bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

O zaman tek taraflı yorum yazmayın. Fransa Türkiye'nin 20 yıl gerisinde ise bizene? Neden bir Japonya olamıyoruz? Bu dediğiniz şöyle olmuş. Sınavdan 50 aldım ama olsun 30 alanlar da var. 85 alanları düşünmez ama böyle düşünen biri. Ben her şeyi kötü görmüyorum aman 20 yıl önce daha kötüydü buna da şükür(!) gibi bir zihniyetim yok olamaz da.Ben bu vatan için ölen Mehmetlerin arkasından kıs kıs gülüp Habur'da terörist karşılatan, insanlar sırf kendileri gibi düşünmüyor diye dört duvar arasına sıkıştıran, çala çala doymayan ülkeyi sata sata bıkmayan ve daha nice kul hakkına giren zihniyeti görmezden gelemiyorum. Neden çünkü vicdanım var. Neden çünkü ben görmezden gelsem hep ağızlarından düşürmedikleri Allah var ya Allah görüyor işte.

Mune ablan bu konuyu istemesende kapatırdı çünkü konunun açılış mesajı bile siyaset kokuyor, burda din ve siyaset serbest miydi?

MUNE gelirse nolur geyik bölümünü bulamıyorum ..ara ara bulamadım... bi yollasa linki bi zahmet

Dur siz yorulmayın ben vereyim linki: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/geyik-sohbeti.308/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…