Terbiyesiz edebsiz kadın saçını başını tutup kapıdan kovsaydın sende.Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
Kapi calinca acma sen de canm. Yada kapinin arasindan musait dglz k.bakam de gonder.Kaynim evime haber vermeden . Geliyor ve kapıyı acar acmaz . Telefonuyla evimi video çekiyor . Evinde 3 cocuktan dolayı dağınıkti . Kahvaltı tepsim mutfakta cocuklardan biri uykudan uyanıyordu yatak var di . Sabah olan seyler . Ve evlide . Cok moralim bozuldu . Yetisteremiyorum . Hem habersiz geliyor . Etraf dağınık bisey olsa saçma sapan seyler yapıyorlar . Bu beni cok üzdü ağladım ağladım. Onların evine ne zaman gitsen temiz esine yardım ediyor kaybım . Benim esim bir bardak kaldırmıyor . Esim öğleden sonra çalışıyor . Sabah'ta uyuyor . Bende neden bana yardım etmiyorsun dediğimde yorgunum diyor . Bende esimi uzmuyorum . Daha öyle kabullenmisim . Cok üzüldüm ya . Kimse yok anlaticak . Esime desem bosver uzme . Kendini der . Ama elimde değil cok üzgüm . Hep beni uzuyorlar . Sesimde çıkmıyor . Esimin abisi . Ne diyebilirim
Bir şey anlamayan tek ben miyim?
Gurursuzluk ne alaka ya, devrelerim mi yanıyor benim?
Kızlar mühim olan bu değil ki önemli olan derdi. Takmayın bunaben de varım.
Gurursuzlukla alakasını kuramadım??
Kızlar mühim olan bu değil ki önemli olan derdi. Takmayın buna
Cok moralim bozuk . Ne dediğimimi biliyorum . Halen ağlıyorum . Off bıktım bunlardan. Kurtulamıyorumben de varım.
Gurursuzlukla alakasını kuramadım??
Wuuuuu. Wayyy tirbiyisiz benimi öpüyon kızBuna takmazsak konuya yorum getiremiyeceğiz
Cok moralim bozuk . Ne dediğimimi biliyorum . Halen ağlıyorum . Off bıktım bunlardan. Kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?