• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini kıllarını almayan varmı aranızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
tövbe estafurllah ne gerek vardi simdi boylr bir konu acmaya

İstediğiniz gibi alın kılınızı bize ne?
Neyi soruyorsunuz ben anlamadım? Ayrıca başkalarının sizin gibi yapıp yapmaması size ne katacak?
Konuyu yönetime bildiriyorum zaten yeri burası değil hoş uygun bir yer var mı onuda bilemedim.
Bi dakika lütfen, yeni kil trendlerinden mahrum mu kalsın?

Kızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Hepsi alinir, temizlik için. Sen şekilcimisin

Sabah sabah şaka mısınız? Bizlere ne sizin bir yerinizde ki kıllardan. Çok iğrençsiniz gerçekten ve pissiniz bence. Temizlik imandan gelir hanımefendi pisliğinizi yabancılara anlatmak ne İĞRENÇSİNİZ....

Neden üçgen niye daire kare değil de üçgen?
Mesela ben yapsam dikdörtgen yapardim şekiller arasında ayrımcılık yapmanız üzücü.
Sabah sabah kıllı sapık konusu muhtemelen amannn be ergen kardes burdan sana bişey çıkmaz var git

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X