Bıktım annemle babamın derdinden!

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
annemle babam ile ilgili bir dünya konu açtım ama yine keyfimin kaçmasına sebep oldular
Boşandılar ama hala dertleri bitmiyor,babam anneme mesaj atıyormuş,annem numarasını engellemiş ama hala yazıyormuş.en son akşam yazmış annem de beni rahatsız etme demiş
Bugün telefonla konuşurken ne oldu sesin kötü geliyor dedim sabahtan beri babanın yazdığı mesajı düşünüyorum ne diye bana yazıyor hala anlamıyor diye kızıyor,ne diye bu kadar strese giriyorsun telefon numaranı değiştirirsin niye bu kadar keyfini kaçırıyorsun dedim hala söylüyor ben de tamam deyip kapattım
Annemin babamla ilgili sürekli konuşmasından sıkıldım,küçüklüğümden beri dinlemekten sıkıldım,çaresi var ne diye strese girip duruyor anlamıyorum
Babam da bir değişik hala güzel sözler yazıyor anneme ama annem istemiyor
Bütün keyfim kaçtı,dinlesem bir dert dinlemesem bir dert

umarım ilerideki çocuklarıma böyle duygular ( daha kötülerini görmüş ve görüyor olan biri olarak ) yaşatmam

umarım ilerideki çocuklarıma böyle duygular ( daha kötülerini görmüş ve görüyor olan biri olarak ) yaşatmam
Ne düşünerek yazdınız anlamadım kusura bakmayın şu an sinirlerim gayet bozuk

yeni bi hat al direkt ver eline.
Çık çarşıya sor dedim ben ne yapayım,niye sürekli şikayet halinde çözümü var sonuçta
Kızıma sürekli dert anlatınca kızım üzülür mü diye düşünmüyor,bir de direk söylemiyor sesi bozuk geliyor sormamı bekliyor ne oldu niye sesin bozuk geliyor deyince başlıyor anlatmaya
Aramaya korkar oldum acaba keyfi nasıl diye

Dinleme bu konular açtığında nefret ediyorum geçinemeyen ebeveyn lerin çocukların omuzlarına yüklenmesinden koskoca insanlar ne halleri varsa görsünler
Yıllarca babamdan çekti biz bari destek olalım diyorum ama çözümü olan konularda şikayet etmesi beni sinir ediyor
Bana söyleyene kadar gidip hattını değiştirse böyle olmucak,içim şişti ya
Bir yandan babam bana Kızar barıştırmıyoruz diye bir andan annem sürekli babamı anlatır

Benim babam da boşanma sürecinde barıştırmıyoruz diye ağzımıza etti. Tehditler beddualar. Aramalar, Mesajlar... Halbuki dibine kadar suçluydu ama o hiç suçunu kabul etmedi. Annem de o kadar pozitif biri ki. Hiç şikayet etmedi, yaşadığı çoğu sıkıntıyı anlatmadı Bile bize

En yakınların onlar senin..elbette sana dert yanacaklar..biliyorum zaman zaman boğucu oluyorlar ama idare etmek gerekli çünkü
aile olmak bunu gerektirir

Peki baban annene mesaj yazıyor muydu barışmak için ya da arıyor muydu
Şu an alıştı mı ve ailenle aran nasıl
Çok soru sordum ama İnan o kadar dertleşmeye ihtiyacım var ki

Off ebeveynlerinin ebeveyni olmuşsun resmen. Koca insanlar yapacak bir şey yok. Annen dert yanınca “bu konuda sana nasıl yardım edebilirim” de geç.

annene de bunu net bir şekilde söyleyeceksin yozmen başka türlü olmaz
benim de bir dünya sıkıntım var anne lütfen çözümü olan şeyler bunlar gibi
gerçi nasıl söylenir anaya bilmiyorum da

Ikisini de dinlemeyip kendi hayatınıza odaklanin.

Anneniz şikayet ediyor görünüp hoşuna gidiyor olabilir mi babanızın güzel mesajları? Nedense aklıma bu geldi.Bir hat alıp değiştirmek çok zor değil ki.

Anneniz şikayet ediyor görünüp hoşuna gidiyor olabilir mi babanızın güzel mesajları? Nedense aklıma bu geldi.Bir hat alıp değiştirmek çok zor değil ki.
Ama yüzü ve konuşma tarzı hiç hoşuna gidiyor gibi değil,sinirden kendini kurup durmuş

Off ebeveynlerinin ebeveyni olmuşsun resmen. Koca insanlar yapacak bir şey yok. Annen dert yanınca “bu konuda sana nasıl yardım edebilirim” de geç.
Evet kardeşim de ben de öyle olduk,değişmiyorlar ve ben çok sıkıldım.dert yanınca sessiz kalıyorum hattını değiştir diyorum başka ne yapabilirim ki?

Ikisini de dinlemeyip kendi hayatınıza odaklanin.
Bu şekilde düşünüyorum ama olmuyor işte,annem şikayet edince bir yandan üzülüyorum ona ama dinledikçe anlatıyor dinledikçe anlatıyor.
Babam zaten ayrı bir değişik kardeşimle bana surat asıp duruyor barıştırmadık diye,yahu kadın istemiyor biz ne yapalım baba

O zaman ömür boyu arada kaynar gider kendi hayatınız.. isim var şu an vs diye uzun konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…