bıkmış adam hizmet bekliyor ne yapıyım

Boşanmak mı? Üstte yazdıklarını unutma.önce elinden geleni yap bakalım:26:
Ayrıca bir arkadaşta söylemiş bende okumuştum o yazıyı burada.doktor işini de bir konuş derim onlar için kabullenmek zor erkekliklerine laf edilmiştir hakaret edilmiştir onlar için ama bu önemli bi konu.
Bide konuşma tarzı çok önemlidir sana söyleyeyim:20:
elimden ne gelioki koskoca bir hiç...dr a gidelim dedim evlilik terapisti vs böyle bişey asla olmayacak ya böyle kabullen yada bitsin diyo üroloğa gideceğinide sanmam geriye ne kalıo hiç yani elimden bişey gelmiyor çok üzgünüm çaresiz kaldım seninde söylediğin gibi en ufak şeyde erkekliğine laf etmiş oluyosun giyimmiş makyajmış gecelikmiş bunlar zaten bi işe yaramadı.sevdiğim adamın bana böyle yapacağını rüyamda görsem inanmazdım işin gıcık yanıda hiç bişey yokmuş herşey normalmiş gibi davranmamı istiyor sinirlenmeyim gücenmeyim hizmetini dört dörtlük yerine getiriyim vs yani ben evde gündelikçi vazifesi görüp sarılıp yatabileceği biriyim söyleyin bana hangi kadın ne kadar sabreder buna

tatlım tükenmişlik sendromu yaşıyo olabilirsin
gerçektende öyle gücüm sıfır hayatta hiç bişeyden zewk almıyorum sadece nefes alıp veriyorum çünkü tükendim kendi aileminde bu ara sıkıntıları o bi yandan bi yandan kend evimdeki sıkıntılar artık bıktım rabbime inancım olmasa farklı yollara başvurucam çok bunaldım gerçekten çok kötüyüm aileme bile bişey anlatamıyorum dertleşemiyorum sadece burda anlatıyorum sıkıntımı bi de etrafdakiler sürekli çocuk soruyor ne diyeceğimi bile bilmiorum benim yerimde kim olsa bunalırdı

kafanı dağıtacak uğraşlar bulsan iyi olabilir, b,r kursa yazılabilirsin. gerçekten de bir uğraşın olursa sorunları daha az kafana takarsın hem kurslarda yeni yeni arkadaşlar edinirsin. arkadaşlarınla iyi vakit geçirirsin. naçizane tavsiyelerim bunlar çünkü hayatı dolduracak uğraşlar lazım.

beslenmesinde bi sıkıntı yok zannetmem bi eksiklik olduğunu şimdi baktır desem ben suçlu olurum.bi aralar fena deildi ama bu aralar hiç olmuyor artık bende yaklaşmak istemiyorum soğudum arkadaşlar reddeder gibi hareketlerede maruz kalmak istemiyorum

zor bir durum allah kolaylik versin bir arkadasiminda esi boyleydi bosandilar yani kadininda ihtiyaclari var

kafanı dağıtacak uğraşlar bulsan iyi olabilir, b,r kursa yazılabilirsin. gerçekten de bir uğraşın olursa sorunları daha az kafana takarsın hem kurslarda yeni yeni arkadaşlar edinirsin. arkadaşlarınla iyi vakit geçirirsin. naçizane tavsiyelerim bunlar çünkü hayatı dolduracak uğraşlar lazım.
haklısın güzel fikirler ama şöyle bişey var ne yaparsam yapıyım bu eve gelince yine kafam bozuluyor

zor bir durum allah kolaylik versin bir arkadasiminda esi boyleydi bosandilar yani kadininda ihtiyaclari var
insan bazı şeyleri yaşamadan nlamıyor bilemiyor o arkadaşının ne hissettiğini en iyi ben anlarım gerçekten zor bi durum 1 yıllık evliyiz ama bi yatakta iki kardeş gibiyiz gerçekten içim acıyor

insan bazı şeyleri yaşamadan nlamıyor bilemiyor o arkadaşının ne hissettiğini en iyi ben anlarım gerçekten zor bi durum 1 yıllık evliyiz ama bi yatakta iki kardeş gibiyiz gerçekten içim acıyor

acir tabi icin kadinlik gururun zedeleniyor. kadin istenmek arzulanmak sevilmek hoslanilmak begenilmek ister.
ya bir erkek ayni yatakta yaninda karisi yatarken onu nasil arzulamaz nasil dayanir uzun sure .ya sevmiyordur artik karisini yada aldatiyordur bunun baska bir aciklamasi yok ha bide bir saglik sorunuda olabilir.

acir tabi icin kadinlik gururun zedeleniyor. kadin istenmek arzulanmak sevilmek hoslanilmak begenilmek ister.
ya bir erkek ayni yatakta yaninda karisi yatarken onu nasil arzulamaz nasil dayanir uzun sure .ya sevmiyordur artik karisini yada aldatiyordur bunun baska bir aciklamasi yok ha bide bir saglik sorunuda olabilir.
ewet arzulanmamak beğenilmemek psikolojiyi kötü etkiliyor paranoyak gibi oluyorsun telefonlarını karıştırıyorum biriyle görüşüyomu falan diye sağlık sorunu varsa bile bu hem kendine hemde bana haksızlık çzömesi lazım yani ben olsam çabalardım ama o öylece duruyo

Erkekler oyledir ne yapsanda yaranamazsin bosver dusunme ve uzulme tek senin esin degil bunu yapan, bende gunde 12 saat calisirim ki esimin isinde, ev isimide yaparim yine bana soylenen budur ne yapiyorsun ki?

