bikaç saat ortalıkta olmayan sevgili..

Ben ona güvendiğim için başına bir iş mi geldi diye endişelenir bundan dolayı kızardım.
Aklıma gizli saklı iş yaptığı gelmezdi.
Ama sizinki vukuatlıymış. Tehlikeli.

haklısınız.nedense ayrılacak gücü bulamadım.en ufak şeyde ağlıyorum zaten.sormayın kendimi yiyip duruyorum.bu eziyetin ayrı bi boyutu.ayrılmamakla cezamı cekiyorum:/

Utanarak söylemenize gerek yok bu hepimizin balına gelebilecek bir şey önemli olan bu sineye çekmemek asıl siz şu an aldatıldığınızn halde hala o kişiyle görüşüyor olmanızdan utanmalısınız .yorumum sert olabilir ama anlamalısınız yanı

Walla çok doğru söylemiş kaç kurtar kendini ayrılık acısı çekmek acaba şuan beni aldatıyomu diye düşünmekten daha az bence. Yazık etme kendine gücü bulamıyorum diyorsun ama böylede kendini yiyip bitirirsin bırak gitsin ilerde ewlilik olursa hepten kafayı yersin ben sana söyliyim

Sizi aldatan birinin hayatinizda hala ne isi var anlamiyorum. Bu saygisizligi nasil kabullenebiliyorsunuz?

Vukuati varsa senin yerinde olsam en kotu ihtimali dusunurdum. Adami affetmmissin zaten yine yakalnirsam gonlunu alirim rahatligina girmistir

Uyuyakalmıştır bir yerlerde, yürümek istemiştir, arkadaşlarıyladır.. bir sürü şey var ihtimal dahilinde. Şu adamlara süs köpeği muamelesi yapmayı kesin artık. Güvenmiyorsanız ayrılın ne diye uzatiyorsunuz ki? Telefona 3 4 saat bakmamak lüks haline gelmiş vay arkadaş.

Gece derken aklıma arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği dışında bir şey gelmiyor.
Böyle şeylere çok müsadeniz yoksa keyif yapıyordur, size de haber vermiyordur.

Ergenlik çağında filan mısınız siz? Sevgili olmaktan anlayışınız, elinizde telefon, 7/24 birbirinize mesaj atmak için hazır beklemek mi? Bir de 3 5 saat telefona bakmamayı lüks sanmışsınız. Ne kadar sığ, sağlıksız ilişkiler...

Sevgilinin birşeyler karıştırdığı ortada. Senin ondan ayrılamayacağında belli daha fazla kurcalayıp kafanı bulandırma

Sevgili denilen zat evcil hayvanımız olmadığına göre, evet tabi ki var o hakkı, lüks de neymiş, bu nasıl soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…