Bikinili fotoğraf

Siz bastırdınız mı

• Evet

OY: 17 21,5%
  • Hayır

OY: 18 22,8%
  • Pozum bile yok

OY: 44 55,7%

• Ankete Katılan
    79
Hayr tatlım kalbini kıracağım bir durum değil. Fotoğraflar gayet hoştu ve bende bunu dile getirdim zaten kendisine. Sadece ısrarla göstermesi insana içinden yetti be dedirtiyor azıcık ama o kadar. Bu mesele için kalbini kırmam. 2 çift laf edemediğimden değil yani.
Ve sadece merak ettim ilk kez böyle bir durumla karşılaştığım için. Ama tabiki herkes yine almış eline taşını stres atıyor mübarek :)) olumsuz yorumlar zerre umrumda değil gülüyorum

Benim şahsen stres atmak gibi bir amacım yoktu
Sizin cümlelerinizi yorumladım malum konu kamuya açık...
Size gına getirdiyse bunu açıkça paylaşın
Tatlım sence de abartmıyor musun bu fotoğraf işini diyin mesela :) Kesin çözüm

Gene çeteler gelmiş nıç nıç nıç :KK12::63:
Bu aralar kk nın favori lafı daha diyen olmamış diyeyim dedin :işsiz:
Konu sahibi herkes sende hata bulmuş bir düşün istersen :KK66:

Bir insan bunu kendine nasıl sorun edebilir, anlayamadım, deniyorum... Yok, anlamıyorum.
Elalemin bastırdığı bikinili pozu bir insanı niye gerer acep?
Ve bunu bir forum sitesinde niçin ankete açar?
Sence neden olabilir Bibi?

Bir insan bunu kendine nasıl sorun edebilir, anlayamadım, deniyorum... Yok, anlamıyorum.
Elalemin bastırdığı bikinili pozu bir insanı niye gerer acep?
Ve bunu bir forum sitesinde niçin ankete açar?
Sence neden olabilir Bibi?
Ama o kıskanç değil lütfen gerilmek falan aslaaaa kınıyorum seni sende bu çetelerden misin ha :KK14: konu sahibi iç sesi :27:
Cevap mesajın içinde :70:

Ama o kıskanç değil lütfen gerilmek falan aslaaaa kınıyorum seni sende bu çetelerden misin ha :KK14: konu sahibi iç sesi :KK53:
Cevap mesajın içinde :KK70:

Gangsta diye boşuna almadım niki, çeteye geldim direkt ben :D
Tabi canım, bence de kıskançlık değildir, kompleks yapmak hiç değildir eminim. Can sıkıntısı olabilir bak, insan can sıkıntısından yapabilir bunu. :)

ben geçen gün bellekten foto seçip bastırayım dedim 35 bin foto birikmiş tek tek bakarken torun - torbaya karışırım zaten diye geri vazgeçtim :KK53: çocuklara albüm yerine hard disk bırakacağız :KK53:

konu sahibi bastırabilir normal..
Dun oturup eski albumlere baktik, oyle guzel bi his ki o fotograflara dokunmak, sayfa sayfa incelemek..
Telefondaki fotolara bakmak bunlar kadar keyif vermiyor.. Bi de eskiden 36 poz hakki olunca daha degerliydi foto cekmek, cekinmek:KK53: Gozu kapali da ciksan care yok, basılır gelirdi : )
Ben de hard disk'e yedekledim, keske hepsi elimde basili halde olsa ama inanilmaz pahali olur sanirim, binlerce fotoğraf..

Dun oturup eski albumlere baktik, oyle guzel bi his ki o fotograflara dokunmak, sayfa sayfa incelemek..
Telefondaki fotolara bakmak bunlar kadar keyif vermiyor.. Bi de eskiden 36 poz hakki olunca daha degerliydi foto cekmek, cekinmek:KK53: Gozu kapali da ciksan care yok, basılır gelirdi : )
Ben de hard disk'e yedekledim, keske hepsi elimde basili halde olsa ama inanilmaz pahali olur sanirim, binlerce fotoğraf..
En güzeli printer almak evde basmak :eğlence:
C caninfistigi :KK200:

Hayır pahalı olmuyor. Tanesini 20 kuruş-25 kuruş-50 kuruş gibi fiyatlara basan yerler var eski tip fotoğraf boyutunda.
Sorun fotoğrafçılara, fiyata göre çıkarın, çok güzel oluyor albüm hazırlaması ^_^
Benzer pozlardan 20-30 tane çıkarmaz, ayıklarsınız ki o ayıklama bile çok eğlenceli oluyor.

Hayır pahalı olmuyor. Tanesini 20 kuruş-25 kuruş-50 kuruş gibi fiyatlara basan yerler var eski tip fotoğraf boyutunda.
Sorun fotoğrafçılara, fiyata göre çıkarın, çok güzel oluyor albüm hazırlaması ^_^
Benzer pozlardan 20-30 tane çıkarmaz, ayıklarsınız ki o ayıklama bile çok eğlenceli oluyor.
20-25 kuruşa varsa cok cok iyi, benim duyduklarım en az 50 kuruştu hep..
Arastiracagim insaAllah : ))

abooo gı bende cok ozenıyrum oyle pozlar cekınıp bastrmayı ama kcam kesnlıkle karsı cıkıyo :D ılerde yaslanınca bakardım anam ne guzel fızıgım varmıs derdım torunlar bakardı anane sen gencken ne guzelmıssın falan derler desınler ısterım unutmamak ısterım ama olmuyr yaptrmıyr herıf

abooo gı bende cok ozenıyrum oyle pozlar cekınıp bastrmayı ama kcam kesnlıkle karsı cıkıyo :KK70: ılerde yaslanınca bakardım anam ne guzel fızıgım varmıs derdım torunlar bakardı anane sen gencken ne guzelmıssın falan derler desınler ısterım unutmamak ısterım ama olmuyr yaptrmıyr herıf

Evde giyiver bi minili, streç bluzlu bi şeyler, ayna karşısında iki-üç poz al, hafıza kartında sakla; belki bir gün eşiniz fikir değiştirir, o zaman "Tüh çekeydim" demezsiniz :))
Evin içinde bikinili çekinin diyeceğim de, torunlara gösterirken makaraya alırlar :KK70:

Gerçi öyle gece, evin içinde güneş gözlüklü fotoğrafımı bastırdım, eşimle benim zalımlar collection albümümüz için :KK70:

Çok bastırıcaksan muhtemelen zaten indirim yaparlar tabi albümde almak lazım çok mastaf ya hdd de kalsın :KK53:

Netten albümler ucuza sipariş edilebiliyor Bibi, öyle bi toptan eski tip yapışkanlı albüm aldımdı, yanlış anımsamıyorsam tanesi 20-30 lira bir şeydi ki aynısını fotoğrafçıdan alsan iki katı.

Back
X