Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79
Evde giyiver bi minili, streç bluzlu bi şeyler, ayna karşısında iki-üç poz al, hafıza kartında sakla; belki bir gün eşiniz fikir değiştirir, o zaman "Tüh çekeydim" demezsiniz :))
Evin içinde bikinili çekinin diyeceğim de, torunlara gösterirken makaraya alırlar :KK70:

Gerçi öyle gece, evin içinde güneş gözlüklü fotoğrafımı bastırdım, eşimle benim zalımlar collection albümümüz için :KK70:

Hahahah ıyı fıkır ama ıp askılı bluzumla cekondıgım fotolarım var dıye tabletımı tamıre gndermıyor bu knuda asırı hassas :D ustune gıtmıyrum o unutmazmıs torunlara anlatrmıs senın babanen gencken tas gıbıydı dıyecekmıs :D hahahaha

Beni tanımadan fesat damgası yapıştırırkende tesettürlü müsün tatlım?
Önce kalbindeki kini nefreti temizle sonra da benim fesatlığımı tartışırız. Hoş bundanda sana ne yahu!

Fesatsin cunku bahsettigin kisinin karsisina gecip soylemeye, hatta tanidik insanlara bile anlatmaya cesaret edemedigin karalamali dedikoduyu burada hic tanimadigin insanlarla yapmaya calisiyorsun. Ayrica kalbimde kin nefret olsa baskalarinin cekindigi bikinili fotograflarini bile kiskanip kendime sorun yapip usenmeden konu acarim :KK53:

Sihirli cumle: "BANA NE"... Kullan bunu.

Amma çok sizeneci varmış yahu. Burda size ne demeye zibilyon tane konu bulursunuz sırf bunun için mi burdasınız? Gidip biraz belgesel izleyip bilimle ilgilenin madem mantık arıyorsunuz

Keske sen de belgesel izlesen de baskalarinin fotografini bu kadar sorun yapmasan kendine.

Alakasiz olacak ama nedense ben seni hep acik biri olarak hayal etmistim : )
Kizil sacli, yesil gozlu filan.. Tesettur deyince sasirdim o yuzden :KK16:

Eskiden kizil sacli yesil gozluydum suan sarisinim hala yesil gozluyum. Ama tesetturluyum iste :D Ve evet ogrenen herkes bi sasiriyor nedense.

Ne var bunda zamanında bende bastırmıştım... tatile giderdik, fotoğraf makinelerimiz vardı sonra o fotoğrafları bastırırdık.. ah ne güzel zamanlardı ya...

Şimdi ise anca tel de durur... :( çocuklarımız albümlere değil instagram profilerimize bakacaklar... :(

Fesatsin cunku bahsettigin kisinin karsisina gecip soylemeye, hatta tanidik insanlara bile anlatmaya cesaret edemedigin karalamali dedikoduyu burada hic tanimadigin insanlarla yapmaya calisiyorsun. Ayrica kalbimde kin nefret olsa baskalarinin cekindigi bikinili fotograflarini bile kiskanip kendime sorun yapip usenmeden konu acarim :KK53:

Sihirli cumle: "BANA NE"... Kullan bunu.

Keske sen de belgesel izlesen de baskalarinin fotografini bu kadar sorun yapmasan kendine.

Eskiden kizil sacli yesil gozluydum suan sarisinim hala yesil gozluyum. Ama tesetturluyum iste :KK70: Ve evet ogrenen herkes bi sasiriyor nedense.
: )) Niye oyle dusundum bilmiyorum aslinda.. Hani kafamızda mutlaka bi goruntu olur sanalda birileriyle konusurken, burda herkesi canlandiriyorum nerdeyse, hic kapali dusunmemistim, ondan şaşırdım : )

Bir insan neden manken edasıyla bikinili pozlar verip daha sonra bu fotoğrafları bastırır ? (Sosyal medyada fotoğraf paylaşmıyor bu kişi. Çok nadir o da toplu kalabalık fotoğraflardır)
Neden poz verir demiyorum yanlış anlaşılmasın buraya kadar her şey normal. Neden bastırma ihtiyacı duyar ben ilk kez böyle bir durumla karşılaştım var mı aranızda yapan ? Varsa rahatlayacağım problem bendeymiş diye.. :olamaz:
Simdi fotografci tecrubeme dayanarak soyluyorum.bir kadin evliyse kapaliysa ama evinde sacini basini susleyip kendini cekip bastryosa o iste bi is cikabiliyor cokta art niyetli olmamak lazim belkide tlfnda silinir dye bastirmis olabilir kendini cok begenmistir. Benimde eskilerden tatil fotograflarim var aaa bikinili bu bastirmayayim diye hic ayirt etmedim.sonucta herkesin kendi istegi.ne fotograflar bastiriyor insanlar wuhuuuuuu:olamaz::KK48:

Son düzenleme:
1 tane bebeklik fotoğrafım yok hep söylenirim anne babama. Kendi doğurduğum çocuğu yedi kat yabancıya benzetmeye uğraşanlara all! diyemiyorum ya.. :sopa:
Telefondaki bütün fotolarımı işyerinde bilgisayara atıp zaman zaman bastırıyorum. Birikmiş yine bastırmam lazım.. :KK48:
Bende cok bastiriyorum.bazen pokunumu cikariyorum diyede endiseleniyorum

Bu arada benim mayolu bikinili bi kac fotoya denk geldim gecen, ilkokul zamanlari filan, hey gidinin dedim :KK53: Çırpı bi kız..
Daha kucukken ustsuz sekilde plajda salınmışım bi de, bi arkadasim oglan cocuguna benzetti :KK70:

Kendimi geçtim annemin var fotoğrafların arasında bikinili fotoğrafları, benim de var elbette. Hala da tatilde bikini giyer.

Tatil yerinde giymek ne kadar normal ise fotoğraf bastırmak da o kadar normal...

@Kazen Mune Mune kapatır mısınız konumu

Mune'nin internet kabloları çürüye, ağ bağlantısı kopa, akn'si dola, modemi bozula diye hanginiz dua etti?
Ama bende çare tükenmez, modem aldım sizi banlamak için :KK70:
Ben geldim hoşbuldum, bazılarına güle güle diyeceğiz bu gece :KK25:

Back
X