bıktım artık eşimden

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
kızlar eski konularımı bilenler bilir,dün eşimle yine kavga ettim yanına oturdum işten gelmiştik kalk yanımdan eve gelince rahat etmek istiyorum dedi,bunu bir kaç keredir yapıyo,eve gelince ya annesine cıkar üst kattalar ya arkadaslarıyla cıkar üstelik hamileyim umrunda deil,kavga etmediği laf kalmadı ben onu huzursuz ediyomuşum,benim yüzümden miş sorunlar tek istediğim ilgi,ailesi sürekli oglunu pohpohlar,ben evde sanki bir eşyayım,sinirden çarpıntım başlıyor nabzım 140 oluyo,dünkü kavgamızda dedim böyle davranma nedenin neyse söyle aklında baska biri mi var,beni mi istemiyosun söyle çaresine bakalım,böyle psikolojilk baskı yapma bana,iyice sinirlendi çıktı giti

eşinin saçma sapan kız-erkek çocuğu takıntısı yüzünden mi acaba bu anlayışsız tavırlarıı ,bebğini kucağına alsın bu yaptıklarına çok pişman olucak, en destek olması gereken zamanında adamın yaptıklarına bak...

eşinin saçma sapan kız-erkek çocuğu takıntısı yüzünden mi acaba bu anlayışsız tavırlarıı ,bebğini kucağına alsın bu yaptıklarına çok pişman olucak, en destek olması gereken zamanında adamın yaptıklarına bak...

şimdiki işyerinde bayanlarla çok muhatap birazda yakışıklı diye iyice kendini bşey sanmaya başladı,bir havalarda anlatamam,sanırım bu yüzden ailesi sürekli aman oğlum canım oğlum

canım senin için çok üzüldüm,kavgasız evlilik olmaz ama hamilelikte senin için en azından bu süreçte çıt çıkarmaması gerekir,
birileri kocanı pofpofluyor anlaşılan
erkek olmak eve geç gelmek değil ki,erkek olmak eşine bağırıp çağırmak değil ki !
erkek olmak her açıdan anlayışlı olmaktır...

canım senin için çok üzüldüm,kavgasız evlilik olmaz ama hamilelikte senin için en azından bu süreçte çıt çıkarmaması gerekir,
birileri kocanı pofpofluyor anlaşılan
erkek olmak eve geç gelmek değil ki,erkek olmak eşine bağırıp çağırmak değil ki !
erkek olmak her açıdan anlayışlı olmaktır...

o kadar ilgisizleştiki sanki evda eşyayım ben,ya arkadaşları ya ailesi

şimdiki işyerinde bayanlarla çok muhatap birazda yakışıklı diye iyice kendini bşey sanmaya başladı,bir havalarda anlatamam,sanırım bu yüzden ailesi sürekli aman oğlum canım oğlum

eski konuların baktımda şimdi eşinin hataları anlayışsızlığı büyük ama birşey daha var , özellikle hamilelikten dolayımıdır veya senin tarzın mıdır bilemiycem eşinin çok üzerine düşmüşsün sanırım bana karşı iyi aldatıyor mu ,kendine özen gösteriyor aldatıyormu , beni beğenmiyor mu sürekli bu tarz şeylerle eşinin başının etinin yiyorsan kafa dinlemek istemesi normal , onun da hataları vardır elbet senin bunları yapman da ama işte kendi hatalarını görmezler ya. bi süre kendi haline bırak bakalım noldu bu kıza bi derdimi var niye sessiz diye düşünsün o senin üstüne gelsin...

eski konuların baktımda şimdi eşinin hataları anlayışsızlığı büyük ama birşey daha var , özellikle hamilelikten dolayımıdır veya senin tarzın mıdır bilemiycem eşinin çok üzerine düşmüşsün sanırım bana karşı iyi aldatıyor mu ,kendine özen gösteriyor aldatıyormu , beni beğenmiyor mu sürekli bu tarz şeylerle eşinin başının etinin yiyorsan kafa dinlemek istemesi normal , onun da hataları vardır elbet senin bunları yapman da ama işte kendi hatalarını görmezler ya. bi süre kendi haline bırak bakalım noldu bu kıza bi derdimi var niye sessiz diye düşünsün o senin üstüne gelsin...

öyle yapamıyorum içim içimi yiyo bağırıp çagırıyorum sinirden çarpıntım başlıyo asla sessiz kalamıyorum,zaten suan konusmuyorum bir müddet daha böyle devam edicem izin alabilsem ,ailemin yanına gidecektim,ama izinde alamıyorum,ona karsı kızgınlığım hep cinsel anlamda bana uzak durmasından şüphelerim hep onun yüzünden,o yüzden tahamulsuzum

Doktora gitmelisin, ağrın var ve sana kendin git diyor?
ne vişdansiz ve merhametsiz bir pislikmiş.

abin ve ya erkek kuzenin yokmu? Yapamadığı bu erkekliği, delikanlılığı biri bir zahmet öğreti versin!

bebeyi kucağına alınca, akıllanır
demişler ama ben hiç öyle hisedemedim, nedense.

Üzüldüm durumunuza, böyle birine size davrandığı gibi davranilir, iyilikten, hoş yaklaşımdan anlamazlar. Köpek gibiymiş davran, deyer vermiyor, umursamiyor Muş gibi yapsan, arkandan koşarlar. Ama sana gercekden kötü davranan birine asla hak etmediği ilgiyi verme! Tam terzine dahada a*ıyorlar.

