Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldi ben soğuk davranıorum tek tük konuşuyoruz bu seferde yılışmaya çalışıor öpmeyi sarılmayı yakın olmayı çok sewiyor ama cinselliğe gelince sıfırızpeki geldimi eve bişey konuştunuzmu
kızlar az önce konu açmıştım içerik nedeniyle taşındı pro üye değilim yorum yazamıyorum artık .sabah konuşurken eşim iş yaparken söyeniosun gerçekten önemli bişey yapıyomuşsun gibi dedi.benim içimden gelmior normalde temiz ve hamaratım ama bu evde hiç bişey yapmak gelmior içimden agresif oldum ilgisizlik beğenilmeme hissi beni başka insan yaptı neymiş annesi benim yaptığımın 2 katını yapıomuş ama ses etmiyomuş bende mutlu olsam 5 katını yaparım ama gelin görünki içimden gelmiyor haksızmıyım?hembana senden bıktım diyor(cinsel anlamda)hemde ilgi bekliyor
evliliğimi normal bi şekilde yaşayamam bende stres ve agresiflik yaratıor (cinsel anlamda)açıkcası içimden gelmemesinin nedeni bu yoksa yemek yapmayıda temizliğide çok severim ama 2 aydır elim kolum kalkmıyor yardımcı tutmak şu an mantıklı değil akşama kadar evdeyim çock da yok biraz anormal olur annesiyle kıyaslaması benide çok üzdü saygısızlık yapmak istemem ama ben annesini bazı konularda ikiye katlayabilcek kapasitediyim çünkü bekarkende çok iş ve yemek yaptım mutsuzluk çok kötü bi zehirmiş insanın bütün vücudunu ele geçiriyor
beslenmesinde bi sıkıntı yok zannetmem bi eksiklik olduğunu şimdi baktır desem ben suçlu olurum.bi aralar fena deildi ama bu aralar hiç olmuyor artık bende yaklaşmak istemiyorum soğudum arkadaşlar reddeder gibi hareketlerede maruz kalmak istemiyorumbelki vitamin eksikligi vardir demir eksikligi kansizlik felan olabilir duzenli beslenmiyorsa gucsuz kaliyor olabilir bir doktora giidp tahlil yaptirin . hic mi olmuyo yada oldugu vakit sen mi gidiyorsun oda istiyormu
bu sıkıntının çözümü zor maalesefkesinlikle çok doğru mutsuzluk bütün vücudu yıkıyor resmen..bence tüm bunların çözümü eşlerle konuşup ortak noktada buluşmak..çözümler bulmak..ama ne kadar başarılabilir bileemiyorum tabii.
herşey onlar canı isteyince oluyor sanki bizim canımız yokcnm biz kadınlar ilgi bekliyoruz.beğenildiğimizi sevildiğimizi hareketle hissetmektyen öte duymak istiyoruz..
içimize dokunulsun, sevgimiz tazelensin istiyoruz..
ama erkekler daha kaba maleseff..daha düz mantık..sevdim evlendim tamam gerisi geçim derdi gibi görüyor.ara ara canları isteyince romantzm yapıyor..buda bizim için yetersiz geliyor..tabi o zamanda sıkıntı yapıyoruz..kötü hissediyoruz..
