Bikini izi

siz, tercihlerinize, kararlarınıza saygı duymayan biri ile yol arkadaşlığı edilmez. bugün bikini ve şort ile başlar, yarın iş seçiminizle devam eder, öbür gün çalışmamanız kararıyla devam eder, bir bakmışsınız kişiliği parçalanmış, sindirilmiş, edilgen bir insansınız.

Gençler böyle öküzleri,yontulmamış kalasları nerden buluyorsunuz,sonrada ölüp bitiyorsunuz aşkınızdan!!
Ananız babanız dese kavga kıyamet edersiniz!!
Darling deyince akan sular duruyor..

E ilerde eskaza evlensen ne olacak?

Bırakın şu kekoları ya... Hayat böyle geçer mi? Benim eşim karışmıyor bikini giymeme. Ne var şu bikinide anlamıyorum. İnanç dolayısıyla başka alternatiflere yönelenlere lafım yok ama durup dururken sevgilim istemiyor diye kendini kısıtlayanlara şaşıyorum.

Sevgilinizin size yaptığı kısıtlamalar, sevgi falan değil. Saygı zaten hiç yok. Bu durumda işinizin olmaması lazım bu tiplerle...

Bu arada gölgede ve denizde de yanılabilir. Ben güneşte sadece kızarıyorum, gölgede daha iyi yanıyorum mesela. Ki 1 günde bile farkediliyor. Sen 1 hafta tatil yapacakmışsın.

yorumları okudukça yanlış mı düşünüyorum dedim ama açıkçası ben o kadar da ters bulmadım

Normal şartlarda özgürlüğünü kısıtlamıyorsa
Ne bileyim günlük giyimine, hayat tarzına hükümdar olmaya çalışmıyorsa hoş görülebilir bence

Gerçek şu ki bikinili iken öküz gibi bakıyorlar yani!
Erkek de kıskansa bi dert kıskanmasa başka dert.

Belli olur 1
2. Acık giyinmiceksen nerden gorcek ki
Haaa acıp bakiyosa bilemem
Göstermezsin sende

Konu cok egzantrik geldi

internet paketim olmadığı için giremedim yorumlarınız için teşekkürler. Herkese tek tek cevap vermedim çünkü vereceğim cevap hemen hemen aynı. Böyle bi ilişkinin ve onun tavırlarının yanlış olduğunun farkındayım. Çoğu kişi kendini ezdirmişsin aptalsın tarzında şeyler yazmış. Ben kendimi ezdirmiyorum ama ikimizde çok inatçı insanlarız ve kavga ederek sorun falan çözemiyoruz. O yüzden kendimi sert bi şekilde değil yavaş yavaş kabul ettiriyorum ona. Bi kaç konuşma sonrası istemeyerekte olsa tamam dedi bikini olayına, sahilde güneşlenmeme kurulanıp giyinme şartıyla.. Yani böyle böyle dediğimi yaptırıcam oda kabul etmek zorunda zaten. Sadece bunun için kavgadan başka bi yol arıyorum.
Bazı arkadaşlarda olayın başka boyutuna girmiş. Aa o senin bikini izini nerden görüyo, açıp gösteriyo musun ne kadar ayıp tarzında konuşmuşlar. Arkadaşlar aç kontrol edicem gibi bişey yapmıyo tabiki o kadar değil. İster istemez yakınlaşmalarımız oluyo bu beni ahlaksız insan falan yapmaz. Sonuçta yakınlaştığım kişi sevdiğim ve güvendiğim bi insan. Normal yorum yapanlara lafım yok, çoğu yerde hak verdim zaten ama bazıları konuyu çok farklı bi yere çekmiş ve bu durum cidden beni rahatsız etti. Herkesin düşüncesi inancı farklıdır ahlak bekçiliğine gerek yok bence

Nikahlı kocanız değil birşeyiniz değil, niye bu kadar tepenize çıkardınız ki?

Ayrıca buluşmaya ne giyip gideceksiniz ki bikini izlerini görecek??? Tişört, bluz, gömlek giyerseniz göremez ki?