Allah yardımcınız olsun! Cocuğunuza acirda, yüzünüze bakar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktora gitmelisin, ağrın var ve sana kendin git diyor?
ne vişdansiz ve merhametsiz bir pislikmiş.

abin ve ya erkek kuzenin yokmu? Yapamadığı bu erkekliği, delikanlılığı biri bir zahmet öğreti versin!

bebeyi kucağına alınca, akıllanır
demişler ama ben hiç öyle hisedemedim, nedense.

Üzüldüm durumunuza, böyle birine size davrandığı gibi davranilir, iyilikten, hoş yaklaşımdan anlamazlar. Köpek gibiymiş davran, deyer vermiyor, umursamiyor Muş gibi yapsan, arkandan koşarlar. Ama sana gercekden kötü davranan birine asla hak etmediği ilgiyi verme! Tam terzine dahada a*ıyorlar.

Allah yardımcınız olsun! Cocuğunuza acirda, yüzünüze bakar..

saol Allah yardımcım olu inlşallah

çocuk olunca umarım sorumluluğu artar kendine gelir.sende umursama ozaman sinirlendirdiği zaman uzak dur, cevap verme ki hamileliğini etkilemesin.

çocuk olunca umarım sorumluluğu artar kendine gelir.sende umursama ozaman sinirlendirdiği zaman uzak dur, cevap verme ki hamileliğini etkilemesin.

resmen evin bekar oğlu,kendisi cevap vermiyo,kavga edince cıkıp arkadaslarıyla geziyo olan bana oluyo,sanki o olmadan yaşayamıcam oyle bir baglanmısım ki Allahım bana muskamı yapmışlar diye düşünüyorum sanki o yokken nefes alamıyorum

resmen evin bekar oğlu,kendisi cevap vermiyo,kavga edince cıkıp arkadaslarıyla geziyo olan bana oluyo,sanki o olmadan yaşayamıcam oyle bir baglanmısım ki Allahım bana muskamı yapmışlar diye düşünüyorum sanki o yokken nefes alamıyorum

öyle düşünme eşin kaç yaşında bilmiyorum ama bizimkide öyleydi bir dönem bekar gibi yani akrabalarında bekar kim varsa onlarlaydı,çağırıldımmı koşarak gider,ben biyere gidelim deyince bişey bahane ederdi bende çok çektim bu yüzden defalarcada söledim.onlarda yarın birgün evlensin kapını açmayacaklar dedim.evet evlendiler aynen kapımızı açamıyorlar eşleri izin vermiyor şimdi ben dalga geçiyorum onlarla.ben izin vermeyince kılıbıkmısın oğlum bile dediler eşime .bende onlara diyorum kılıbıklar diye.çocuğum oldu değişti hemde çok inşallah seninkide değişir.

Son düzenleme:
öyle düşünme eşin kaç yaşında bilmiyorum ama bizimkide öyleydi bir dönem bekar gibi yani akrabalarında bekar kim varsa onlarlaydı,çağırıldımmı koşarak gider,ben biyere gidelim deyince bişey bahane ederdi bende çok çektim bu yüzden defalarcada söledim.onlarda yarın birgün evlensin kapını açmayacaklar dedim.evet evlendiler aynen kapımızı açamıyorlar eşleri izin vermiyor şimdi ben dalga geçiyorum onlarla.ben izin vermeyince kılıbıkmısın oğlum bile dediler.bende onlara diyorum kılıbıklar diye.çocuğum oldu değişti hemde çok inşallah seninkide değişir.

inşallah değişir ama bana karsı ilgisizliği bitermi biliyorum

bitmez bitmez,aynen bizimkide öleydi ilgisizdi bende üzerine çok düşerdim çünkü ailem yok arkadaşım yok.evde atari partisi bile kurdu bekar akrabalarıyla düşün yani.sırf beraber olalım dışarı çıkmasın diye evde atari oynadım istemeyerek.şimdi hafta sonu evden çıkmıyo sabah çocuğu bırakıp akşam alıyor,çocuk oluncada biraz sorumluluk yükle.

Son düzenleme:
bitmez bitmez,aynen bizimkide öleydi ilgisizdi bende üzerine çok düşerdim çünkü ailem yok arkadaşım yok.evde atari partisi bile kurdu bekar akrabalarıyla düşün yani.sırf beraber olalım dışarı çıkmasın diye evde atari oynadım istemeyerek.şimdi hafta sonu evden çıkmıyo sabah çocuğu bırakıp akşam alıyor,çocuk oluncada biraz sorumluluk yükle.

sanki hiç düzelmicek gibi geliyo çok bunaldım dayanamıyorum,zaten o da beni istemiyor sanırım

öyle geliyor evet ama yapabileceğin bişey varmı?benim yoktu sabrettim mecburen.ama ben eşimin düzeleceğini bildiğim için sabrettim.sen ne yapmayı düşünüyorsun?

ben ona bu kadar bağımlı olmasam çoktan ayrılırdım,ama işte yapamıyorum,ne bırakıp gidebiliyorum ne kalabiliyorum,öyle kalakaldım ya pişman olursam diye düşünüyorum sonra ayrılırsam kafam karmakarışık

Back
X