- 17 Temmuz 2021
- 7.405
- 24.378
- 298
- Konu Sahibi mervecoskan
Bence ombre yaptir hazir yaz geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tövbe estafurllah ne gerek vardi simdi boylr bir konu acmayaKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Bi dakika lütfen, yeni kil trendlerinden mahrum mu kalsın?İstediğiniz gibi alın kılınızı bize ne?
Neyi soruyorsunuz ben anlamadım? Ayrıca başkalarının sizin gibi yapıp yapmaması size ne katacak?
Konuyu yönetime bildiriyorum zaten yeri burası değil hoş uygun bir yer var mı onuda bilemedim.
Peki bunu bilmek sana ne kazandıracakKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Ay kıl trendi de mi varmişBi dakika lütfen, yeni kil trendlerinden mahrum mu kalsın?
Hepsi alinir, temizlik için. Sen şekilcimisinKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
iyi misin ablacım niye hepsini almıyorsunKızlar selam koltukaltımı bacaklarımı bikini bölgemi hep makineyle alırım fakat bikini bölgemin sadece kenarlarını köşelerini (üst ve yanlarını) alırım üçgen şekil bırakırım makineyle. Siz de öyle misiniz
Bence sekilcilik ayrımcılık ötekileştirme çok kötü bisey hxhxhxhHepsi alinir, temizlik için. Sen şekilcimisin
Kukumun kılı ağardı boyasam mi diye konu açanı gördüm ben be hxbxbxbxbBdv de bir bu kalmıştı açılmayan bikini kili onuda gördük sonunda![]()
Cidden mi ben görmedimKukumun kılı ağardı boyasam mi diye konu açanı gördüm ben be hxbxbxbxb
Mor ampul de taktirsin mi hdhjdCidden mi ben görmedimkırmızıya boyasın bari daha güzel olur kırmızı gecelik gibi
![]()