bıktım artık haberler bıle ızlıyemıyorum :(((

Durmanız gereken yerde durmadığınız için yazdım. Herkesin taraf olacağı muhtemel olan bir yerde siyasî fikrinizi kendinize saklayın.

Kimsenin kimseye yukarıdan bakmaya hakkı yok. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun temelde hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz değil mi ama?
Kesinlikle öyle önceden halk ezikti tepeden bakarlardı kimse ağzını açıp bişey diyemezdi.Ağzını açan soruşturma geçirir ya da hapishaneyi boylardı.Yakın komşumun oğlu sadece dini sohbete katıldı diye aylarca hapiste yattı işkence gördü bunları nasıl ağlayarak anlatıyordu.Şu Türkiyeye bakın şöyle ve diğer islam ülkelerine ne haldeler biz ne haldeyiz.Ülkemizi sevmeyen,beğenmeyenler güle güle Allah yolunuzu açık etsin

Katiliyorum..
Ilk derste ogretilen suydu haber kutsal yorum hurdur.. gazeteci haberi yaparken objektif olmali kendi yorumunu katmadan haberi oldugu gibi yazmalidir hic bir baski altinda kalmamalidir.
Ama artk para konusuyor. Gazeteci cinayetlerinin islendigi medya patronlarinin agir vergilerle baski altina alindigi ve kendi cikarlarina tera dusen bir durumda kapi onune konulacagini bilerek ahlakli haber yapma girisimine giren durust gazeteciler pek kalmadi yada var ama simdilik aeslerini cikarmiyorlar. Yilmaz Özdil in bir köşe yazisindan alinan tek kelimeyi sürdürerek farkli anlamlar cikaran ve gazetecilerin son adreslerini silivri olarak kütüğe geciren bir iktidar var.

Saol canım ıyı dıleklerın ıcın

Pembe gözlük mü taktınız? O kadar çok örnek var sayamıyorum ellerim yorulur kimler ne dayaklar yedi bu dönemde ne hapislerde yattılar haksız yere en basiti Soma'da bile vatandaşlar tekme tokat dövüldü. Her şey güllük gülistanlık değil bu ülke insanı hiçbir zaman bu kadar ötekileştirilmedi.

Aynn canım

Bu konunun acilma amacini soyleseniz de acilmasini dogru bulmadim. Bu bolumde birden fazla cozum bulunabilecek sorunlar icin konu acilsa daha dogru olur. Zira sizin actiginiz konuya verilecek tek cozum televizyonda haber kanallarini, haberleri izlememeniz. Baska bir cozum yok. Zira bu konuya da yer olmamali. Gereksiz yer kaplamis acikcasi.

Bir an Erdoğan burayada geldi sandım. Pensilvanya aldı başını gidiyor Kimse burada A veya B partisine birşey dememişti ki milleti neden hoop siz bilmem nesiniz Pensilvanyalımısın kız sen diye yaftalıyorsunuz?

MUNE ABLA LUTFEN KONUMU KAPATIRMISIN ??? HERKES ..... SEKLINDE ANLIYOR GEREKSIZ VEYAHUT BUNU SIYASETI KARALADIGIMI DUSUNENLER ASLA! BOYLE BIR NIYETIM YOKK LUFTEN KENSINIZI BASKALARIYLA KARISTIRMAYIN VEEE ASLINDA COOOOK SEYLER SOYLERIM DE BEN BASKALARI GIBI DEGILIM ANLADIGIM SEKLINDE ANLAMM

Dıgw

Dıger konular var lutfen dıger konulara gıdın konumdan cıkın

Bakın farklı görüşleri tolere edememek böyle bir şey işte .

Sadece sizinle farklı görüşlerde olduğumuz için beni konunuz dan uzaklaştırmak istiyorsunuz. İşte bu zihniyet insanları birbirine düşman ediyor.

Bence hatayı başkalarında aramaktan ziyade kendimize bakmamızda fayda var. Nereye giderseniz gidin kendinizi de yanınızda götüreceksiniz, dolayısıyla hayatınızda değişen hiç bir şey olmayacak.

Gideriz elbet, varlığımızla bile kimseyi rahatsız etmeyiz biz ...

Onlar sayılmaz maalesef.

pembe gözlük falan takmadım.her şey güllük gülistanlıkta demedim.Sadece görmek istediğini görürsen her şey kötü gelir..Benim bu konuşmam mevcut iktidarın her şeyini onaylıyorum anlamına gelmez.Abimm şu an sendikasından dolayı müdürlüğüne son verildi çok büyük haksızlık yapıldı şu an bak eleştirimi yaparım ama iyi şeyleri de görmezden gelemem.Ötekileştimenin alası 1995 ve 2001 e kadar alası yapıldı.2001 bir hatırlayın ülke fakirlikten kırılıyordu ama tabi bunları görmek istemezsen göremezsin.Avrupa ülkelerine git en azından ben bizzat gittim bizim ülkemiizdeki kalkınma yok Fransa Türkiyenin 20 yıl gerisinde.

Bak ne kadar guzel konustun benımle senın hangı goruste oldugumuzu kastetmıyorum bıde konu kapanmasına kadar kotu seyler soyleyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…