selamlar hanımlar,
konu sahibesi arkadaşım. evet burçlar iyidir, hoştur ama ııh bu burç işi değil. kafa işi. ben ayyyynen böle kendime hayatı zehreder dururdum. o küstü mü, bu kızdı mı, ama bunu neden yaptım... her gece yatağa yatınca kime ne dedim, nasıl dedim düşünür? küstü mü acaba diye kalp çarpıntıları ile uyumaya çalışırdım. kızmayın ama şimdi düşünüyorum da manyakmışım sanki biraz

sonra hayatıma eşim girdi, kendisi yaydır gayet ama nasıl bir yay, rahatlıktan ölcez nerdeyse :) baktım, o kimseye yaptığı hareketi 40 defa kafasında kurup ta düşünmüyor. hiç içinde kötü niyeti yoktur ve inan insanlar bunu hissediyor, dalgınlıkla, bilmeden bir kabalık yapsa, birini üzse bile kimse ona kırılmıyor, kızmıyor çünkü niyet bellli, onu tanıyan tanıyor. anaaaa e ben bunu görünce kendi halime acıdım yeminlen.
ve hayatta öyle başka dertler, öyle büyük mutluluklar var ki kimseyi yaptıklarına, düşündüklerine inandırmak zorunda değilsin. hata yapacağız tabi, nişanlın yapmıyor mu senin yapılmasını istemediğin şeyleri mesela. ooohooo hem de neler yapıyordur, insan çünkü.
sana minnak bir eski manyak tavsiyesi :) etrafındaki enrahat, en gamsız ve yine de çok sevilen kişiyi gözlemle. bak hiç öyle kılı kırk yarmadan nasıl da sevdiriyor herkese kendini, neden? çünkü saf, temiz, iyi niyetli, içten.
sakin ol, ölünecek hiiiiiiiiiç bir şey yok. nişanlınla bunu paylaş ve onun seni sakinleştirmesi için yardım iste.