Bikkinlik

Senem555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
91
35
3
32
Kizlar kendimi Cok bunalmis hissediyorum. Ben Cok gucluydum hep bir B planim olurdu kimseye eyvallahim olmazdi. Ama su 1 haftadir ne yaptigimi ne yapacagimi bilmez haldeyim. Hamilelikten mi Boyle bilmiyorum ama kendimi Cok yetersiz hissediyorum. Cocugumun olmasini Cok isteyen Ben simdilerde o kadar korkuyorum ki cocuguma yetebilecekmiyim, mutlu olacakmi, Boyle bir dunyaya onu getirecegim icin birazda suclu hissediyorum. Evden disari cikamiyorum bulundugum yer cok sikintili bir bolge surekli olay olan bir yer o yuzden bir yere cikamiyorum. Esim isten geliyor yemek film yatiyor. Cuma yada cumartesi her hafta kv gile gidiyoruz. Arada bazen benim annemede gidiyoruz sonra kv gile geciyoruz. Pazar gunleri esim sabah kahvalti yapip cikar aksam 9- 10 gibi gelir. Gece 11 olur bana gitmek istedigini bir yer var mi istersen yarin uygun saatte seni markete gotururum diyor saka gibi benimde zoruma gidiyor ne konusmak ne laf anlatmak istiyorum Ben neden evlenmisim diye kendime kiziyorum bosansam karnimda cocugum var annem baska bir Adamla evli babam yurtdisinda yasiyor cocugumla naparim Ben hep babami ozleyen bir cocuktum cocuguma bunu yapmaya hakkim da yok. Esim bana mutsuz gibi tavrin var diyor bilmiyorum diyorum oyle kaliyor. Bir yere gitmek istesem esim basliyor cocuk olacak masraf yapmamaliyiz soyle boyle diye benimde moralim bozuluyor ve cok sogudum. Ne yapacagim bilmiyorum.

Bebeğiniz doğacak artık eksileri değil de artıları düşünmeli ve Bebeğiniz için güzel bir hayat kurma çabasında olmalısınız.
Uzulurseniz o da üzülür. Esinizle mutluymussunuz ki bebek istemissiniz.
Kötüyü düşünmeyin ve eşinize aileler dışında yapılacak etkinlik fikirleri sunun.

Bebeğiniz doğacak artık eksileri değil de artıları düşünmeli ve Bebeğiniz için güzel bir hayat kurma çabasında olmalısınız.
Uzulurseniz o da üzülür. Esinizle mutluymussunuz ki bebek istemissiniz.
Kötüyü düşünmeyin ve eşinize aileler dışında yapılacak etkinlik fikirleri sunun.

Malesef canim esime bu konuda yorum yapamiyorum bir kere hastaydim gidemedik kv ortaligi ayaga kaldirdi agladi tabi Ben sok oldum esim o yuzden her hafta gitmemizi zorunlu hale getirdi

Ben en çok eşinin marketw götürürm demesine takıldım tavayı indir kafasına 2 yaşımdaki kızıma diyoruz biz onu

Sen hamilesein senin ilgiye ihtiyacin var su erkekleri anlamiyorum cocuk yaparken iyi kadin hamile kaldimi ilgi sifir anlamiyorum uremek icin mi evleniyolar sadece:sinirli:

İzinli olduğu gün sabah çıkıp aksam gelmesi çok ilginç :110:
Benc otur bi konuş. Bakalım ne diyecek

Canım doğal ama farklı bir süreçten geçiyoruz. Bir haftadır bende de keyifsizlik ve bıkkınlık var. Kimseyle konuşmak, ağzımı açmak dahi gelmiyor içimden. Bir tek eşim işten dönünce mutlu oluyorum. Eşine durumunu izah et, ruh halini anlat belki o zaman farkına varır ve daha özenli davranır seninle vakit geçirmek için.

Back
X