bikini/mayo tamiri

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
683
bursa
kızlar atmaya kıyamadığım eski bikinim var zekiden almıştım, tamir için götürdüğümde 2 sezondan önceki bikinilerin lastik aşınmasının tamirini yapamadıklarını ilettiler.. (boyun ipindeki lastikler aşındı da..)
bildiğiniz bikini tamiri yapan yer var mı istanbul avrupada?

Canım bakırköyde bır pasajın ıcınde var ama pasajı hatırlamıyorum hem tadılat yapıyor hemde bıkını ustlerıne dolgu yapıyor.Yakınında terzı varsa tadılat yapan terzılerden oralarada bır sor bıde olıvıum karsı sokagında tadılat yapan bır terzı var orasıda yapıyor aynı işlemleri.

Canım bakırköyde bır pasajın ıcınde var ama pasajı hatırlamıyorum hem tadılat yapıyor hemde bıkını ustlerıne dolgu yapıyor.Yakınında terzı varsa tadılat yapan terzılerden oralarada bır sor bıde olıvıum karsı sokagında tadılat yapan bır terzı var orasıda yapıyor aynı işlemleri.

Teşekkür ederim canım, capacity nin tam karşısında bir yer gördüm oradan geçerken, aklımda , soracağım oraya..

Teşekkür ederim canım, capacity nin tam karşısında bir yer gördüm oradan geçerken, aklımda , soracağım oraya..

Ara sokakta bı yer canım orası yapmıyorsa bıle mutlaka bılıyordur mesela capacıtye hıtmeden ay yıldız varya onların calıstıgı bır terzı var bıkını tadılatı ve dolgusu yapıyor ay yıldızda söyler sızden gecen yıl bıkını almıstım nereye goturebılırım tadılata de :9::9::9:

Back
X