Baştan söyleyeyim, problem sizde; çünkü milletin kendi zararsız hobileri, anı biriktirme anlayışı size dert olabiliyor. İlginç.
Bikinili pozum var; lise sondaki halim de var, üni. zamanı da var (Bunlar tek şezlongda çekilmiş dediğiniz gibi), sadece omzumdan yukarısını çektikleri yüzüme odaklı deniz içinde fotoğrafım da var, denizden çıkarken fotoğrafım da var. Ve "Eski günler" albümüme başlayacağımda, hepsini de bastıracağım.
Aynı an için, eğer spontane gelişmediyse 10 kez poz aldığımı-aldırdığımı bilirim; en iyi çıkanı aralarından ayıklayabilmek için. O anı mükemmel bırakmak isterim kafamda. Fotoğraf çıkarmak, albüm düzenlemek (Oğlumu albümü-doğum macerası vs vs ayrı, tatiller bir arada, söz,düğün vb. süreç, kuaför maceraları, gelin odasında kuzenlerle sigara kaçamağı bilmem nesi hepsi bir ayrı albümde, eşimin bekar zamanları, okul zamanları, bizim birlikte olduğumuz tüm resimlerin ayrı albümü vs vs albümler yaptım ayrı ayrı) , tarihleri not düşmek ve minik yazılar yazarak o gün bilgisi geçmek, beni rahatlatan, ana götüren-anı topladığımı hissettiren bir hobi.
O bikinili pozları da bastırıp belki de "Ben de eskiden baya taşmışım haa!" albümüme koyacağım 60 yaşımda bakmak için mesela. Sorun nedir?