Bence senin yapman gereken , ev islerine harcadigin zamani asgariye indirmen ve kendine is bulman, birseylerle mesgul olman, kendi ayaklari ustunde durman , ben herkese bunu oneririm canim ev islerinin malum en basit kadin bile altindan kalkiyor o acidan erkeklerle didisip moralimizi bozmak yerine calismali, kazanmali, moral ve psikolojimizi en ust seviyede tutmaya calismaliyiz, maddi birikim olmasida cabasi aile icin..

Hersey gonlunce olsun...

kızlar tüm bu yaşadıklarım bi yana ailevi sıkıntılarımda var k.validem hepsinden bi haber bişey söylemiorum şimdilik ama moral boukluğumun farkında ama bi de onunla uğraşıorum yok şurda gün var yok bana misafir geliyor yok şunlar haber verdi sana gelmek istiyor süreli bu işlerle meşgul benim canım istemiyor ben evde mutlu değilimki dışarda hiç bişey yok gibi dolaşıp geziyim ona gidiyorum misafirleri gidiyor bu sefer saat beş buçuk altı gibi evime dönmek istiyorum bi işin mi var ne yapcan evde otur serkan seni alsın diyor eşimin gelmesi 9 u buluyor bu sefer orda oturuyorm bi de onla uğraşıyorum yaaa

Gerçekten bıkmak için çok uzun bir süreç..Şaka gibi...Eğer bir yılda 2 çocuğunuz olduysa!!!! eşiniz evliliğin farkına varmadan direk çocuk olayıyla bunalmış olabilir..
Evliliğe alışmak ayrı , çocuğun sorumluluğu ayrı bir konudur..Eşinizde gel keyfim gel bir adamsa bütün faturaları çatır çatır size kesmiştir...
Özgürlüğü ve şu anda size katlanamadığını düşünüyodur..Mercimek beyninde biraz akıl olsaydı( ki bu terim eşinize ithafen değil bütün oküz eşlere ithafen söylenmiştir) size dannn diye bunaldım demezdii..Dana işte
Herneyse...Sakin olmaya çalışın...Adam yerine koyuyorsanız eşinizi ve dinleme kabiliyetine sahipse iletişi kurun... söylediklerinin ne kadar kırıcı olduğunu belirtin...Çok da üzülmeyin,sadece sizin başınızda değil, bu tür sefil adamlar pek çok yerdeler,virüs gibiler...

Hanfendinin çocuğu yok başka mesajla karıştırıyorsunuz.

en sevdiğim yöntemdir.
Tepkisizlik en büyük tepkidir unutma ve bu benim hayat felsefemdir.bunu dene bak çoookk zevkli oluyor.canımı acıtanlara,canımı yakanklara hep sessiz kalırım onları görmezden gelirm ve onlarda çok sinir olurlar.:))
üstüne düşme eşinin hatta ilgilenme. o yokmuş gibi davran.kendine bak.bende 6 ay kadar evde oturdum işssizdim ve inan ben bile kendimi çekememeye başlamıştım.bıdı bıdı edip duruordum herşeyi kafama takıodum.iş bulmak ve kafanı başka şeylerle meşgul etmek en iyisi.çünkü evdeyken kendini dinliosun tüm gün olanları düşünüosun.eşin akşam eve geldiğinde seninle konuşsun ilgilensin cilveleşsin istiosun ama yapmıolar.tv izleyip çay içsinler çerez meyve derken yatıp uyusunlar.hemde yastığa kafalarını koyar koymaz:) cinselliğe gelince çalışınca onu da aman aman düşünmezsin;) biraz üşengeçlik oluo çünkü(uyku,duş)hatta bu senin işine bile gelir;)
ayrıce annene falan gitme. bu durumu önemsediğini ona hissettirme.hiç bir şey olmamış ve konuşmamışsın gibi devam et.

ayyy ne kadar güzel anlatmışsın..bende daha 2aylık evliyim kocam istiyoki gelsin yesin içsin yatsın..sırf üşengeçlik..adamda 30 yaşında enerji bitmiş..valla bi iki söyledim baktım olmuyo ben de kendime uğraş buluyorum mutfakta oyalanıyorum, kitap okuyorum vs. ona sensizde yaşıyorum mesajı verebiliyosam ne mutlu ama bu adamlar bunndan da anlamaz..pufff ne sıkıcıymış bu evlilik ..hiç sevmedim valla

Back
X