelsin kısa bir özet geçer ben daha sormadan, en sevdiği şeydir gününü anlatmak...

Eşinize güvenmiyorsunuz sanırım.

aramıyorum mesajla taciz ediyorum ben

gün içinde bişey yapmasıyla alakalı bi problemim yok.
sdece bi kere acil ailevi bi mezvu için iş için dısarıya cıkıyorum demişti. sonra babası ile buluşmuş çarşıda. çarşı da bnm iş yerine yakın . çıkışıma gelip hemen anlatmıştı.
sen telaşlanma diye sana söylemedim demişti.
Ama çok üzüldüm. en önemli seyleri bile bilmiceksem ne anlamı var eşin olmamın dedim.
ve üzüldüm...
ondan sonra iyicene sacmaladım..

E hemen anlatmış zaten ne var bunda ben anlamadım?

Ben kocamla ilgili hic biseyi merak etmiyorum cunki onunla ilgili her seyi biliyorum. Bensiz dişari cikmaz. Markete gittiyinde bele haber eder oyle gider. Telefonu caldiginda kim oldugunu soyler ve ne konustuklarini anlatir. İse zamaninda gider, zamaninda gelir, 5 dakka bile gecikmez. Telefonla oynamaz, telefonu hep ortada olur, ya da bende. Oyuzden merak edecek hic biseyi kalmiyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…