bikini bölgemde çok sivilce çıktı:(

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
96
Bursa
arkadaşlar bikini bölgemi epilasyon aletiyle alıyorum...ve çok fazla sivilce çıktı..Bunlar geçmiyor..sivilceler siyahlaşmaya başladı..Nasıl anlatsam çok iğrenç bir görüntü oldu yani...Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?nasıl geçireceğim hakkında bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim...:1no2:

sivilce değil onlar kıl dönmesi:delphin:
sıka biliyosan sık ve içindeki kılları çıkar
her banyo yaptığında o bölgene kese yap işe yarar
ve bikini bölgeni makinayla alma
tüy dökücü kremleri kullan daha iyi:delphin:

onlar makineden dolayı kıl dönmesi bence
sık ve içindekieri çıkar
oranın hijyen durumu çok önmli
bikini bölgesi için en uygun ağda bence
tavsiye ederim
makine böyle kıl dönmesi yapıyor

sıkmayı denedim ama sıkılmıyorlar ki....Taş gibi olmuşlar...Renkleride koyulaşmış....Napcağımı bilemez durumdayım...Ağdacıya gitmeyede korkuyorum..Zaten ağdacıyada bu durumda açamam ki..Her taraf sivilce...Ben bile iğreniyorum oradan...Ağdacınında içi kalkar...:(

bir doktora gidin bence, epilasyon aleti kıl dönmesi yapabilir, sıkılmıyorlarsa ciddi bir şeye dönüşmeden bir önlem almakta yarar var.

en başta çok kafana takma
olan olmuş elbet geçecek ama zamanla
ben de o hatayı yaptım makineyle alma olayını, yazın tatilde bir sürü izle dolaştım plajda
bir daha asla makineyle alma
kuaföre git biraz daha geçince onlar
bende kasık bölgesinde izler oldu, sivilce gibi ve çook fazla değildi ama çirkindi..
doktora git bence o sana bunun için krem verir
dediğim gibi bir daha asla makinayla alma canım
ben de çok utandım kuaföre gitmekten ama en sağlıklı ve kalıcı çözüm o..
çok pişmanım daha önce gitmediğime.
yazık yani cildine de sana da..

Son düzenleme:
kizlar benim 19yasimdaki kiz kardesim 2yildir makinayla diil bikini bölgesini komple orayi aliyor masallah cokda cesaretlidir hic bir sorun yasamadi simdiye kadar.........ne kil dönmesi ne lekelenme vs vs.
bence arkadasin cildi hassas herkezde olcak diye bisey yok sonucda bende bikini bölgemi makinayla aliyorum hep
ama benimde tavsiyem doktora gitmesidir..

bilgileriniz için teşekkür ederimde..Şey doktor herhalde oranı aç bakayım falan demez...Yani sorunun nedir diye sorar bende anlatırım uygun olan şeyi uygular..Aç derse çok utanırımda(ama açarım sonuçta önemli...birazcık sıkılırım sadece)bilgisi olan varsa ne der sizce...???

cildinizle alakali sanirim bencede arkadasin dedigi gibi makina herkese yapmiyor
hassas olabilir ve kil donmesidir bencede o yuzdendir gecer uzulmeyin

canım bende de oluyor içine kan oturuyor sıkınca sert taşlaşıyor bence de en sağlamı ya ağda ya da ameliyat eldiveni

arkadaşlar bikini bölgemi epilasyon aletiyle alıyorum...ve çok fazla sivilce çıktı..Bunlar geçmiyor..sivilceler siyahlaşmaya başladı..Nasıl anlatsam çok iğrenç bir görüntü oldu yani...Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?nasıl geçireceğim hakkında bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim...:1no2:

ben ağda ile aldığım halde benzer bir sorun bende de var.. ilk aldığım zamanda sivilceler oluşuyor. sıkıyorum sonra orası ilerleyen zamanda koyu bir renkte kalıyor siyah değil ama... arkadaşlar da doktor tavsiyesinde bulunmuşlar ama gidemem ki doktora filan, utanırım.
ne yapsam bilemedim ben de... :sm_confused:

Son düzenleme:
canım bencede cildine iyi gelmemiş makina bir dr. danış en azında merhem falan verirde rajatlarsın sende ve mikrop kapabilirsin dikkatli ol ihmal etme git.dr.ve sivilceler iğleşmeden oraya makina ve benzeri tüy alıcıları sürmesen iyi olur daha çok tahriş edersin canım..

ben ağda ile aldığım halde benzer bir sorun bende de var.. ilk aldığım zamanda sivilceler oluşuyor. sıkıyorum sonra orası ilerleyen zamanda koyu bir renkte kalıyor siyah değil ama... arkadaşlar da doktor tavsiyesinde bulunmuşlar ama gidemem ki doktora filan, utanırım.
ne yapsam bilemedim ben de... :sm_confused:

benimde koyu bir renk oluyor..siyah mı desem,koyu mor mu??rengini ifade edemiyorum ki ...Koyu bir renk oluyor işte..Ve çok kötüü duruyor...Onların üzerini bastırıncada canım acıyor..Ben doktora gitmeye karar verdimde kafamda şu düşünce var.Acaba bana açta bakayım der mi?diye düşünüyorum....:utangac:

benimde koyu bir renk oluyor..siyah mı desem,koyu mor mu??rengini ifade edemiyorum ki ...Koyu bir renk oluyor işte..Ve çok kötüü duruyor...Onların üzerini bastırıncada canım acıyor..Ben doktora gitmeye karar verdimde kafamda şu düşünce var.Acaba bana açta bakayım der mi?diye düşünüyorum....:utangac:

beni düşündüren kısmı da orası canım.. aç da bakayım derse ne edicem. kaydirigubbakcemile3

hımm kıl dönmesimi bende makineyle alıyorum daha temiz olur diye ama sanırım benimde dikkat etmem gerekiyor.

Back
X