D Demirpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 605 17 28 İstanbul 26 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hissoul #21 doktora gitmeyin kesinlikle türkiyede doktorlar işi bilmiyorlar . Ben bu konuda uzmanım , bana özelden mesaj atarsanız size yardımcı olurum .
doktora gitmeyin kesinlikle türkiyede doktorlar işi bilmiyorlar . Ben bu konuda uzmanım , bana özelden mesaj atarsanız size yardımcı olurum .
H hissoul Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 33 0 16 İstanbul 26 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hissoul #22 Demirpapatya .!.: doktora gitmeyin kesinlikle türkiyede doktorlar işi bilmiyorlar . Ben bu konuda uzmanım , bana özelden mesaj atarsanız size yardımcı olurum . Genişletmek için tıkla... özel msj yazamıyorumm kii
Demirpapatya .!.: doktora gitmeyin kesinlikle türkiyede doktorlar işi bilmiyorlar . Ben bu konuda uzmanım , bana özelden mesaj atarsanız size yardımcı olurum . Genişletmek için tıkla... özel msj yazamıyorumm kii
Sngr Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2012 133 0 26 Bolu 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hissoul #23 yeliz_nur .!.: Dahiliye doktoruna gidin tiroit ve sekerine bakarlar ayrica tum hormon tahlillerine bakarlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler :)
yeliz_nur .!.: Dahiliye doktoruna gidin tiroit ve sekerine bakarlar ayrica tum hormon tahlillerine bakarlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler :)