- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kimsenin kimseye yukarıdan bakmaya hakkı yok. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun temelde hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.hay ağzına sağlık
Durmanız gereken yerde durmadığınız için yazdım. Herkesin taraf olacağı muhtemel olan bir yerde siyasî fikrinizi kendinize saklayın.Cıddıye almak ne ya benım dertım bu baskalarını karalamak dıye bır nıyetım de yok oymus buymus sekıllerede gıremem cıddıye alınmadıgını soyluyorsunuz ve yorum atıyorsunuz benım yasadıgım yer ıse benı bu kk de bılenler bıle KARALAMAK NE YA KIMI KARALAYACAM BEN
Kesinlikle öyle önceden halk ezikti tepeden bakarlardı kimse ağzını açıp bişey diyemezdi.Ağzını açan soruşturma geçirir ya da hapishaneyi boylardı.Yakın komşumun oğlu sadece dini sohbete katıldı diye aylarca hapiste yattı işkence gördü bunları nasıl ağlayarak anlatıyordu.Şu Türkiyeye bakın şöyle ve diğer islam ülkelerine ne haldeler biz ne haldeyiz.Ülkemizi sevmeyen,beğenmeyenler güle güle Allah yolunuzu açık etsinKimsenin kimseye yukarıdan bakmaya hakkı yok. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun temelde hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz değil mi ama?
Ben de iletişime uzak bir eğitim almadım : )
Medya topluma vermek istediğini verir, vermek istediği şekilde verir, vermek istediği kadarıyla verir.
Ana akım medya her zaman belli bir yere kadar tarafsızdır, ancak hiçbir zaman bu kadar "taraflı" olmadı. On-onbeş sene önce bu ülkenin yöneticilerine neler sorulabilirdi, ne haberler yapılabilirdi bir buna bakmak lazım, bir de bugüne.
Konvansiyonel medyanın bugünkü tarafgirliği maalesef ortada. Haberi az vermek, çarpıtarak vermek bir de
rece ama hiç vermemek, haberciliğin hiçbir anlayışına uymuyor.
Saol canım ıyı dıleklerın ıcınKesinlikle öyle önceden halk ezikti tepeden bakarlardı kimse ağzını açıp bişey diyemezdi.Ağzını açan soruşturma geçirir ya da hapishaneyi boylardı.Yakın komşumun oğlu sadece dini sohbete katıldı diye aylarca hapiste yattı işkence gördü bunları nasıl ağlayarak anlatıyordu.Şu Türkiyeye bakın şöyle ve diğer islam ülkelerine ne haldeler biz ne haldeyiz.Ülkemizi sevmeyen,beğenmeyenler güle güle Allah yolunuzu açık etsin
Sizin gibi bir insanın daha formal bir üslup kullanmasını tercih ederdimAyy valla geyık yapcksnz baska geyık topiklerı var
Kesinlikle öyle önceden halk ezikti tepeden bakarlardı kimse ağzını açıp bişey diyemezdi.Ağzını açan soruşturma geçirir ya da hapishaneyi boylardı.Yakın komşumun oğlu sadece dini sohbete katıldı diye aylarca hapiste yattı işkence gördü bunları nasıl ağlayarak anlatıyordu.Şu Türkiyeye bakın şöyle ve diğer islam ülkelerine ne haldeler biz ne haldeyiz.Ülkemizi sevmeyen,beğenmeyenler güle güle Allah yolunuzu açık etsin
Aynn canımKatiliyorum..
Ilk derste ogretilen suydu haber kutsal yorum hurdur.. gazeteci haberi yaparken objektif olmali kendi yorumunu katmadan haberi oldugu gibi yazmalidir hic bir baski altinda kalmamalidir.
Ama artk para konusuyor. Gazeteci cinayetlerinin islendigi medya patronlarinin agir vergilerle baski altina alindigi ve kendi cikarlarina tera dusen bir durumda kapi onune konulacagini bilerek ahlakli haber yapma girisimine giren durust gazeteciler pek kalmadi yada var ama simdilik aeslerini cikarmiyorlar. Yilmaz Özdil in bir köşe yazisindan alinan tek kelimeyi sürdürerek farkli anlamlar cikaran ve gazetecilerin son adreslerini silivri olarak kütüğe geciren bir iktidar var.