canım okudum mesajını özelden mesaj atamıyorum cvp yazamadım ama şöyle söyleyim fena öneri deil ama geçici çözüm diye düşünüorum aramızda manevi sorun sewgisizlik yok ama cinsellikte yok önerini uygularsam belki bi süre mutlu olurum ama sonra ne olcak ya o esnada aldatılırsam çok endişeliyim bide evdeki gerginlikler cabası of ya
burada daha önce bi konuda okumuştum. kadın istekli adam isteksiz ama sevgi ilgi herşey var. cinselliğe gelinmce iş herşey duruyormuş. sonra kadın kocasını ikna edip doktora ürolojiye gitmişler. ve hormon seviyesi çok düşük çıkmış. sonra düzenli ilaç kullanmaya başlamış. bence eşinin de hormon seviyesinde bi düşüklük vardır. bunun belirtisi yok ki kol bacak ağrısı gibi anlamıyordur. cinsellik çok önemli. bence doktora da bi gidin.ewet çok doğru bi kelime sewişme ruhsatı sewişmeyi meşrulaştıran bişey ewlilik bi erkek için kendini saklıosun bişey yaşamıosun evleniosun daha beter oluyor belki bu tarz sorunu annelerimiz çevremizde başka kadınlarda yaşadı ama onlar bizim gibi değildi seksi ayıp olarak gördükeri yada erkeğin hakkı olan bişey olarak gördükleri için sorun çıkmıodu ama ben öyle görmüyorum yada benim jenerasyonumdaki kadınlar böyle görmüyo kadının da ihtiyaçları vardır kadın yemek yapma yada çamaşır yıkama makinesi değildir o böyle mutlu olabilir ama ben deilim
sewgi problemi yok normalde sarılmak öpmek isteyen adam ama iş ona gelince yok dr a gitmez biliyorum söylerim ama adım kadar eminim olmayacak hormon seviyesi olabilir psikolojik de olabilir of ya bilmiorumburada daha önce bi konuda okumuştum. kadın istekli adam isteksiz ama sevgi ilgi herşey var. cinselliğe gelinmce iş herşey duruyormuş. sonra kadın kocasını ikna edip doktora ürolojiye gitmişler. ve hormon seviyesi çok düşük çıkmış. sonra düzenli ilaç kullanmaya başlamış. bence eşinin de hormon seviyesinde bi düşüklük vardır. bunun belirtisi yok ki kol bacak ağrısı gibi anlamıyordur. cinsellik çok önemli. bence doktora da bi gidin.
sanırım bana kalan seçenek boşanmak oluo çok zor bi süreç olcak ama ne yapıyım dediğin gibi sinir bozucuBu esnada da aldatiliyor olabilirsin hic belli olmaz. En azindan kafani uzaklastirip mutlu olur evliligine devam edebilirsin diye oneride bulundum. Maalesef y a degismesi lazim sana ilgi gostermesi, ya senin ondan cinsel konuda umudu kesip onu oyle kabul edip kendi kendine mutlu olman lazim, yada maalesef bosanman ve seni her anlamda mutlu edecek SIKILMAYACAK bir es bulman lazim. Tum secenekler boyle maalesef. cok uzgunum durumun icinCok sinir bozucu!
arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek hatta bazılarını 2 kez okudum burası gerçekten insana iyi geliyor çünkü insan sinirli iken bi takım şeylerin muhakemesini yapamıyor karar alma mekanizması duruyor yada saçmalıyor öncelikle bazı arkadaşlar fazla kilo bakımsızlıktan falan bahstmiş 55 kilo 168 boyundayım evde eşofmanla gezsemde o gelmeden giyinirim o gün yoğun geçtiyse bile yüzüme bişeyler sürerim . buradaki herkesin ortak yorumu onunla ilgilenmemem kendime daha çok bakmam ve gezmem bana rehber oldunuz bunları yapıcam iş de arıycam doğru evde boş geçen zamanlarda insana kafa kurduruyor bundada haklısınız ama düzelmezse de gençliğim harcamak istemiyorum bu konuda bana hak verin bu arada daha 1 yıllık evli bi adamın bu tarz davranması kafamı kuralıyor tamam öncesinde flört ettik ama o ayrı bu ayrı
benim yaşadığım gel gitler umrunda bile değil bu sabahki konuşmadan sonra çok büyük hata yaptığımı anladım kendimi insan deilde kullanıp atılmış eşya gibi hissettim eskiden yerimde duramazdım şimdi bi bardak çay getirmek azap