• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik gercekten olmek istiyorum

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
Kizlar gercekten biktim takintilarimdan ne yapicam bilmiuorum kafamda kuruyorum bisey yapmasam bile yapmisim gibi hissediyorum nisanlima kendimi kotu tanitiyorum biktim gercekten bi insan oturupta suan dunyada kac kisi dedikodumu hatalrimi konusuyo diye dusunurmu biktim artik kendimden nefret ediyorum kimsenin hayatini mahvetmeye hakkim yok benden insan olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar gercekten biktim takintilarimdan ne yapicam bilmiuorum kafamda kuruyorum bisey yapmasam bile yapmisim gibi hissediyorum nisanlima kendimi kotu tanitiyorum biktim gercekten bi insan oturupta suan dunyada kac kisi dedikodumu hatalrimi konusuyo diye dusunurmu biktim artik kendimden nefret ediyorum kimsenin hayatini mahvetmeye hakkim yok benden insan olmaz

fazla duyarlı karakterlerde olan bir durum canım.. bir psikologtan destek alsan iyi olur senin için.. ama şuanlık en basit önerim hayata biraz şu şekilde bak; "amaannn, salla gitsin!" :ssz:

mesela? tam olarak anlatır msıın? sanırım anlık bir nöbetle yazdın biraz daha sakince anlatsan iyi olabilir canım.

çokmu fazla mükelliyetçi yapın var canım bu arada burcun ne yay mı ??

hiçbir şey anlamadım ben biraz daha açabilir msiiniz :26:

fazla duyarlı karakterlerde olan bir durum canım.. bir psikologtan destek alsan iyi olur senin için.. ama şuanlık en basit önerim hayata biraz şu şekilde bak; "amaannn, salla gitsin!" :ssz:

mesela? tam olarak anlatır msıın? sanırım anlık bir nöbetle yazdın biraz daha sakince anlatsan iyi olabilir canım.

Ya en basitinden bi hata yapayim sevgilimin yapma dedigini yapayim sonra vicdan yapi anlatiyorum ama nasil anlatiyorum abarta abarta sanki cok buyuk bi hata yapmisim sonra beni seni hak etmiyorum temiz bi insansin diyip ayriliyorun korkuyorum baskasindan bisey duymasn ben herseyi anlatyim dusuncelerime kadar anlatiyorum ya biktin inanin biktim yapmadigim biseyi bile yapmis gostrriyorum sucluluk piskolojisi gibi gervekten cok kotuyum kendime inanmiyorum

çokmu fazla mükelliyetçi yapın var canım bu arada burcun ne yay mı ??

Evet burcum yay kendim mukemmelim demiyorum asla aksine boyle bi insan olamz digorum lanet ediyorum kendim gibi bi insana

Evet burcum yay kendim mukemmelim demiyorum asla aksine boyle bi insan olamz digorum lanet ediyorum kendim gibi bi insana

bende yayım sende kendimi gördüm bi an dedim acaba yaymı öyleymiş cidden.. inan bende bir olayı büyütür dururum herseyim hatasız olsun isterim kusursuz olcak yani... hatta karşı taraftada bir hata gördümmü tahammülsüzüm... bende bu duruma bir çare bulamadım insanların hakkımda söylediklerini çok önemsiyorum ve hemencik kırılıyorum... böyle gitcek sanırım bizim durum :17:

Hayat sana degismeyi ögretmek zorunda kalmadan,sen ögren herseyi bu kadar büyütmemeyi.
Herkesi o kadar ciddiye alma,her sirrini anlatma erkek arkadasina.
Ölecek bisey yok ortada,sakin ol.
Hayat akiyor biz istesekte istemesekte.
Ezik hisetme kendini,dik dur hayata karsi,söylemesi kolay biliyorum fakat sen ne kadar ödün verirsen insanlar o kadar incitebilir.

Sıkma canını bu şekilde düşünerek kendini yıpratırsın.
Bi doktora git istersen sana elbet faydası dokunacaktır canım.
Sevgiler ..

