Bikini izi

Soyuncak mısın yanında

Çok üzülmek isyemiyorsan haşema giy evlat,ne şiş yansın ne kebab değilmi...
Allah akıl fikir versin sana.....

Kusura bakma ama niye bu kadar şapşal asik modunda takiliyorsun? Anan baban karismiyor sen niye bu herife hesap veriyorsun? Sorun aslinda sende, insallah bununla evlenmeyi filan dusunmuyorsundur yada daha kapali giyinmeye ozen goster illada cok asigim diyorsan

Reactions: KV_
1 yıllık bi ilişkimiz var sonuçta. Sadece nikahlı insanlar mı görüyo birbirlerini o şekilde
yani var ya. her şeyi nasıl da işinize geldiği gibi yaşıyorsunuz bir de pişkin pişkin üste çıkıyorsunuz. (böyle sert üslup kullanmamaya çalışıyorum ama cidden höh yani) adam size bikini giydirmeyecek kadar, babanız varken kendinde böyle hadsiz bir hak görebilecek kadar muhafazakar amma velakin bikini giyince görünen yerlerinizi farkedecek kadar, evlenmeden beraber yaşayacak kadar da large. ve siz de "ay sivgilim çık kıskınç" diye dert yanıyormuş gibi yapıp bundan gizli bir haz duyacak kadar değişiksiniz.
allah selamet, akıl fikir, düşünme yetisi versin. daha da bişi yazmam amin

Sana ne desem bilemedim, bikinine mayona karismasina mi, bu adami hala ozluyor olmana mi yoksa tatilden donunce orani burani kontrol edecek olmasina mi !!!

Allah akil fikir versin diyorum.

kapalıyım ama daha eşim benim vücudumu o kadar incelemedi. inanamıyorum sevgilinize açıp göstermeye çekinmiyorsunuz ama bikini izinden korkuyorsunuz.

Kontrol mü edecek siz dönünce tatilden anlamadım ki?
Ayrıca gölgede ve yüzerkende gayet yanılıyor. Ben 1 hafta güneşe çıkmadim,sadece 2 kez yüzdüm kırık parmağımdan dolayı ama baya yandım.
Ayrıca ailenizin yanındayken size bu kadar müdahale etmesi hoş değil. Anne/babanız karışmıyorsa sevgilinize laf etmek düşmez

Oncwlikle kimsenin sizi kisitlamasina izin vermeyin ozellikle kiyafet, sosyal hayat ve aile konusunda...
Ben evli cocuklu bir bayanim hayatim.boyunca hep bikini giydim vucudum.elverdikcede mayo giymeyi dusinmuyorum hatta mayi itici geliyor bana yanik izi daha kotu duruyor...
Ben sizin yerinizde olsam bikinimi giyecegim, denizede girecegim, ben tatile gidiyorum ve bu cok dogal egerki isine gelmiyorsa kapi orda derdim...

Bikini izini nereden gorecek ki?
Bikini izini gorecekse de cinsel hayatinizin oldugunu varsayarak:
Eger cinsellik yasiyorsaniz o kadar mutaassip degildir, e bu ne perhiz bu nr lahana tursusu.

Bikini giymek istiyorsan da yalan soyleme zaten hakliyken haksiz ve yalanci duruma dusersin. Senin yerinde olsam sallamam. Karsinizdaki kisi icin size normal gelen seylerden vazgecmeye gerek yok

Bugün bikininize karışmasına izin verin, yarın evlenince denize bile giremeyecek hale gelirsiniz.
Resmi nikahlı eşim dahi bikini giymeme karışamaz, ki 44 yaşındayım bikini giyiyorum, sevgili sıfatındaki kişi asla karışamaz, bu kadar ödün vermeyin kendinizden.
Sorunuza gelince denizde dahi yanılıyor bu yüzden bikini izi mutlaka olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…