- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Canım çok sevindim cevap yazmana istanbuldamisin bilmiyorum ama ben echomarda cekilmistim sen nerde cekildin? Benim hiç dusugum yok hiç hamile kalmadım. Bana histeroskopi ve laparoskopi dediler çapa hastanesine gidiyorum sonucunu gösterip ne derlerse cevap verirsen gerçekten çok sevinirim.
Rica ederim canim tabiki yazicam.baska kadin dogum uzm. Tanidigim var kismetse ona da gidicem bide o hastanedeki hekimler degerlendirecek.ama bugunku tel gorusmemde oda ayni seyi soyledi histeroskopiyle duzeltilecek dedi.bence sende baska hekimlerin gorusunu almalisin.histeroskopiyle yapilabilecek bir tedaviyse neden fazladan islem goresin ki.birde ben ozeldense devlette bu isi iyi yapan bir hekime tedavi olmayi tercih ederim.birbirimize burdan yardimci olalim ben seni gorustugum dr.larin dedikleri hakkinda bilgilendiririm.sende yaz bana.rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Perdemi varmış yani bizde bana sadece rahimde egrilik var dedi histeroskopi ve laparoskopi dedi perde falan var demedi sadece histeroskopi ile duzeliyormuymus bu arada çok teşekkür ederim mesajin icin
Henüz hiç bir şey , dr histereskopi öneriyor büyük ihtimal bu au yaptıracağım , senin durumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?