Dıger konular var lutfen dıger konulara gıdın konumdan cıkınSizin gibi bir insanın daha formal bir üslup kullanmasını tercih ederdim. Ay, yaaa, tatlım vs... Böyle ciddi bir konuda çok sırıtıyor bence ...
Bir an Erdoğan burayada geldi sandım. Pensilvanya aldı başını gidiyorŞu ana kadar bu konuda tartışma çıkmadıysa insanlar sizi ciddiye almadığı içindir. Persilvanya damı yaşıyorsunuz? Doğru haberi doğru yerden takip ederseniz sandığınız gibi bir ortam olmadığını görürsünüz. Ülke de savaş çıkacağına dair ben herhangi birşey göremiyorum, Her nekadar belli zihniyetin dört gözle beklediği bu olsada. Ayrıca Yasak olduğuna ikna olmak için daha kaç konunun altında bu uyarıda görmeniz gerekiyor? Tartışma çıkmaya gayet müsait konu açtığınız gibi yorumlarınız da öyle. % 52 gibi bir oranla Cumhurbaşkanı seçilmiş biriyle dalga geçmenin haddiniz olduğunu da düşünmüyorum. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
Kimse kimseyi hiç bir konudan kovamazDıgw
Dıger konular var lutfen dıger konulara gıdın konumdan cıkın
Dıgw
Dıger konular var lutfen dıger konulara gıdın konumdan cıkın
Onlar sayılmaz maalesef.Pembe gözlük mü taktınız? O kadar çok örnek var sayamıyorum ellerim yorulur kimler ne dayaklar yedi bu dönemde ne hapislerde yattılar haksız yere en basiti Soma'da bile vatandaşlar tekme tokat dövüldü. Her şey güllük gülistanlık değil bu ülke insanı hiçbir zaman bu kadar ötekileştirilmedi.
Saol canım ıyı dıleklerın ıcın
pembe gözlük falan takmadım.her şey güllük gülistanlıkta demedim.Sadece görmek istediğini görürsen her şey kötü gelir..Benim bu konuşmam mevcut iktidarın her şeyini onaylıyorum anlamına gelmez.Abimm şu an sendikasından dolayı müdürlüğüne son verildi çok büyük haksızlık yapıldı şu an bak eleştirimi yaparım ama iyi şeyleri de görmezden gelemem.Ötekileştimenin alası 1995 ve 2001 e kadar alası yapıldı.2001 bir hatırlayın ülke fakirlikten kırılıyordu ama tabi bunları görmek istemezsen göremezsin.Avrupa ülkelerine git en azından ben bizzat gittim bizim ülkemiizdeki kalkınma yok Fransa Türkiyenin 20 yıl gerisinde.Pembe gözlük mü taktınız? O kadar çok örnek var sayamıyorum ellerim yorulur kimler ne dayaklar yedi bu dönemde ne hapislerde yattılar haksız yere en basiti Soma'da bile vatandaşlar tekme tokat dövüldü. Her şey güllük gülistanlık değil bu ülke insanı hiçbir zaman bu kadar ötekileştirilmedi.
Saol canım ıyı dıleklerın ıcın
Bak ne kadar guzel konustun benımle senın hangı goruste oldugumuzu kastetmıyorum bıde konu kapanmasına kadar kotu seyler soyleyenler varBakın farklı görüşleri tolere edememek böyle bir şey işte.
Sadece sizinle farklı görüşlerde olduğumuz için beni konunuz dan uzaklaştırmak istiyorsunuz. İşte bu zihniyet insanları birbirine düşman ediyor.
Bence hatayı başkalarında aramaktan ziyade kendimize bakmamızda fayda var. Nereye giderseniz gidin kendinizi de yanınızda götüreceksiniz, dolayısıyla hayatınızda değişen hiç bir şey olmayacak.
Gideriz elbet, varlığımızla bile kimseyi rahatsız etmeyiz biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?