Bıkkınlık ..

Oda zaten kullanmadığımız halılar kullanmadığımız eşyalar yazlık halılarla dolu .
Süpürge çamaşırlık kullanmadığımız eski yatak odamın komidinleri vs var .

gerçekten çok ilginç ya sizden habersiz böyle bişey yapılması. bilmiyorum ne denir yani halıların üstünde yatacak heralde.

Çalışma yanlısı değil korktuğum her işten olaylı çıktı ..
Eşimin bu işten başka imkanıda yok ..
Keşke uzak dursaydı bu konudan ya. Eşimde bi kaç kez kuzenine kendi işinde iş ayarlamış bekarken. Adamı uyurken çalışmazken filan yakalamışlar sırf eşim için çıkarmamşlar sonra kendi çıkmş

Odayı boşaltamam nereye koyayım kendine 1+1 tutsun deyin.Allah allah mecburmusun bakmaya bebeğin var bir de.Ya hu hayret ediyorum nasıl bu kadar düşüncesiz vurdumduymaz ve acımasız olabiliyorlar.Bence ailecek anlaşmışlar bilinçli gelmiş size kaynın .Bilhassa sizi gıcık etmek için.Yoksa bu onu yapamam bunu yapamamaların başka açıklaması olamaz.Tez zamanda gönder.Kesin dille konuş rahat edemiyorum çocukla kendine ev baksın diyebilirsin.Ev ev üstüne olmaz ki.

Eşimle akşam komuşucam ama napıyım kardeşim diceğinede adım kadar eminim .

bende senin eşinim buda bizim bebeğimiz ilgimize,sevgimize muhtaç bebeğimiz diyerek gir konuya
ben rahat olmazsam bebeğimizde rahat olmaz ayrıca ben kendi evimde donla dolaşamayacak mıyım de aynen söyle bunu yalan değil bir şey değil eşin ve mütemadiyen ailesi saçmalıyor

Zamanın da yanında olmamış şimdi mi kardeşi olmuş.Kardeşini düşündüğün kadar biraz da beni düşün.Rahatsızım bu durumdan evde başka bir erkeğin varlığından rahatsız oluyorum destek verirsen yine ver ama evde olmuyor de bakalım

Kaynım gelip sürekli bende kalacak benim fikrim sorulmayacak. Ben o evde neden yaşıyorum ki. Bebeğimi aldığım gibi anneme giderdim. Onlarda abi kardeş kalsınlar. 6 aylık kızım var yeri geliyo yemek yapamıyorum yatağımı toplayamıyorum bide o eklenecek. Evinde istediğim gibi dolanamıcam. Bana çok ters.

Yav daha eşiniz sizin rica minnet iş bulmadı mi? Fare giremediği deliğe kuyruğuna kabak bağlayarak girmeye çalışıyor. İse girecekse bile kendine ev tutsun. Bir ay kalmış yeter. Kesinlikle kabul etmeyin.

Lohusa kadının evine yatılı,erkek misâfir.
Sözün bittiği yerdeyiz.
Kaynınız pişkin eşiniz düşüncesizin önde gideni.
Ben ki normalde sakinimdir,etrafımı düşünüp yardımcı olurum,ancak böyle bir emrivaki karşısında yapacağım şu olur.
Alırım bebeğimi ve eşyalarını,geçerim ailemin evine.
Aynaya da bir not yapıştırırım.
Kardeşinle sana mutluluklar dilerim.
Gerisini kocanız olacak adam düşünsün.
Ayıptır,yazık günahtır Ya Hu!

Valla ben yaptim o dedigini derin sularda . 5 yasinda esimi ve annesini ve 2 gorumcemi terk eden babasi seneler sonra kalpten hastalaninca bana siginmaya kalkti. Esim gelsin biraz kalsin dedi kesinlikle kalamaz ya o ya ben dedim. Cunku 5 yasindan beri maddi manevi bir destegi yok. Dugunume gelmemis ve adami tanimjyorum bile.
Bir gun kaldi laflari soktum ve esime ikinci gun istemiyorum dedim. Oda annende kal bugunde kalcak dedi rahatsiz olma sen diye. Esyalarimi alip babanla mutluljklar dedim ki bide 6 aylik hamileydim. Aradi mesajin ustune cehennemin dibindeyim gelme falan baba sahit oluyo tabi yaninda ertesi gun gitti.
Ben yuz versem postu sererdi.
Simdi bazen cok mu vicdansizim diyorum ama 30 sene aramayan sormayan adamin bizle isi yok diyorum sonra.

Doğurup çocuğunu oraya buraya gönderen insanlardan nefret ediyorum. bende de var dı öyle bir sorun. Kayınvalideme laf vurdum anlamadı, al dedim anlamadı. Kayınvalideme konu açılınca diyordum İşte kardeşim (kendi öz kardeşim) gelmesin ne işi var Ben sevmiyorum yatılı misafiri filan. Ama yok anlatamadım. Yeni evliyim bide ben de kaynıma kötü davrandım çıktı gitti.

kusura bakma biz de karınla çocuğunuz.benim söyleyeceklerim bu kadar, koca adam başının çaresine baksın. diye net bir konuşma yapacaksın eğer hala laftan anlamıyorsa al çocuğu annene git o gidene kadar dönme.

Eşim buraya ilk geldiğimizdede aynı sorunu yaşadık ailem borclarımıza yardım ediyordu ..
Babam evi bu tarafa taşıdı baktı onun ailesi yok oldu ortadan ..
Eşimi yanına aldı eşimi annesi aradı senin arkanda kayınbaban var al kardeşini de yanına diye.
Babam duyuyor konuşmayı ..
Damat benim kızım hamile ben bir daha böyle bir konuşma duymak istemiyorum felan demiş.
Sonra birgün arabadayken babam tilki giremediği deliğe kuyruğuna çalı bağlarmışta girmeye çalışırmış dedi ..
Konu öyle kapandı gene yeni doğum yapmışken sunuldu bu durum önüme artık pes ettim eşim konuyu bile açmıyor gelicek kalıcak mecburen gibi duruyor artık bunaldım ..

İşe de girmiş madem, ömür boyu sizinle yaşayacak değil ya bi zahmet kendi düzenini kursun. Tutsun evini barkını.

Konuş eşinle tabiki. Sen lohusa halinle yapmışsın yapacağını. Yeter daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…