Bıktım artık hayattan

Evet çok güzeller bende bahçeye domates salata ekeyim bari canım
Ooo bahçe varsa sen daha şanslısın
Benim minik balkonum var, yettiği kadar artık
Bi de toprakla uğraşmak iyi gelir
Bende bugün nane ektim, taze taze yeriz inşallah. Taze soğanım da var oh mis

Oncelikle sunu soylemek istiyorum
Bir arkadasim var 30 lu yaslarda ..
Butun gun ama butun bir gun boyunca sevgilisini dusunuyor
Witch sence ne dusunuyor?
Witch sence benle evlencek mi
Witch sence ne demek istiyor
Sence ben guzel miyim
Isi yok ve calismiyor
surekli depresif haller edalar
Inanin bu cok itici ...
Kimse katlanmak zorunda degil ..
Ne ana ,ne baba,ne kardes,ne sevgili,ne koca sizin bu tavirlarinizi cekmek zorunda degil
Hayat kisa kuslar ucuyor

amin canım
inşallah nasip olur da yaparsın istediklerini
kızını da iyi yetiştireceğine inanıyorum ben senin (yorumlardan gözlemlediğim kadarıyla)

normalde bana da geliyorlar
genç kızların çok boş yetiştiğini düşündürtüyor öyle konular
fakat bu konu farklı geldi, bilmiyorum belki de yanılıyorumdur

Ama bizim normal bi iliskimiz var planlarımız vardı beraberkende ben bişeye tavır yapsam önümde diz çöküp şunu alayımmı bunu yapayımmı sana diye konuşan bi adam bana bu kadar destek olan biri nazımı çekmek zorunda değil galiba oda bunu anladı

Teşekkür ederim
Bilmukabele

Bi tavırla diz çöken adama bilmiyorum ya saygı duyamam ben
Kusura bakma dersin, özür dilersin hatan varsa
Diz çökmek çok abartı

Evet degil ..
Herkesin kendi icinde sorunlari var .
Negatif insanlar etraflarini da negatif yapiyor..
Surekli sizlanan ,sikayet eden,vazgecen,kusur bulan insanlardan herkes bikar .
Bence bi an once topla kendini ..
Is bul ..
Arkadaslarinla takil
Plan yap
Hayal kur
Gerceklestir

Bi tavırla diz çöken adama bilmiyorum ya saygı duyamam ben
Kusura bakma dersin, özür dilersin hatan varsa
Diz çökmek çok abartı
Hata yaptığı zaman değil ben yine boş boş trip yaptığım zaman bunu yapardı yani şöyle bi içecek alırdı ben bundan mı aldın bunu istemedim dedim oda bu yaptığını yapardı durumun vahimliğini şimdi anlarsın :/

Keske içimden gelse :/

Siz mutsuzum ben diye gezinirken sevgiliniz mutlu mu haberiniz var mi? Hiç sanmıyorum. Siz iki tavir yapin, kapinizda yatsin ayaklariniza kapansin size yeter. Mutlu olmayi insanlarin sizi simartmasinda ararsaniz cok bu sekilde konu acarsiniz. Oncelikle mutluluğu hak etmek için uğraşın.

Bu yaşta bu ne güçsüzlük bu ne eziklik böyle allah aşkına?annesiz babasız mi kaldın. Sokaklarda mi yatıyorsun?Açmışsın susuzmu yoksa bir kaza yada bir hastalık sonucu kolunu bacağını mi kaybettin?yada sevgisiz mi büyüdün?tecavüze mi uğradın?
Bu neyin depresyonu soyle. .derdin ne?
Sana polyanna ol demiyorum ama burnunun ucundaki minik mutlulukları bile görebilen pozitif bir insan olmak senin elinde..şimdiden böyleyken yarın birgun anne olunca çocuklarına ne verebileceksin?
Daha hayatın başındaki bir genç kıza hiç yakışmıyor bu kadar umutsuz olmak!

Canım dışarıda,aç susuz yemek bulamayan insanlar var.şükret haline ve elindekilerin kıymetini bilerek mutlu ol,mutluluğu sen kendi içinde yaratıcaksın ,sevgiline bir hediye al özür dile, işten gelmiş,yorulmuş uyumuş,yazık ediyosun sevgiline ,oda bi insan nihayetinde,kız arkadaşınla kahve içmek bunlar çok güzel şeyler.ya bunların hiç biri olmasaydı?üç günlük dünyada mutlu olmak için karşındakileride kırma canım, sende toparla kendini biran önce,ve gülümse hayat çok kısa,mutluluk anı yaşamaktır.sonrasını düşünerek mutlu olamassın,kendine gel,aynaya bak,ne için üzüldüğüne bi bak,artık mutlu olacağım de kendine ve hobilerinle uğraş

Kendinize yazık ediyorsunuz
Hiç yoktan sıkıntıya girip bunu adı mutsuzluk diye adlandırıyorsun
BUnu kalıp haline getirip kendinize yakıştırıyorsunuz.
Kitap okuyun mesela,işten çıkmışsınız yeni iş arayışlarına girişin
Sevgiline gelince zaten seviyorsa arar bırak kendi düşsün peşine
Açıktan ünv okucam diyorsunuz bu bile motive eder insanı
Hayatı zorlaştırmayın bırakın akışına kendiliğinden oluversin

Canim sevgilin de hakli senin gibi bi saygisizla omur gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…