Bıkkınlık ..

Geçen de abisine iş ayarlamıştı, o siz de kalacaktı. Sonra vazgeçmişti abisi falan. Doğru hatırlıyorum di mi?
Kelebek senin kocan dolandırılmalara doymayan biri anlaşılan. Abisi yüzünden hapse düştü akıllanmadı, şimdi kendi peşinden ailesini sürüklüyor. Sen kiminle evlendin ki? Eşinle mi? Yoksa birden çok kişiyle mi? Hayır bir de, sen istemediğini belirtiyorsun, bu konu bir daha açılmayacak diyorsun ama adam seni ayakta uyutuyor. Ya biraz ağırlığını koy ya da ikisini birden evden kov. Yani çok zor bir durum biliyorum ama ben hayır dediysem eğer o hayırdır. Boşanırım ama gene de sözümden dönmem ki sen maaş alana kadar bekleyeyim diyorsun. Bu da en az bir ay daha yapar. Şahsen ben o kadar bekleyemezdim, bence akşam çizgini çok net çekmelisin.

Çok saçma inanın ne diyeceğimi bilmiyorum insanların özel hayatına müdahale den nefret ediyorum, herkesin belli bir çizgisi olmalı ama ne cürret ise bu insanlardaki hep başkasından beklenti içindeler. Ben çok aşırı samimiyete gelemiyorum. Çevremdeki herkes ile belli bir sınırım olsun istiyorum. Ilk evlendiğimde benim Kayınvalidem de her hafta bize gelirdi,kaynımı gönderirdi , görümce lerim kalmaya gelirdi. Baktım ki ben Çıldırmak üzereyim hamileyim Bir de sizin gibi. sürekli bir hizmet halindeyim Vallahi açıkça söyledim anlamadılar . kaynıma kötü davrandım ama benimki öyle Sizinki kadar büyük değildi . sizde suratınızı asın. Gülmeyin konuşmayın anlasın ve gitsin. Kayınvalide ile görüşüyorsunuz kayın ne alaka.

Beni benden iyi tanımışsınız evet bizzat öyle oluyor ..
Ve biliyorsunuz ki eşimin bu işten başka şansı tok çünkü denetimli serbetslikte.
Sabıkalı birini de kimse işe almıyor malum .
Korkum kendi bütünn işlerden sorunlu ayrıldı eşiminde başını yakması ..
Diğer konuda babam eşimi uyarmıştı ..
Sen oldunda kardeşinmi kaldı diye ..
Usanmıyoruz ailesinin yaptıklarına ..
Ve eşim bir baktım hiç birşey yaşanmamış moduna girip herkesle konuşmaya başladı ..
Artık istemiyorum demekten Yoruldum ..
Görümcemle az çok görüşürüm .
Kayınvalidemin mesajlarını yakalamış rahat görüşebilmek için oğlunu bize gönderdiğini iddia ediyor.
Artık herşey olucağına varır demekten başka çarem kalmadı annem aradı az önce ağzımı arıyor bize düşmez ama biz onaylamıyoruz diyor ..
Sen çocuktan yemek yapamadığında siz ekmek arasıda yersiniz ama o misafir diyor.
Rahat edeceğimi düşünmüyor .
Bende hayır demekten usandım gelsin kalsın bize zararı olsun gitsinde ..
Eşimde bir kazık daha yesin diye evimi açıyorumm .

Ben eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorumki kaynımda dahildi..
Benim aramda hep mesafe vardır zaten çekindiğinden yemek bile yiyemiyor abisi yokken yanımda ama abisi gelince çoşuyor mübarek ..

Bu insanlar ne ara bu kadar merhametsiz oldular ya kadin bebegine mi bakacak misafir mi agirlicak ? Bebege yetisebiliyor mu ne haldedir diye soran yok.
Yeni doğumdan çıktığımda eşim herkese arayıp söylemiş hayırlı olsunu bırakın sağlığımızı soran arayan geri dönen bile olmadı ..
Evime gelmelerini geçtim bile ..

istemem , kocamla iki fingirdeyemeyecek , yazın iç çamaşırı ile tv keyfi yapamayacaksam kendi evimde ne anladım ben bundan sanki yatılı yurt gibi , valla hadi en fazla 3 ay snra ev bulsun çıksın , ev ev üstüne olmaz .

Niye kabulleniyorsun ki? Cik git ailenin evine. Kimsenin hizmetciligini yapmak zorunda degilsin. Lohusa olmasan bile degilsin. Esin iyi bir dersi hakediyor bence cunku hala evli oldugunu algilayamamis.

Bu ne ya ben insanları hiç anlamıyorum hem gelmiyorlar size ama işleri düştü mü de yapacan açacan evinin kapısını sonuna kadar ohh ne güzel. Ev sizin eviniz istediğiniz yerde emzirirsiniz bebişinizi ama kendi evinizde bile rahat edemiyorsunuz çok zor bir durum.
Bebeğiniz var elinizin altında her şeyden önce ona bakıyorsunuz yeri geldi mi yemek yapmaya bile vaktiniz olmaz bir de bunun üstüne başka birinin sorumluluğu ve işlerini yapacaksınız ben olsam kabul etmezdim sizin bir kere bebeğiniz var aslında size destek olunmalı çocuğu var denip size yardım edilmeli üstünüze iş yığılmamalı fazladan yaptıklarına bakın.
Genç Çocuk inanın bir şey olsa sizi sorumlu tutarlar bence hiç sorumluluk almayın.
İnanın onlar aynı durumda kalsa yapmaz bence kaynınız kayınvalideniz.
Anlayış olmalı insanda ya

Asla anlayış yok.
Görümcemle konuştum sabah ..
Annesinin mesajlarını yakaladığını.
Rahat rahat görüşebilmek için bize gönderdiğini vs söyledi ..

Ben bu konuda bir tek sizi anlamıyorum
Ailen arkanda.
Onları daha da arkana alıp hayır gelmesin demek varken
Gelsin demen ..

Bilemşyorum
Babam zaten en başından topla eşyanı dediğinde gitmediğim için gitmek istemiyorum.
Ozaman hamileydim eşimin ailesi destek çıkmadığından borca girdik eşim içeri girdi .
Annem kargoyla yiyecek para yolluyordu ..
Babam madem gelmiyorsun nakliye yarın kapıda toplanın gelin dedi.
Bilmiyorum artık ..
Gelsin kalsın ve başımıza bir iş açsın diye bekliyorum sanırım ..

Valla genelde misafire bi şey demem gelip kalmaz zaten kimse ama
Eşşek kadar kaynım benim evimde süresi belirsiz bir şekilde yayılamaz kimse kusura bakmasın.
Hele hele bi memem dışarda sürekli çocukla gezicem ne münasebet yani ne rahat insanlar var ya .
Net konuşun alttan almayın .
Rahat edemiyorum
O kalacaksa ben annemlere geçiyorum oturun abi kardeş hadi eyvallah de geç

Görümceniz olsa neyse ama özellikle bir erkek evdeyken bu durumda insan çok zorlanır.Eğer işe de giriyoraa biran önce eşinize söyleyin kendine ufak bir ev bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…