Kızlar merhaba..Bir süredir canımı sıkan bir durum var..Ben bir sitede oturuyorum evlerimiz villa tipi,ama ikiz villa değil birbirinden ayrı ve herkesin kendine ait bahçesi var..Bir komşum var köpek besliyor.Benimde köpeğim var evde..Komşum sürekli köpeğini site içerisine salıyor tasmasız..Hayvanları çok seviyorum,köpeğim olmasa gezsin hiç sorun değil benim için..Ama benimde köpeğim erkek onun ki de bu yüzden sürekli kavga ediyorlar..Ikimizinkide büyük ve biraz tehlikeli ırklar.Onun köpeği sürekli bizim bahçeye geliyor..Kapısını hep kapalı tutuyorum bahçenin,kendi köpeğimide asla salmıyorum dışarıya her zaman kontrolüm altında ama diğer köpek bahçe duvarına zıplıyor bizim..Onu görünce benimkide zıplıyor birbirlerinin yüzünü ısırdılar kaç kez..Komşumu defalarca uyardım durumu anlattım dinletemiyorum bir türlü..Güzellikle söyledim olmadı,tartıştık yine olmadı dinlemiyor kadın inadına yapıyor sanki..Kendi bahçelerimiz büyük zaten rahatlıkla köpeğin dolaşması,koşması için yeterde artar bile..Ama o sürekli site içine salıyor ısrarla..Köpeğimi evin içinde tutuyorum artık bu sefer havlıyor,canı sıkılıyor evde bahçeye çıkmak istiyor..Salıyorum bu sefer yine aynı olaylar..Sitenin güvenliğide kadını uyardı tamam dedi kadın ama yok yine yapıyor aynı şeyi..Daha önce apartmanda oturuyorduk köpekle zor olduğu için sattık,bu evi aldık rahat ederiz diye..Şimdide bu sorun çıktı başıma..Birde köpek gelince bizim bahçeye,hem kavga çıkıyor hemde havlıyorlar ikisi birden,sesleride gür başka komşularda rahatsız oluyor..Ben ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum polisi mi arasam diyorum ama kadının manyaklığı yüzünden birde köpeği falan almasınlar elinden o yüzden korkuyorum..Hiç bilgim yok bu konuda..Varmı başına böyle birşey gelen? Bana bir fikir verin canlarım ya

Sinir oluyorum bu kadına artık..