Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim

Kaynın kaç yaşında ?
düşüncesiz. .

Hakkı yok ki böyle emri vaki gelmeye . Eşin de ses cikarsin .

elinden telefonu aldığın gibi duvara çarp.. sonra özür dile.. densiz olan senin ol bak nasıl sinecekler

Sizdeki koca iskele babası mı pardon?

Benim kaynım gelip evimin durumunu kaydedecek, eşim hiç üşenmeden münasip bir yerine monte eder o telefonu. Çok sinirlendim.

Densizlik yapmış, benim kuzenim de öyledir sözde şaka yapıyor. içinde kötülük olduğundan değil de salakça şeyler işte.

Şuam bile ağlıyorum ağlamalardan yoruldum . Bana dua edin

ne munasebet eve gelıp vıdeo ya cekmesı ne o yanı haber ay muhabırımı valla bnm kaynım öle yapcak ıkı seksen yere sererım onu öyle terbıyeszlıkmı oolur mahrem bölgesı ınsanın evının ıcı

Video çekmek nedir
Telefonu alıp çarpsaydın suratına. Deli midir nedir.
Siz tepki verdiniz mi video çekerken?
Sen eşine söyle yinede durumu, özel hayatınıza niye boşver desin.
Saygısız insan ya

Kendisini evinize sokmayın. bu nedir ya video'ya çekmek ?? kimseye kalmaz sizi eleştirmek lütfen kapınızı kapatın bütün diğer insanlar uzak dursun evinizden.

Götürüp karısına mi izletiyor manyak yoksa başka işi gücü yok herhalde esinizde tuhafmis yani izin veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…