Bıktım annemle babamın derdinden!

Peki baban annene mesaj yazıyor muydu barışmak için ya da arıyor muydu
Şu an alıştı mı ve ailenle aran nasıl
Çok soru sordum ama İnan o kadar dertleşmeye ihtiyacım var ki
Arıyordu sayfalar tutacak pişmanlık mesajları atıyordu.annem numarasını değiştirdi sonra. Alışmadı babam ama annemi değil bizi darlıyor sürekli

Arıyordu sayfalar tutacak pişmanlık mesajları atıyordu.annem numarasını değiştirdi sonra. Alışmadı babam ama annemi değil bizi darlıyor sürekli
Eyvah,biz de böyle oluruz.babanızla aranız nasıl merak ettim,annenizi üzmüş demek ki anneniz boşandığına göre.
Annenizi üzen babanıza karşı davranışlarınızı merak ettim

O zaman ömür boyu arada kaynar gider kendi hayatınız.. isim var şu an vs diye uzun konuşmayın.
Diyorum ama annem bana yine anlatmaya devam ediyor,biliyor aslında üzüldüğümü ama yine de anlatmaya devam ediyor ben de ara da kalıyorum aslında babama da düşkünüm ama ikisine de üZülüyorum keşke anlatmasalar ben arada kalıyorum

onlar anlatarak rahatlıyorlar , olan size oluyor..ya omur boyu dinleyerek sorunlarla ugrasacaksiniz ya da mesefali olup kendi hayatınıza bakacaksınız, karar sizin...

Güzel sözler annenin kafasını karıstırıyor olmasın?

Güzel sözler annenin kafasını karıstırıyor olmasın?
Zannetmem çünkü yüzü hiç öyle değildi,gayet sinirliydi,hatta yeni hat alıcam dedi bence kafasını karıştırmıyor sadece sinir oluyor ,ama babam niye devamlı yazıyor onu anlamıyorum boşandı ama hala alışamadı

onlar anlatarak rahatlıyorlar , olan size oluyor..ya omur boyu dinleyerek sorunlarla ugrasacaksiniz ya da mesefali olup kendi hayatınıza bakacaksınız, karar sizin...
Peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız anneni anlatsa babanız da benim babam gibi olsa evli ve çocuklu olsanız ne yapardınız?

Peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız anneni anlatsa babanız da benim babam gibi olsa evli ve çocuklu olsanız ne yapardınız?
anne, lutfen yeter artik babamla ilgili sorununu babamla coz, ben dert kosesi degilim der, net tavrımı gösterirdim..

Eyvah,biz de böyle oluruz.babanızla aranız nasıl merak ettim,annenizi üzmüş demek ki anneniz boşandığına göre.
Annenizi üzen babanıza karşı davranışlarınızı merak ettim
Babamdan nefret ediyorum. Ölse bir damla gözyaşı dökmem hatta şükrederim. Aylardır görmüyorum ama beni ve kardeşlerimi sürekli beni bu halde bıraktınız diyerek aşağılıyor. Annemi aldattı, bize ve anneme sözlü ve fiziksel şiddet uyguluyordu yıllar boyu. Kardeşlerim ve ben büyüyüp iş sahibi olunca bize sözlü anneme fiziksel şiddete devam etti ve neticesi ondan nefret eden evlatlar. Şurda ölse vicdanım sızlamaz. Omun yüzünden korkak pısırık, insnalardan kaçan güven problemi olan insanlar olduk

Benim babam da annemi aldattı boşandı ben başkasıyla evlendi daha sonra tekrar annemle barıştı,anneme daha önce yaşatabilecek herşeyi yaşattı,evine karşı sorumsuzdu kardeşime doğru düzgün babalık bile yapmadı ama öyle bize şiddet uyguladığı olmadı,anneme biz küçükken fiziksel şidde uyguladı,şimdide küfür etti başkalarının yanında anneme bir kere bile kadın olduğunu hissettirmedi.
Bir ara düzelmişti ama tekrar eski haline geldi,şimdi de kardeşimle bana surat yapıyor barıştırmıyoruz diye
Ben de bu duruma üzülüyorum

En güzeli Yok saymak. Hiç öyle bir insan olmamış gibi yaşamak

En güzeli Yok saymak. Hiç öyle bir insan olmamış gibi yaşamak
Vicdanım rahat etmiyor işte,çok sorguluyorum kendimi.iyi günlerimiz de oldu ama bizi suçlamasına kızıyorum.babamla aramdaki mesafeyi de ayarlayamıyorun.en ufak bir anımızda babam aklıma geliyor keşke boşanmasalardı diyorum daha alışamadım,ben de sizin gibi alışmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…