- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Böyle bişeyi belli bi süre kabul ederim ama işe girdikten sonra kendine uygun küçük bi ev bulsun orda kalsın ya kendi oturduğu yerde niye iş bakmamış ki sizin olduğunuz konuma gelip iş arıyo. Ey allam [/
Kayınvalidem oraya git onlarda kal diye direetiğini düşünüyorum ..
Ordaki işleri sevmiyormuş hep sorun yaşadığını iddia ediyor ..
Abisine özellikle senin yanında çalışıcam diye diretiyor ..
Haberim yokki kabul edeyim birçok kez istemediğimi belirttim ..Ben olsam kabul etmezdim, ne kadar kalacak sizde sürekli bir kalma insana bıkkınlık verir, eşinizle ozeliniz kalmaz. Baştan kabul edip sonradan istemezseniz daha kötü olursunuz.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum ..iyi ama yeni doğum yapmışsınız zaten düzeniniz bozulmuş bir de üzerine misafir
-bakın misafir diyorum kim olduğu fark etmez- hiç hoş değil
Sizde kafalarında kurduklarını bir güzel bozun. Eşiniz istemediğinizi bildiği halde kafasına göre nasıl iş yapıyor ki, akşam konusun kesinlikle , ben benzer durumu yasadim zamaninda, bu kalmanın bir sonu olmuyor sonradan istemeyince de dünyanın en kötü insani oluyorsunuz.Haberim yokki kabul edeyim birçok kez istemediğimi belirttim ..
Ama onlar kafalarında çoktan kurmuşlar ..
Malesef bende duyduğumda şokkk oldum .Sizin boş odanızı kendinemi ayarlamış lütfen yanlış anlamış olayım.
Eşimle akşam konuşmayı düşünüyorum ..Sizde kafalarında kurduklarını bir güzel bozun. Eşiniz istemediğinizi bildiği halde kafasına göre nasıl iş yapıyor ki, akşam konusun kesinlikle , ben benzer durumu yasadim zamaninda, bu kalmanın bir sonu olmuyor sonradan istemeyince de dünyanın en kötü insani oluyorsunuz.
Böyle birşeye kesinlikle müsade etmeyin dünyanın en saçma şeyi yazık değilmi size. Ne düşüncesiz insanlar varmış.Malesef bende duyduğumda şokkk oldum .
Ya gider gelirsin madem dediğimdede o yol çekilirmi ya dedi ..
Ev bakarsın olmadı dediğimdede ben tek kalamamki dedi ..
Adam kendi kafasında kurmuş bile ..
Eşim zaten ailesi arkasında durmadığı için ailemin yakınına geldik ..
Babamın yanında çalışıyor ..
eşiniz nasıl bu kadar rahat çok tuhaf şu an size bebeğinizle maksimum mahremiyet ortamı lazımken,tüm enerjinizi bebeğinize harcamanız gerekiyorken birde misafir derdine kafa yormak bebeğinizden fedakarlık yapmanız demek yine de eşinizin bu duruma çözüm bulması gerekiyorKesinlikle bende böyle düşünüyorum ..
Birçok kez gelmeden önce haber verdiği için engelledim istemediğimi söyledim ..
Ama bu sefer misafirliğe geldi sandım bugün giderim yarın giderim derken 1 ay kaldı ..
iyi tek kalamam yol çekemem yemek yapamam çamaşır yıkayamam uzaar gider iyi yere dükkan açmış vallaMalesef bende duyduğumda şokkk oldum .
Ya gider gelirsin madem dediğimdede o yol çekilirmi ya dedi ..
Ev bakarsın olmadı dediğimdede ben tek kalamamki dedi
Kız kendimi gördüm sende. Bir an ben mi açtım konuyu diye düşündüm. Tesadüfün de böylesi, harfi harfine nerdeyse ya.Diğer konularımdan bilen vardır hanımlar ..
Kayınvalideyle görüşmüyorum ..
Çocuğum doğdu 8.9 aylık oldu eşimin ailesinden kimse görmeye gelmedi ..
