- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
- Konu Sahibi merve_3535
-
fazla takma derim ben. bu kadar bunaltırsan çocuk senden kaçariyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
Kendine eziyet etme ayrıl canım benim.. bi zaman sonra soğuyacaksın zaten ve ne safmışım mecbur etmişim bu herife kendimi diyceksin.. güven bitmiş yıkılmış hiçbi şey yapmasa bile her fırsatta ilk aklına bi halt yiyo diye gelcek.. evli değilsin çocuğun yok çekicek bi durumun yok defet kafanı taşlara duvarlara vurup pişman olmadan yapan hep yapıyo çünkü ne yazık kihaklısınız.nedense ayrılacak gücü bulamadım.en ufak şeyde ağlıyorum zaten.sormayın kendimi yiyip duruyorum.bu eziyetin ayrı bi boyutu.ayrılmamakla cezamı cekiyorum:/
söylemeye utanıyorum.aldatıldık zamanında.hala beraberim yanikopamadım napayım
oyle bir lüksü var. maalesef. üzgünüm.iyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
çok doğru diyorsunuz.geri dönmek istemekten korkuyorum.kendime bi inanabilsem kararım belli aslında..Aldatmış insan, bir kaç saat değil, bir kaç ömür ortalıkta olmasın zaten. Kimseyi kontrolle, göz hapsiyle insana çeviremezsiniz. Adamın yapısında şerefsizlik var, böyle biriyle mutluluk şansınız var mı sizce? Umarım kendiniz için en iyisi yapar, koyarsınız g.tüne tekmeyi. Yoksa hayatınız böyle şüpheyle, mutsuzlukla, kendinizi yeyip bitirmelerle geçer gider.
Bir kere kabul etmişsin. Şimdi ahlanıp vahlanma, evet muhtemelen yine birhaltlar yiyordur o adam.söylemeye utanıyorum.aldatıldık zamanında.hala beraberim yanikopamadım napayım
iyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
evet yaşadım.yoksa sıkan biri değilim.zaten ilişkimiz artık pek yürümüyor.allahım bana güç versin.Kesinlikle birsey yasamissinizdir yoksa insan ufak şeylerden şüphe duymaz ama Sbu korkularla suphelerlede hiçbişey yurumez.
iyi geceler kızlar..sizin sevgiliniz 3-4 saat ortalıkta olmasa.yazdıgınız şeyi görmese,ve siz telefonun sürekli yanında oldugunu bilseniz ne düşünürdünüz? ya da bi sevgilinin 3-4 saat ortalıkta olmama gibi bi lüksü var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?