• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bu komşudan..Fikir verin kızlar..

aiyy sinir oluyorum o köpekleri öyle salıverenlere. ben korkuyorum misal köpekten. mecbur muyum ben onun köpeği yüzünden korkarak evime girip çıkmaya ya da ordan geçmeye :KK62:

şikayet edin polise en iyi yöntem bu gibi duruyo kadın arsızsa konuşarak tartışarak bi yere varamazsınız. eşinizi falan göndermeyin bence bide çirkefleşir Allah korusun.
Yok zaten kadın eşinden ayrılmış yalnız yaşıyor.Birde böyle huysuz arsız olunca eşimde korktu..Gitmiyor hiç onun yanına ben gidiyorum konuşmaya..Ama anlamıyor sanırım artık polisle cözecegim bu işi.

sanırım bir oylama yaptırıp sitede,ona göre yazılı ihtarname gibi bir yollayın..
eğer kaale almazsa yasal yollar başvuracağınızı da yazsın...son şans yani:KK66:
ayrıca rott da şahane bir köpektir..ve ne cesaret başıboş gönderiyor ilginç..sizinkinin bir ısırığına bakar bence ..yazık olmasın 2 köpeğe de..
benim de alman kurdum vardı..çok özlüyorum onu:KK51:
Onunkide husky o da erkek ikiside sinirli..Ama dedigin gibi ben benimkinden korkuyorum zarar vericek diye..Ona birsey olmuyor cunku komşununkine olan oluyor.

Alıcan eline maşayı kapına varıcan, hanım hanım diye :KK70:.Ne yapacan canm başka ev bakacan .Ev alma komşu al dememişler boşuna...

Alıcan eline maşayı kapına varıcan, hanım hanım diye :KK70:.Ne yapacan canm başka ev bakacan .Ev alma komşu al dememişler boşuna...
Ya sorma ya deli eder insanı..Burayıda yeni aldık sayılır nasıl satcam onun yüzünden şimdi..Apartmanda hayat zor köpekle falan orayı bıraktım geldim..Böyle evdede yine hayat zor..En temizi alıcan başını çıkıcan dağlara:KK53:

Hepimizin kendi bahçesi yeterince büyük zaten..Benim köpeğimde mesela bahçede oynuyor, zıplıyor,koşturuyor..Sitenin içinde salmasının başka bir amacı var herhalde ben öyle düşünüyorum artık..
Ben aynı problemi köpeği tanıyan ve kendine güvenen insanlar yüzünden yasıyorum tabiiki sorumluluk bende ama hep biri kaçmasına sebep oluyor artık bıktık hersabah gorev edindik bağlıyoruz

Ben aynı problemi köpeği tanıyan ve kendine güvenen insanlar yüzünden yasıyorum tabiiki sorumluluk bende ama hep biri kaçmasına sebep oluyor artık bıktık hersabah gorev edindik bağlıyoruz
Köpek sizin mi yoksa komşunuzun mu?

Köpek bizim ama hep kendine güvenen nasılsa bana bisey yapmaz diye düşünen aklievvellerin kapıyı içerden yada dışardan açması yüzünden (tabiiki bizimki re onları bekliyor açılır açılmaz resmen omuz atıp kaçıyor) biz mahcup duruma düşüyoruz.
Valla ne olacak böyle bilmiyorum..Gerçekten çok bilinçsiz insanlar var..Sizin durum daha da betermiş..Birşey olsa sizin başınız belaya girecek..Başkasının köpeğinide salmak nasıl bir mantıkmış onuda anlamadım..Ne kadar güvensekte,eğitsekte bunlar hayvan..Kesin birşey olmayacak diye güvence veremeyiz ki kimseye..Bıktım valla bu insanların bilinçsizliğinden..Bir komşum daha var o da diyorki sal seninkini parçalasın onun köpeğinide aklı başına gelsin..Olurmu öyle şey hiç dedim hangi insan böyle bir vicdansızlık yapabilir..Hayvanlara aşırı bir düşkünlüğüm var o köpegede birsey olsa yine ben oturur ağlarım..Yani sözde bana yardımcı olup,akıl verecek insanlar bile böyle mantıksız mantıksız konuşuyor..Deliricem artık..