Tedavi olun. Ölmekten kolaydır. Psikiyatr tercih edin, ilaç takviyesine ihtiyacınız var gibi görünüyor.

bende yayım sende kendimi gördüm bi an dedim acaba yaymı öyleymiş cidden.. inan bende bir olayı büyütür dururum herseyim hatasız olsun isterim kusursuz olcak yani... hatta karşı taraftada bir hata gördümmü tahammülsüzüm... bende bu duruma bir çare bulamadım insanların hakkımda söylediklerini çok önemsiyorum ve hemencik kırılıyorum... böyle gitcek sanırım bizim durum :17:

Hayat sana degismeyi ögretmek zorunda kalmadan,sen ögren herseyi bu kadar büyütmemeyi.
Herkesi o kadar ciddiye alma,her sirrini anlatma erkek arkadasina.
Ölecek bisey yok ortada,sakin ol.
Hayat akiyor biz istesekte istemesekte.
Ezik hisetme kendini,dik dur hayata karsi,söylemesi kolay biliyorum fakat sen ne kadar ödün verirsen insanlar o kadar incitebilir.

Sıkma canını bu şekilde düşünerek kendini yıpratırsın.
Bi doktora git istersen sana elbet faydası dokunacaktır canım.
Sevgiler ..

Tedavi olun. Ölmekten kolaydır. Psikiyatr tercih edin, ilaç takviyesine ihtiyacınız var gibi görünüyor.

Tedavi olmayi cok dusundum korkuyorum ne bileyim cok sacma dusunceler kendimi paraliyorum icimde baska bi insan var hissediyorum bazenn ciksin die yalvariyorum herseyi en ince detayina kadar dusunuyorum hata yaptim neden yaptim diyorum hatalarimi duysaniz bumu dersiniz en basiti ya en basti bi erkek yanima oturuyor bunun icin takilip gelip nisanlima boyke boyle oldu o yanimda oturken kotu biseymi dusundum ya grrcekten yadirgiyicaksiniz biliyorum ama okadar kotuyumki

hay allahım yav:52:tüm insanlar mükemmeş sanki..bende genç kızken öyleydim artık yendim o düşünceleri..

hay allahım yav:52:tüm insanlar mükemmeş sanki..bende genç kızken öyleydim artık yendim o düşünceleri..

Sadece bu deil okuldayim acaba ben bu cocuga baktimmi cocuk sevgilimi taniyo ya gidip senin kiz bize bakiyo derse gibi sacma seyler kafamda kuruyorum artik bilmiyorum ne olcak sonum gercekten bilmiyorum

Burada kilit bir şey var. Nasıl “başkasından duymasın benden duysun” diye..
Bu sağlıklı bir düşünce tarzı değil.
Eğer bu ilişkiden önce yaşadığın bazı şeyler varsa şu an nişanlının bilmesi gereken, başkasından duyar diye korkup paranoya yapıyorsun gibi geldi bana.

Sadece bu deil okuldayim acaba ben bu cocuga baktimmi cocuk sevgilimi taniyo ya gidip senin kiz bize bakiyo derse gibi sacma seyler kafamda kuruyorum artik bilmiyorum ne olcak sonum gercekten bilmiyorum

obsesif kompulsif başlangıcımı acaba:44:durumun yoksa devlet hastanesine gidip dr a bir sor canım..

Burada kilit bir şey var. Nasıl �başkasından duymasın benden duysun� diye..
Eğer bu ilişkiden önce yaşadığın bazı şeyler varsa şu an nişanlının bilmesi gereken, başkasından duyar diye korkup paranoya yapıyorsun gibi geldi bana.

Asla ki ben bu kadar takintili bi insanim herseyime kadar soyledim ki sevgilim gecmise okdar asla takilmaz yani gercekten ben herseyimi en ince detaya kadar anlattim boyle biseyin olmasi imkansiz

Burada kilit bir şey var. Nasıl �başkasından duymasın benden duysun� diye..

Mesela su soylediginizi bile takiyorum neden boyle bisey deme geregi duyduki bana diye cunku yemin ederim ben herseyimi anlatirim ona hesap veririm yapim bu

Asla ki ben bu kadar takintili bi insanim herseyime kadar soyledim ki sevgilim gecmise okdar asla takilmaz yani gercekten ben herseyimi en ince detaya kadar anlattim boyle biseyin olmasi imkansiz

O zaman takıntı yaptığın şeyler neler? Mesela duymasından endişe ettiğin şeyler?

O zaman takıntı yaptığın şeyler neler? Mesela duymasından endişe ettiğin şeyler?

Anlattigim gibi mesela okulda bi oyun var onu oynamami istemz ben oynarm ama bunu ona derim ama yinede korkarm ya baskasi senin kiz bak oyun oynyr falan gibi ne bilym sadce nisanlim deil arkadsmada yapiyorum arksndan kotu bisy demis gbi bile olsam gelip bak bunu bunu dedim baskasndan duyma diye derim

Back
X