Bıktım artık esimin gurursuz ailesinden

temizim diye övünenlerden öööö geldi bana (benim ablamda öyle 2 çocukla haftanın altı günü çalışır yinede bal dök yala). bense ailenin pasaklısıyım sürekli beni eleştirirler.. napiyım yani temizsen kendine temizsin, sanane benim evimden babane senin evinden..

Arkadaşlar bence valar morghulis tamamen fake bir hesap, Türkçe öğretmenliği okuyan bir insan kesinlikle böyle bir dil kullanmaz. Bu kadar takılmayın bu arkadaşa...

Yok aşkım gazide yuksek lisans yapıyorum. Sen teklifime ne diyosun. Bak hayatin boyunca karsilasabilecegin en güzel teklifi sundum sana.

Bak yavrum belli ki yasin kucuk gazide yuksek yapmak istiyosan cok calis insallah yaparsin. Temizlikle ilgili yazdiklarimdan cikardigin seyler de hayal dunyanin zenginligini gosteriyor belli ki tamam zaten beklenen de bu insanlardan. Sirf bir insanin temizlik takintisi var diye , obsesiflikten bahsetmiyorum normal bi temiz olsun istegi, insanlarla yok camasir suyu kokladin yok makbule falan demen burdaki makbulelere ayiptir. Ayrica makbule olmanin tuhaf bi yaninin oldugunu da sanmiyorum temiz ve yemek yapan ev hanimi 30 yasinda bekar ailesiyle yasayan falan.. Burda bir suru insan zaten bu sekilde hayatini geciriyo sen benimle dalga gecicem alay edicem diye ezdigin insanlara bak bi once. Turkiye'de yasiyoruz di mi sanki baska memlekettenmisiz gibi konusuyosun cunku. normalde boyle sinirlenen gelisiguzel konusan bi insan degilim. Konu sahibine soyledim haklisin soyle boyle diye. O kadin bunlara takilmiyo ama siz sakiz gibi bir seyi uzattikca uzatma pesindesiniz. Ben temizlikle ovunmedim temiz olunabileceginden cocugun bahane olmamasindan bahsettim sonucta adam belli ki kadinin evi daginik diye oyle aptal saptal davranmis di mi? Hayatinda yapabilecegin en iyi sey diye bana temizlikciligi teklif etmissin allah gostermesin ama dunya hali belli mi olur belki muhtac olursunuz bence siz ogrenin gocunacagimdan degil ama sizin temizlikcigi assagilamaniz yuzunden bunu soyluyorum.

Oooovvv, bütün kk gözyaşlarına boğulur.. Sen kadınlara pis derken yok oran buran kokuyo yok lömbür lömbürsunuz diye ağzına geleni soylerken hic boyle iyi niyetli degildin ne oldu simdi? Gayet de güzel asagiladin burda herkesi dalga geçmenin alasini yaptın. Ben hayal kurmuyorum da sen biraz saygisizsin bence. Neyse bundan sonra dikkat edersin insanlara ağız dolusu hakaret ederken.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…