Benim ki rottweiler,komşumun ki de husky..Yasak ırk diyede korkutamam napcam ben bu kadınla ya.
Benimde rottum var :) aslinda husky cok sakin bi kopektir Rottweiler a oyle kolay kolay bisey yapamaz.yapmak istesede yapamaz yani gücü yetmez. Sizinki icin bi sorun yoksa yani o kopege bi zarar vermicekse birakin bence bikac gun takip edin belko alisirlar. Cunku rottlar ne kadar vahsi olarak bilinsede cok kolay uyum saglayan bi cins. Uyum saglarlar belki.

Benimde rottum var :) aslinda husky cok sakin bi kopektir Rottweiler a oyle kolay kolay bisey yapamaz.yapmak istesede yapamaz yani gücü yetmez. Sizinki icin bi sorun yoksa yani o kopege bi zarar vermicekse birakin bence bikac gun takip edin belko alisirlar. Cunku rottlar ne kadar vahsi olarak bilinsede cok kolay uyum saglayan bi cins. Uyum saglarlar belki.
Bizimkide uysaldır aslında tipini beğenmediği tanımadığı insanlara karşı saldırgan onun dışında bir sorun yok..Ama erkek köpek olduğu zaman karşısında engelleyemiyoruz sadece çok küçük ırk süs köpeklerine birşey yapmıyor..Onun dışında erkek köpek bulduğu yerde ölümüne saldırıyor o yüzden korkuyorum..Mesela diğer tanıdık komşularımız bahçenin duvarından sever onu bebek gibi şımarır,hoşuna gider..Ama erkek köpek geçmesin affetmez:)

Kızlar merhaba..Bir süredir canımı sıkan bir durum var..Ben bir sitede oturuyorum evlerimiz villa tipi,ama ikiz villa değil birbirinden ayrı ve herkesin kendine ait bahçesi var..Bir komşum var köpek besliyor.Benimde köpeğim var evde..Komşum sürekli köpeğini site içerisine salıyor tasmasız..Hayvanları çok seviyorum,köpeğim olmasa gezsin hiç sorun değil benim için..Ama benimde köpeğim erkek onun ki de bu yüzden sürekli kavga ediyorlar..Ikimizinkide büyük ve biraz tehlikeli ırklar.Onun köpeği sürekli bizim bahçeye geliyor..Kapısını hep kapalı tutuyorum bahçenin,kendi köpeğimide asla salmıyorum dışarıya her zaman kontrolüm altında ama diğer köpek bahçe duvarına zıplıyor bizim..Onu görünce benimkide zıplıyor birbirlerinin yüzünü ısırdılar kaç kez..Komşumu defalarca uyardım durumu anlattım dinletemiyorum bir türlü..Güzellikle söyledim olmadı,tartıştık yine olmadı dinlemiyor kadın inadına yapıyor sanki..Kendi bahçelerimiz büyük zaten rahatlıkla köpeğin dolaşması,koşması için yeterde artar bile..Ama o sürekli site içine salıyor ısrarla..Köpeğimi evin içinde tutuyorum artık bu sefer havlıyor,canı sıkılıyor evde bahçeye çıkmak istiyor..Salıyorum bu sefer yine aynı olaylar..Sitenin güvenliğide kadını uyardı tamam dedi kadın ama yok yine yapıyor aynı şeyi..Daha önce apartmanda oturuyorduk köpekle zor olduğu için sattık,bu evi aldık rahat ederiz diye..Şimdide bu sorun çıktı başıma..Birde köpek gelince bizim bahçeye,hem kavga çıkıyor hemde havlıyorlar ikisi birden,sesleride gür başka komşularda rahatsız oluyor..Ben ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum polisi mi arasam diyorum ama kadının manyaklığı yüzünden birde köpeği falan almasınlar elinden o yüzden korkuyorum..Hiç bilgim yok bu konuda..Varmı başına böyle birşey gelen? Bana bir fikir verin canlarım ya En Büyük KK Sinir oluyorum bu kadına artık..
Kadini bi kahveye davet et biraz samimiyet kur aranizda bi bag olussun o gun bi sey deme. Bir sonraki karsilasmanizda tatli dille derdini anlat, bence seni onemser. Bir kac ay bunu dene, bence verim alirsin. Yok olmazsa negatif seyleri site yonetimine ilet kendin yuz goz olma