Kayınvaliddee kişisi doğumu yaptım hayırlı olsun demeden küçük kaynını alın sizde kalsın burda çalışmıyor vs ( burda ailemin tarafından iş bulmasını tanıdıklarla işe sokmamızı istedi bide )
Eşime lohusa halimle çekemiceğimi asla bir daha bu konuyu duymak istemediğimi söyledim ..
Annesiyle tartıştı ..
Konu öyle kapandı derken ..
Gecen ay eşim kaynımın geleceğini söyledi ..
Misafir olarak sandım ..
Buyursun gelsin dedim geldi bir ay kaldı ..
Eşim abimle konuşup iş ayarlamış şimdi evrakları hazırlamaya gidiyormuş yeni öğreniyorum boş odayı yapıcakmış kendine oda .
Emrivakilerden okadar bıktımki ..
Bir aydır çocuk emziriyorum kendi evimde rahat değilim ..
Oturma odasında kalıyor gece normalde çocuk durmayınca oturma odasına geciyorum emzirip sakinleştiriyorum ..
Odaya tıkılıp yatak odasında gezdirip sakinleştirmeye çalışıyorum çoçuğu ..
Artık usandım gelsin kalsın diyor bir yanım işe gider işten gelir diyorum .( artık okadar bunaldımki her ay siz alın yanınıza diye bana baskı kurmasında )
Herşey olucağına varsın gelsin kalsın diyorum diğer yanımda eşimide kendine uyduruyor şuraya gidelim buraya gidelim diye düzenimi bozuyor şaştım kaldım ..
Borclarımız var biraydırda ihtiyaçlarını eşim karşılıyor .
Eşimle akşam konuşmayı düşünüyorum ..
Tavsiyeleriniz nelerdir.
tavsiyem şuDiğer konularımdan bilen vardır hanımlar ..
Kayınvalideyle görüşmüyorum ..
Çocuğum doğdu 8.9 aylık oldu eşimin ailesinden kimse görmeye gelmedi ..
Kayınvaliddee kişisi doğumu yaptım hayırlı olsun demeden küçük kaynını alın sizde kalsın burda çalışmıyor vs ( burda ailemin tarafından iş bulmasını tanıdıklarla işe sokmamızı istedi bide )
Eşime lohusa halimle çekemiceğimi asla bir daha bu konuyu duymak istemediğimi söyledim ..
Annesiyle tartıştı ..
Konu öyle kapandı derken ..
Gecen ay eşim kaynımın geleceğini söyledi ..
Misafir olarak sandım ..
Buyursun gelsin dedim geldi bir ay kaldı ..
Eşim abimle konuşup iş ayarlamış şimdi evrakları hazırlamaya gidiyormuş yeni öğreniyorum boş odayı yapıcakmış kendine oda .
Emrivakilerden okadar bıktımki ..
Bir aydır çocuk emziriyorum kendi evimde rahat değilim ..
Oturma odasında kalıyor gece normalde çocuk durmayınca oturma odasına geciyorum emzirip sakinleştiriyorum ..
Odaya tıkılıp yatak odasında gezdirip sakinleştirmeye çalışıyorum çoçuğu ..
Artık usandım gelsin kalsın diyor bir yanım işe gider işten gelir diyorum .( artık okadar bunaldımki her ay siz alın yanınıza diye bana baskı kurmasında )
Herşey olucağına varsın gelsin kalsın diyorum diğer yanımda eşimide kendine uyduruyor şuraya gidelim buraya gidelim diye düzenimi bozuyor şaştım kaldım ..
Borclarımız var biraydırda ihtiyaçlarını eşim karşılıyor .
Eşimle akşam konuşmayı düşünüyorum ..
Tavsiyeleriniz nelerdir.
Bizde evlendiğimizden beri bu sorun var malesef ..Kız kendimi gördüm sende. Bir an ben mi açtım konuyu diye düşündüm. Tesadüfün de böylesi, harfi harfine nerdeyse ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?