- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım ulkelerın nersınde ne olmus hangı fıyatlar patlak vermıs ne gıbı seyler var dunyada ama hep akpymısde chpymıste miş miş miş hepsı kendı menfaatlerin pesındeler magazın vb. Seyler ızlıyorum ama yurt dısında oldugum ıcın haliyle turkiyede ne var ne yok oğrenmek ıstyrm ama AKPYI CHPYI DEGIL YANLIZ ONLARDAN BIKMISSSSS VAZIYETYEYIMSebze meyve ya da kaza cinayet haberi mi izlemek istiyosun? Nasil yani? Magazin izle o zaman belgesel izle
Evet ya hıxbırsey yok her kanalda o kimin kanalıymıs o onun kanalıymıs bırkac saksakcıda alkıslıyorlar al sana SIYASET bıde sosyal medyadakıler bırbırıne gırmezler mı ????ahhh ordanda cıkıyorum offfvalla cok haklısın hiç laf sokacak yer aramayın
hangi kanalı acsak siyaset ne demiş o söyle yapmış insan bıkıyor
yada savaş tecavüz cinayet
hiç hayırlı birşey yok
Aynen canım katılıyorum yakında oc savas cıkacak "allah korusun"Bu konu iyi yere gitmez sonunda da kapanır demedi deme.
Kapanmadan yazayım;Ben de tv'de haber bülteni izlemiyorum artık. Sürekli karşımda siyasetten anlamayan siyasiler görmekten ve adamın birinin sesini duymaktan nefret ettim.
Netten istediklerimi okuyorum artık.
Artık haber değeri bile olmayan pusuya düşürülen şehit haberlerini öğrenip kahroluyorum.
Evet gidişat çok kötü!
BENDE VALLAHA DERTLENDIM AHH KIMSE KOTU BISI KONUSMASSAMKAPANMAZ DIMI ..Bu konu kapatılırneyse gelelim asıl konuya bazıları haber deyince siyasetten ibaret sanıyor ben artık haber falan izlemiyorum zaten bezdim suratlarından
Aynen canım katılıyorum yakında oc savas cıkacak "allah korusun"
Aynen canım katılıyorum yakında oc savas cıkacak "allah korusun"
Sayın kk.uyelerı kavga tartısma cıkarmak ıcın degıl 1 aydır ıcımde dert oldu zaten yurt dısındayım turkıyese ne var ne yok bakıyor zırttt karsımda ıkısı ahhhhh dıger kanala bakıyorum aynn oyle tvyı kapatıyrm artkBen de böyle düşünüyorum, insanların birbirlerine artık hiç tahammülü kalmadı. Artık sağ-sol değil, Atatürkçü-Osmanlıcı kavgaları çıkmaya başladı, youtubeda çok fazla, burada da kavgacı çok insan var. Herkes birbiriyle tartışma halinde, en son ben cevap yazayım beni geçemesin modunda. Ben de ailemi yanıma almak istiyorum ama bu da çözüm değil...
Bu konu da tartışmaya gidecek ve kapanacak sanırım.
Aynen canım bmde cok ıstyrm cocuk bunları gordukce .....Allah esirgesin inşallah. Önceden en büyük güvencemiz ordumuzdu artık içi bomboş.
Çocuk sahibi olmaya korkuyorum bu gidişat yüzünden. Çok düşündürüyor.
Kızzz ben ısımı buyuttum korece duygusal flımler ızlıyorum artkTv zaten hepten kalitesizleşti biz tv açmıyoruz kızım android tel var o zaten sanalda ben kk'da eşimde
laptoptan beğenip indirdiği filmi lzliyor media hangisi doğru yazıyor bence medyayı bitirdiler ben yabancı medyadan okuyorum siyaseti , gazetecilerin çoğu satılmış ama kime bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?