Bıktım artık hayattan

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Hayattan o kadar bıktımki içimden hiç birşey yapmak gelmiyor bu ara bütün gün uyumak istiyorum geleceğe dair bi hayalim kalmadı sevgilimlede aram çok kötü aslında hep yanımda olurdu destek olurdu dün gece işten çıkıp eve gitceği zaman beni aramadı gece 1de arayıp uyuyakaldığını falan söyledi bende verdim veriştirdim inanmıyorum dedim sabah kalkmış bana mesaj atmış cevap yazmadım oda bütün gün aramadı galiba benim umutsuzluğumdan bıktı oda artık benim yanımda olmıcak kız arkadaşlarımla görüşmeyi kestim çünkü gezip kahve içmek bile sıkıcı geliyor iştende ayrıldım ocağı bekliyorum açıktan Üniversiteye devam etmek için ama yaşama dair hiç bir hayalim kalmadı erkek arkadaşımla birlikte hayallerimiz vardı güzel vakit geçirirdik şimdi onlarında elimden alındığını hissediyorum şimdi ilerde şu olacak diye hayata sarılacağım birşey kalmadı gibi bu düşünceler geçer mi hep böyle mi sürecek

Çünkü önce sen mutlu olmalısın
Hayatının merkezine sevgilini ya da bi başkasını koymamalısın
Kız kıza muhabbet gibisi var mı be ?
Sende bi hoşsun
Böyle yaparak hayatı kendine de erkek arkadaşına da zehir edersin

Canım hayatta ne gördünde bıktın...mevsimseldir geçer merak etme...

Erkek arkadaşın dışında meşguliyetin nedir ?
İşi terketmişsin, arkadaşlarını da bi nevi terketmişsin
Almışsın eline bi telefon sevgilim ha aradı ha arayacak, uyuya kalamaz ya da geç arayamaz kıyameti koparırım moduna geçmişsin
Hayatta önemli olan sadece bu mu Allah aşkına?

Sabah erken uyan, güneşin doğuşunu izle, çek bi nefes ohhh şükret
Hiç çiçek büyüttün mü, küçük bi yeşil yaprakken içinden çıkan rengarenk bakmaya doyulmayan mucizeleri gözlemledin mi?
Yani bizi ve bu tür mükemmellikleri yaratan Allah, hayatı sadece bir erkekten ibaret görmemizi istemez herhalde değil mi?

Yaşın kaç bilmem ama böyle yaşanmaz kendine çeki düzen ver
Bu çocuk seni terk etse tepe taklak olacaksın, çünkü tek gayen o ve kaç kere aradı kaç dk konuştuk gibi şeyler
Oku, çalış, hobi hatta hobiler edin

Geçici bir boşluktur büyük ihtimalle. Bazen her şey üst üste gelir gibi olur. Hayattan bir bıkkınlık, kendinden memnuniyetsizlik, çevredeki her şeye ve herkese soğukluk hissetme, içi boş amaçsız bir insan gibi yaşama ve kendini uykuya, internetteki lüzumsuz şeylere verip vakit öldürme... Tüm sıkıntılar çoğu kez tek bir sorundan kaynaklanır ve türer. Sizin asıl derdiniz neyse ona odaklanın. Her şeyin bir çözümü mutlaka vardır. Dilerim kısa zamanda toparlanırsınız.

Aradı arayacak değil herşeyi paylaştığım biri sorun benim çirkefliğim hiç alttan almıyorum sonra kendini çekince bi ne oluyor diyorum hepsini denedim canım ama bariz mutlu olamıyorum

tetkikler yaptırdın mı hiç?
mesela tiroid, B12 veya demir eksikliği vs
mesela tiroid hastalığı (hipo) çok mutsuzluk yapar, umutsuzluk yapar vs

Aradı arayacak değil herşeyi paylaştığım biri sorun benim çirkefliğim hiç alttan almıyorum sonra kendini çekince bi ne oluyor diyorum hepsini denedim canım ama bariz mutlu olamıyorum
Olamazsın zaten
Herkesi herşeyi silip sadece bir kişiden medet umarsan olamazsın
Adam da haklı, sıkılmıştır

Bende tiroidde var kansızlıkta
Ama şükür yani moralim turp gibi
Bence bazı insanlar şükürsüz, kıymet bilmiyorlar

öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
fakat tiroid bazı insanları gerçekten çok olumsuz etkiliyor
sadece tiroid de değil
bence tetkikler yaptırmalı konu sahibi

öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
fakat tiroid bazı insanları gerçekten çok olumsuz etkiliyor
sadece tiroid de değil
bence tetkikler yaptırmalı konu sahibi
Teşekkür ederim, ne hastalıklar var şükür halimize. Allah tüm hastalara şifa versin

Evet tiroid sinir de yapar ayrıca
Kansızlık ta halsizlik yapar
Sinir + halsizlik yani düşünün
Ama bakış açısı da çok önemlihayata
Vay bende yok yok her hastalık bende oram ağrıyo buram ağrıyo elimi kaldıracak takatim yok demeyi belki 70 lerde yaparım, şayet nasip olurda yaşarsam
Daha 29 yaşındayım, yediklerimiz içtiklerimiz sağ olsun bi de tabi genetik faktörler var yaşa bakmıyo artık bu işler. Ama daha çok yolum var. Çalışmam, didinmem, üretmem lazım. Ayrıca anneyim kızımı da yetiştirmem lazım.

Şöyle 18 de öldüm bittim erkek arakadaşım bugün az mesaj attı demiyorlar mı bana geliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…