kızlar merhaba.. benim sorunum kiloommdiyet gruplarına falan baktım çok karışıktı aslında ben şöyle açıklıyayımmm yaklaşık 7 8 senedir hep kiloluyumm ben. hep kendi kendime bşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı eve koşu bandı aldım olmadı yok öyle duruyo köşede istemiyo canım hiç. haftasonu gittim spora yazıldım pazartesi günü başladım spora 1 saat koşu bandıdır bisiklettir falan spor yapıyorum sonra da hocayla beraber step aerobik yapıyoruz yine 1 saat.. sabahları evde kahvaltı yapamıyorum dışarda da yemedim mesela bugün saat 4e geliyodu bişeyler yediğimde. biraz tavuk, haşlanmış makarna (yağsız yani) yine yağsız salata yedim makarna en fazla 4 kaşıktı.. bundan sonrasında nasıl davranmam gerekiyo bana yardım edin lütfenn uzun süre görüşmediğm insanların hala zayıflamadın mı ooo kilo almışsın falan demelerinden gerçekten bıktım ben de giydiklerim yakışsın istiyorumm
kızlar merhaba.. benim sorunum kiloommdiyet gruplarına falan baktım çok karışıktı aslında ben şöyle açıklıyayımmm yaklaşık 7 8 senedir hep kiloluyumm ben. hep kendi kendime bşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı eve koşu bandı aldım olmadı yok öyle duruyo köşede istemiyo canım hiç. haftasonu gittim spora yazıldım pazartesi günü başladım spora 1 saat koşu bandıdır bisiklettir falan spor yapıyorum sonra da hocayla beraber step aerobik yapıyoruz yine 1 saat.. sabahları evde kahvaltı yapamıyorum dışarda da yemedim mesela bugün saat 4e geliyodu bişeyler yediğimde. biraz tavuk, haşlanmış makarna (yağsız yani) yine yağsız salata yedim makarna en fazla 4 kaşıktı.. bundan sonrasında nasıl davranmam gerekiyo bana yardım edin lütfenn uzun süre görüşmediğm insanların hala zayıflamadın mı ooo kilo almışsın falan demelerinden gerçekten bıktım ben de giydiklerim yakışsın istiyorumm
hepinize teşekkürler bu arada. su içmekte sıkıntı yok çok seviyorum çünkü. elimden şişe düşmez yani. mesela canım şuan dolaptaki dilim meyveli pastayı deli gibi istiyoo :'(
Kahvaltı çok önemli kesinlikle yapmalısınız ve bol bol su için bunlar en büyük ve en önemli kurallar.
Öğün atlamayın azar azar sık sık yiyin. Bir anda yüklenmeniz metabolizmada ciddi sorunlara yol açar bu da kilo demek
Bir anda bütün yemeği kesip aç kalmak çok çok yanlış. Hızlı kilo verir 2 katı fazla alırsınız
Bunlar başlıca tavsiyeler. Spormuş, diyetmiş bunlar olmadan bir hiç hatta zararlı
Ve şu an o pastanın içinizde kilo olarak birikeceğini düşünün.yapabilirsiniz hiç gerek yok o pastaya
Bende aynı şekilde katılıyorum Yemeklerden önce bol bol su için ki erkenden doyun
Birde spora gidiyorsanız onu eğlenceli şekle getirirseniz motivasyonunuz yükselebilir. Mesela ben arkadaş grubuyla gidiyorum sizde grup oluşturabilirsiniz. Bunun dışında derslere de katılıyormuşsunuz. Grup halinde yaptığınız şeyler bireysellikten daha eğlenceli ve daha fazla motivasyon olacağını görebilirsiniz.
Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız umutsuzluk yokçalışıp azimle üstesinden gelemeyeceğin hiç birşey yoktur.
şişemi aldım odaya geçtim canım. mutfaktan ne kadar uzzak o kadar iyi valla yemicem seni işte pis pasta
Arkadaşlar az önce konu actım ama sanırım yanlıs yere açtım :S Birsey sormak istiyorum spor ve diyetten önce yaptırmamız gereken kontroller neler troid fln ? Hangi alana görünmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?