Kadini bi kahveye davet et biraz samimiyet kur aranizda bi bag olussun o gun bi sey deme. Bir sonraki karsilasmanizda tatli dille derdini anlat, bence seni onemser. Bir kac ay bunu dene, bence verim alirsin. Yok olmazsa negatif seyleri site yonetimine ilet kendin yuz goz olma
Yok canım ya öyle bir tiple bağ kuramam kesinlikle..En sinir olduğum insan tiplerinden biri çünkü..Tekrardan site yöntemiyle konuşcam uyarı yapsınlar dinlemezse yasal olarak ne gerekiyorsa onu yapıcam..

Ben köpeğe bir şey olur diye korkuyordum o yüzden polisi aramak istemedim..Çünkü o köpeğide o kadar çok seviyorum ki..Insanlara karşı hiçbir zararı yok ama ikiside erkek olduğu için anlasamıyorlar..Bu kadının manyaklıği yüzünden köpeğe bir zarar gelsin istemedim hep idare ettim..Ama madem sorun olmaz diyorsan yorumunu dikkate alıcam canım teşekkür ederim..
Merhaba, polisi değil de belediyeyi arayın, polislik bir durum değil. Belediyenin veteriner işlerine bildirin durumu. Anladığım kadarıyla kendine ait olmayan bir alanda köpeğini başıboş ve serbest bırakıyor. Rahatsız olunması durumunda hiç bir şekilde bunu yapmaya hakkı yok. Aynı durumdan muzdariptim fakültemde.. Kampüs başıboş köpek doluydu ve bir kaç hoca besleyip bakıyor diye kimse ellemiyordu. Hamileyken sabahın köründe korkarak gidiyordum okula. Kaç kere şikayet ettim hep palavra laflar.. En sonunda bir öğretim üyemiz kolundan ısırıldı bu defa açtım ağzımı yumdum gözümü diyebilirim.. Benim de başıma bir hal gelmesi durumunda bu köpekleri toplamakla yükümlü olan veteriner işlerini de sorumlu tutacağımı bildirerek bir dilekçe yazdım. Şimdi rahatız :) Kampüsten 3-5 köpek almışlar geçenlerde bana da bildirim amaçlı mail atmışlar.. Yani ortada bir rahatsızlık varsa kendine ait olmayan sınırlı bir alan haricinde hiç bir şekilde köpeğini başı boş bırakamaz. Biraz üzerine gidin, hallolur...

Merhaba, polisi değil de belediyeyi arayın, polislik bir durum değil. Belediyenin veteriner işlerine bildirin durumu. Anladığım kadarıyla kendine ait olmayan bir alanda köpeğini başıboş ve serbest bırakıyor. Rahatsız olunması durumunda hiç bir şekilde bunu yapmaya hakkı yok. Aynı durumdan muzdariptim fakültemde.. Kampüs başıboş köpek doluydu ve bir kaç hoca besleyip bakıyor diye kimse ellemiyordu. Hamileyken sabahın köründe korkarak gidiyordum okula. Kaç kere şikayet ettim hep palavra laflar.. En sonunda bir öğretim üyemiz kolundan ısırıldı bu defa açtım ağzımı yumdum gözümü diyebilirim.. Benim de başıma bir hal gelmesi durumunda bu köpekleri toplamakla yükümlü olan veteriner işlerini de sorumlu tutacağımı bildirerek bir dilekçe yazdım. Şimdi rahatız :) Kampüsten 3-5 köpek almışlar geçenlerde bana da bildirim amaçlı mail atmışlar.. Yani ortada bir rahatsızlık varsa kendine ait olmayan sınırlı bir alan haricinde hiç bir şekilde köpeğini başı boş bırakamaz. Biraz üzerine gidin, hallolur...
Ama bu durumdan pek rahatsız olan yok.
Köpek çok uysal çünkü..Benimkiyle kavga etmesinin dışında başka hiçbir problem yok..Insanlara karşı çok ılımlı bir hayvan..Site yönetimiyle konuşacağız tekrar eğer devam ederse artık bende yasal yollara başvuracağım mecburen..

Back
X