- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
Başta hiç karışmazdı hatta hiç kıskanmıyo diye düşünürdüm ama sonra tamamen değişti pişman oldum baştaki düşünceme.. Böyle giderse sanırım biticek şuan kırılma noktasındayım çünkü..Canım iyi hoş kabul ettiricem yavas yavas diyorsun da.. şimdi sevgilisin kv den bi habersin
Yarın öbür gün sen kabul ettirdim dicen anasi bisey dicek hoop başa emekler çöpe gidecek.
Benim eşim yazlik yerde bisey demez ama sortlarim sehirde de kisa.
sevgiliyken sordu ne zamana kadar boyle acik giyineceksin dedi. Bak dedim pinar altug var ya kac yasinda bilmiyorum ama çok yakisiyor en az ozamani alir benim de.ne zamanki aynaya bakarım gözüme rahatsiz edici gelir sarkik yada selulit vs o zaman giymem ama o zamana kadar boyleyim kaldiramam dersen anlarım. Dedim şimdi arada bi oyle mirildanir açık diye kirk yilda bir ben bile duyamam. Neden ben bastan kendimi ifade ettim o da kabul etti. Basta onun dedigi olsaydi devami gelirdi.
Lütfen ama seviyorum deme o oyle gibi oluyorda insan ölenle bile ölmüyor. Sana ve fikirlerine deger veren biriyle ol kendi iyiligin icin
Ne kadar taviz o kadar pişmanlık diyorum ben.. hayırlısı olsun..Başta hiç karışmazdı hatta hiç kıskanmıyo diye düşünürdüm ama sonra tamamen değişti pişman oldum baştaki düşünceme.. Böyle giderse sanırım biticek şuan kırılma noktasındayım çünkü..
Istemiyorsa giyme sende seni kiskaniyor demek ki baskalarinin bakmasini istemiyor ne guzel
Babamla ne alakası varki. Sonuçta ömrümün sonuna kadar babamla yaşamıycam kendisi beni yetiştirme görevini tamamladı gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok bence. Ve takla atmıyorum onun istemediği bişeyi yapıcağım için bilmesini istemiyorum
Ben gerisinin onları ilgilendirmediğini söylemedim. Ama anne ve babanın dahil benim yaşayacağım hayatı seçmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış gördükleri yerde tabiki uyarırlar bende dinlerim ama bu uyarı yönetmekle karıştırmamalı. Benim aileme göre benim bi erkek arkadaşım olamaz, erkeklerle görüşen bi kız arkadaşla yakın olamam. Annemle sevgilim hakkımda konuştuğumda, ben dedenin korkusundan erkeklerle konuşamazdım bile, hiç bana çekmemişsin, bırak oğlanları gibi bi tepki aldım. Bişey diyemem onlar o şekilde görmüş ama onlar o şekilde görmüş diye benim hayatımda o şekilde olmak zorunda değil. Eğer ben böyleyim istediğimi yaparım şeklinde bi tepki verseydim o zaman saygısızlık olurdu ama söylememeyi tercih ediyorum. İtaat et yada rest çek şeklinde olmak zorunda değil. Ki ben sizinde ailenize tamamen dürüst olduğunuzu düşünmüyorum. Böyle bi yorum yapabilmeniz için ilk önce kendiniz hayatında yalan barındırmayan biri olmanız gerekiyo ki bu imkansız bişey insan kendine bile yalan söyler çünküBen en çokta buraya takıldım. Ne demek bir anne veya baba için beni yetiştirme görevini tamamladı, gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok ne demektir? Kusura bakma ama bu çok saygısızca bir yaklaşım. Anne ve babanın evladıyla ilgili hiçbir zaman sorumluluğu bitmez. Bundan sonraki hayatınızda başınıza kötü birşey geldiğinde, ve ya herhangi bir sıkışmada anne babanızdan yardım da istemezsiniz herhalde. Nede olsa bundan sonrası onları ilgilendirmezKüçücük bir olay için sevgilinize yalan söylemekten çekiniyorsunuz ama, bir erkekle aynı evde kalmayı anne babanıza söylemeyip yalan söylemek sizi çekindirmiyor. Çok saçma ve saygısızca bir tutum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?