Herkese selamlar. Bu konuyu çok sevdiğim bir ablam için açıyorum. Kendisi sizden gelecek tavsiyelere kıymet veriyor..
Adına Ayse diyelim. Ayse ablam bir yıldır nisanli bu sene düğün yapmayı düşünüyorlar ama çok bunaldı. Bunalmasinin sebebi ise kv ve kp çok ısrarcı her konuda. Atıyorum bir tanıdıklarının nişanı oluyor hemrn Ayşe ablanın tepesine biniyorlar. Gitmek istemiyorum dese dahi anlamıyorlar illa gidecek. Ve malum yaz vakti sürekli düğün biktirmislar. Bir yere kadar anlıyorum gelinleri olcam fln diyor ama emri vakilerden bunalmış artık. .
Bunun dışında mesela herşeye ilgilenmeye çalışıyorlar ama bunu abartiyorlar malesef.. Ablam gil için ev ayarlanacak daha ablam düşünmeden, hiç lafını etmeden herşeye karar vermişler. Hali almışlar,perdeyi pazardan almışlar,ablam daha iyisi olsun da diyemiyor almışlar bir kere. .yani hiç yapılmasa da sıkıntı ama herşeye bu kadar müdahil olmaları da hoş değil. .
Enişte bey orta yol bulmak istese de işi çok sıkı zaten memlekette dahi değil. .
Ablam nasıl yapmalı? Bu hususlardan çok bunalmış ve bazen insanlara gereksiz yere sert davranıp pişman oluyorum diyor..Kv kp de baya yaşlı. . Kırmakta istemiyor ama ipin ucu kaçıp gidecek böyle devam ederse.. bu insanlarla nasıl başa çıkabilir ya da nasıl idare edebilir? Teşekkürler şimdiden