- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bazen migde agrisi piskolojikde olabiliyor eher tahliler temiz ciktiysa
bazen migde agrisi piskolojikde olabiliyor eher tahliler temiz ciktiysa
İlginç bu kadar uzun züre mide bulantısı olması.Seni üzen bir şey filan var mı? Ablamın ne zaman canı sıkılsa midesi bulanır ve kusar yani çok sıkkın olduğu dönemlerde.Ama tahlillerde bir şey yoksa o zaman pskolojik olabilir.Bence daha farklı bir semtteki doktora git.Bakalım o ne diyecek.Her zaman başka doktora görünmekte fayda var.Mide bulantısı kusma çok kötü bilirim hamileyken 5 ay her gün çektim.Allah yardım etsin o yüzden...
Canım bu rahatsızlık aile hekiminin halledeceği bi durum değil iyi bi hastanede uzman doktora görünmen lazım mide ağrısı sıkıntıdan olabilir ama kusma falan baş dönmesi orta kulaktanda olabiliyomuş diye duymuştum bu kadar uzun süren kusma olmaz kesinlikle uzman doktora git.
Benim doktorum enerji içeceği önermişti. Üşütmüştüm. Hem ishal hem kusma ne ararsan vardı.
İçtim bir günde eser kalmadı. Deneyebilirsin zararsız bir şey nasıl olsa...
sanırım mideni üşütmüşsün, nane limon çayı içmek iyi gelebilir.
bu arada enerji içeceğini kesinlikle önermem. bir kaç yıl önce 1 çay bardağı kadar içmiştim ve gün boyu 2 kez baygınlık geçirince hastanede serum vermek zorunda kaldılar, tansiyonum dibe vurmuştu ve çarpıntım vardı. enerji içeceği hassas bünyelerde çok ciddi sorunlara yol açıyor aklınızda bulunsun.
össye ve kpssye hazırlanırken her gün istifra ediyodum bende.
seninki de psikolojik olabilir. Stres yapmışsan bazı şeyleri.
aynı sorun bende de vardı. tam 3 hafta kustum en sonunda genel dahiliyeye gittim. hastaneye yatırıp serum verdi, aynı damar
yolundan kabiven serum verdi. damardan beslendim yani
ben çook zayıfım tabi. hiçbir şey yemediğim için damardan beslediler. en son endoskopi yapıldı,ilaç verdi. gastritim var yani...
azcık süründüm ama şimdi iyiyim. sadece nexium alıyorum. doktora gidene kadar kekik demleyp için, ballı su kaynatıp için. yatarak bi şey yiyip içmeyin
Bu gibi durumlarda genelde stres deyip,gönderiyolar
Bende baş ağırısı ve mide bulantısından gittim doktora
Acile gittiğimde oldu az sıvı tüketimi falan demişlerdi
İyi bi araştırma hastanesine görün istersen,aile hekimlerinden daha iyi bi sonuç alabilirsin belki
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?