- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi merve_3535
-
haklısınız.nedense ayrılacak gücü bulamadım.en ufak şeyde ağlıyorum zaten.sormayın kendimi yiyip duruyorum.bu eziyetin ayrı bi boyutu.ayrılmamakla cezamı cekiyorum:/Aldatılıp Nasıl barışıyorsunuz şu anda geçmişte yaşadığınız durum yüzünden şu anda da böyle düşüncelere kendini yıpratmaya sebebiyet veriyorsunuz . Bir kere yapıyorsa devamı gelir her daim . Yapmamış olsa bile şu anda gerçekten bu şüphe acabalar insanı bitirir .Kendinize gareziniz nedir acaba ?evli değilsiniz sevgilisiniz niye bınları yaşıyorsunuz ?
malesef.ama benim aptallığım görüyorsunuz..Ben ona güvendiğim için başına bir iş mi geldi diye endişelenir bundan dolayı kızardım.
Aklıma gizli saklı iş yaptığı gelmezdi.
Ama sizinki vukuatlıymış. Tehlikeli.
Neden devam ettiriyorsunuz bile bilemalesef.ama benim aptallığım görüyorsunuz..
Yaş kaç acaba ?haklısınız.nedense ayrılacak gücü bulamadım.en ufak şeyde ağlıyorum zaten.sormayın kendimi yiyip duruyorum.bu eziyetin ayrı bi boyutu.ayrılmamakla cezamı cekiyorum:/
Walla çok doğru söylemiş kaç kurtar kendini ayrılık acısı çekmek acaba şuan beni aldatıyomu diye düşünmekten daha az bence. Yazık etme kendine gücü bulamıyorum diyorsun ama böylede kendini yiyip bitirirsin bırak gitsin ilerde ewlilik olursa hepten kafayı yersin ben sana söyliyimAldatılıp Nasıl barışıyorsunuz şu anda geçmişte yaşadığınız durum yüzünden şu anda da böyle düşüncelere kendini yıpratmaya sebebiyet veriyorsunuz . Bir kere yapıyorsa devamı gelir her daim . Yapmamış olsa bile şu anda gerçekten bu şüphe acabalar insanı bitirir .Kendinize gareziniz nedir acaba ?evli değilsiniz sevgilisiniz niye bınları yaşıyorsunuz ?
evet canım onun rahatlıgında sanırım.ya da başkasından ciddi anlamda etkilenip benim tepkilerimi takmıyorVukuati varsa senin yerinde olsam en kotu ihtimali dusunurdum. Adami affetmmissin zaten yine yakalnirsam gonlunu alirim rahatligina girmistir
Bir dahaki sefere çip taktırırsanız derdiniz tasanız kalmaz.ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
yok dedektif tutayım en iyisi:)Bir dahaki sefere çip taktırırsanız derdiniz tasanız kalmaz.
İçiniz öyle rahat edecekse tutun :) ulaşamayıp endişelenseniz haklısınız derdim ama lüksü var mı diye sormanıza hak veremeyeceğim.yok dedektif tutayım en iyisi:)
Neyaptin ulasabildin mi nerdeymisiyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
Sevgili denilen zat evcil hayvanımız olmadığına göre, evet tabi ki var o hakkı, lüks de neymiş, bu nasıl soruiyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?