Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İslami hassasiyeti olan arkadaşlar bu kuaforde aldırma işini bi kez daha düşünnün bence diz kapağı ve göbek arasını göstermek uygun değil eşinden başkasına birda zaruret olursa doktora tabi...siz bilirsiniz yinede
ben de kuaföre gidenlerdenim. 2 senedir gidiyorum ve önceden kendime işkence yapıomuşum onu anladım. Ve gerçekten azalıyor. Ben de ilk başta çok utanarak gitmiştim ama alan bayan o kadar profesyonel ki o yüzden artık utanmadan rahat rahat gidiyorum.
Her reglim bittiğinde gidiyorum çünkü regli sonrası daha az acıyor eğer evde de alacaksan regliniz bittikten sonraki hafta içinde alın gerçekten çok fark ediyor bana da kuaförüm söyledi.
Ben Samsun'da gidiyorum 10 ytl alıyor kuaförüm ve 15 dkdan daha fazla sürmüyor bacaklarımın üstününden bir kısmını alıyor bu zaman içinde.
bir de evde yapan arkadaşlar üst kısımlara buzla masaj yaptıktan sonra alırlarsa acıyı azaltacaktır.
ve dün son kararımı verdim bundan sonra bacaklarıma kuaförde sir ağda genital bölgeye evde sir ağda! bir da karınca yağı yumurtasına başladım dün 2 ay kullanılacakmış baktım faydası yok bacaklarıma lazer yaptıracağım 
ben ,bildiğiniz epilatörle alıyorum, ve bütün arkadaşlar nasıl dayanıyorsun diyor:))) 10-11 senedir böyle alıyorum ve ne batık ,ne sivilce hiç bir şey olmuyor. ilk anda biraz acıyor sonrasında uyuşuyor ve hiç de acımıyor, belki de alıştığım için böyle geliyor bana. 1 - 1,5 ay bile almasam ,çıkanlar çok seyrek çıkıyor. koltuk altı da aynı şekilde, çok temiz ve seyrek çıkıyor.