- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Soyuncak mısın yanındaBen geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
yani var ya. her şeyi nasıl da işinize geldiği gibi yaşıyorsunuz bir de pişkin pişkin üste çıkıyorsunuz. (böyle sert üslup kullanmamaya çalışıyorum ama cidden höh yani) adam size bikini giydirmeyecek kadar, babanız varken kendinde böyle hadsiz bir hak görebilecek kadar muhafazakar amma velakin bikini giyince görünen yerlerinizi farkedecek kadar, evlenmeden beraber yaşayacak kadar da large. ve siz de "ay sivgilim çık kıskınç" diye dert yanıyormuş gibi yapıp bundan gizli bir haz duyacak kadar değişiksiniz.1 yıllık bi ilişkimiz var sonuçta. Sadece nikahlı insanlar mı görüyo birbirlerini o şekilde
Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
Oncwlikle kimsenin sizi kisitlamasina izin vermeyin ozellikle kiyafet, sosyal hayat ve aile konusunda...Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?
Ayyy cakma muhafazakar sevgili vakasi
Gel seviselim desen yok demez
Ayril gitsin
Malum olacak sanirimya ben de onu anlamaya çalışıyorum, hani bikini izini nasıl görecek bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?