Canım iyi hoş kabul ettiricem yavas yavas diyorsun da.. şimdi sevgilisin kv den bi habersin
Yarın öbür gün sen kabul ettirdim dicen anasi bisey dicek hoop başa emekler çöpe gidecek.
Benim eşim yazlik yerde bisey demez ama sortlarim sehirde de kisa.
sevgiliyken sordu ne zamana kadar boyle acik giyineceksin dedi. Bak dedim pinar altug var ya kac yasinda bilmiyorum ama çok yakisiyor en az ozamani alir benim de.ne zamanki aynaya bakarım gözüme rahatsiz edici gelir sarkik yada selulit vs o zaman giymem ama o zamana kadar boyleyim kaldiramam dersen anlarım. Dedim şimdi arada bi oyle mirildanir açık diye kirk yilda bir ben bile duyamam. Neden ben bastan kendimi ifade ettim o da kabul etti. Basta onun dedigi olsaydi devami gelirdi.
Lütfen ama seviyorum deme o oyle gibi oluyorda insan ölenle bile ölmüyor. Sana ve fikirlerine deger veren biriyle ol kendi iyiligin icin

Başta hiç karışmazdı hatta hiç kıskanmıyo diye düşünürdüm ama sonra tamamen değişti pişman oldum baştaki düşünceme.. Böyle giderse sanırım biticek şuan kırılma noktasındayım çünkü..

Bikini mayo giydirmez ama giyen karılara bakar Allah bilir. Kendinize yazık etmeden dehleyin sonra pişman olursunuz böyle tiplerle

Diyelim ki sevgilinle evlendin,sonrasında denize gitmek istemeyecek misin ?Bikini giymek istemeyecek misin ?Sorununu erteleme derim sana naçizane fikrim..

Çok kısa bir anımı anlatmak isterim sana.25 li yaşlardayken benim de modern görünümlü çok muhafazakar bir sevgilim vardı.Bir çok özelliğini tanıştıktan sonra tek tek öğrendim.Beni kapanmaya bile zorladı,işten çıkmamı istedi,pembe renk giymeme bile karşıydı.Evden çıkarken rica minnet çıkardım..Ben de çok sosyal kıpır kıpır bir insanım.2 yıl kadar çok sevdiğim için katlandım,bu süreyi ziyan ettiğim için ve kendime bunları reva gördüğüm için şuan kendime çok kızgınım.Çok şükür ki ilişkimiz ciddiye binmeden bitti.Gerçekten hüsranla sonuçlanırdı.Şuan evliyim ve eşime her dakika şükrediyorum.
Bazen duygularımız gözümüzü kör edebiliyor,sevgilinle ciddiyetini bilmiyorum zira sakın aceleci olma.

Ne kadar taviz o kadar pişmanlık diyorum ben.. hayırlısı olsun..

Ben en çokta buraya takıldım. Ne demek bir anne veya baba için beni yetiştirme görevini tamamladı, gerisiyle ilgili herşeyi bilmesine gerek yok ne demektir? Kusura bakma ama bu çok saygısızca bir yaklaşım. Anne ve babanın evladıyla ilgili hiçbir zaman sorumluluğu bitmez. Bundan sonraki hayatınızda başınıza kötü birşey geldiğinde, ve ya herhangi bir sıkışmada anne babanızdan yardım da istemezsiniz herhalde. Nede olsa bundan sonrası onları ilgilendirmez Küçücük bir olay için sevgilinize yalan söylemekten çekiniyorsunuz ama, bir erkekle aynı evde kalmayı anne babanıza söylemeyip yalan söylemek sizi çekindirmiyor. Çok saçma ve saygısızca bir tutum.

Herkes kendi inancina,dogrusuna gore insanla olsun

Bu birilerini degistirmek de ne?
Bana gore bikini dunyanin en sacma seylerinden biri.cunku guneslenmek ya da denize girmek icin don sutyen giymek niye?

Ama sana gore normal.ve sen kendi dogruna gore yasayamiyosun hayatini.tehlikenin farkinda misin?

Bu kadar kolay teslim olmayin.

Ben gerisinin onları ilgilendirmediğini söylemedim. Ama anne ve babanın dahil benim yaşayacağım hayatı seçmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış gördükleri yerde tabiki uyarırlar bende dinlerim ama bu uyarı yönetmekle karıştırmamalı. Benim aileme göre benim bi erkek arkadaşım olamaz, erkeklerle görüşen bi kız arkadaşla yakın olamam. Annemle sevgilim hakkımda konuştuğumda, ben dedenin korkusundan erkeklerle konuşamazdım bile, hiç bana çekmemişsin, bırak oğlanları gibi bi tepki aldım. Bişey diyemem onlar o şekilde görmüş ama onlar o şekilde görmüş diye benim hayatımda o şekilde olmak zorunda değil. Eğer ben böyleyim istediğimi yaparım şeklinde bi tepki verseydim o zaman saygısızlık olurdu ama söylememeyi tercih ediyorum. İtaat et yada rest çek şeklinde olmak zorunda değil. Ki ben sizinde ailenize tamamen dürüst olduğunuzu düşünmüyorum. Böyle bi yorum yapabilmeniz için ilk önce kendiniz hayatında yalan barındırmayan biri olmanız gerekiyo ki bu imkansız bişey insan kendine bile yalan söyler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…