bıktım artık...herşeyde beni suçluyor...canım yanıyor..

Onun istedigi kaliba girmis o kalıpta yasaminizi surdurmeye baslamissiniz ama yine olmamis. Zaten hatayi bastan siz yapmissiniz da simdi yapilmasi gereken dogru hareketi de siz biliyorsunuz bence. Kimse bir kadinla boyle konusamaz hele hele hayatındaki adam. Babaniz sizinle boyle konusabilir mi? Konusmus olsa ne yapardınız? Burdan pay bicin size verdigi degeri, duydugu saygiyi.

Terbiyesiz resmen...
Anlamiyorum neden cekiyosunuz boyle adamlari daha evli degilsiniz , size bukadar hakaret eden bir adam.

Ilerde sulalene kadar kufurde eder , dayakta atar..

Ayrica bizim bayanlarimiz bayilir erkege ayak uydurmaya , sen neden ona ayak uyduruyosun?
Neden onun icin kendini degistiriyosunki...
Seni boyle tanimadimj bu adam , ozaman yol ver gitsin.

Yeni ergen gibi adamın karşısında ezilip,büzülün ozaman.
Babanızın dahi karışmadığı kıyafet konusuna,kocanız dahi olmayan birinin karışması enteresan.
Bazı insanlar yapılanları çoktan hakediyor,tavizden taviz doğar demişler.bir eğitmenin daha iyi bilmesi gerekiyor.

Sevgililik karşındakini tanımak için yaşanan bir süreç değil mi hele ki evlilik düşünülen yaşlarda? E siz tanımışınız bakmışınız denemişiniz aşikar ki bu adamla ömür geçmez yol verşn gitsin. Sevgi aşk demeyin evlenince sevgi kapıdan aşk bacadan çılar bu adamla. Kıskançlık hadi neyse dicem de hakaret aşağılama kısacası psikolojik şiddet var ilişkinizde. Gençliğinize yazıl valla

bende aynı şeyi söylicem canım yol ver gitsin bu adama evlenince hiç çekilmez aşk falanda kalmaz bu hakaret karşısında evlenince dahada artar iyi düşün

haklısınız...18 yaşında bi kız yazsa bunları bi ton laf ederim.. niye ezdiriosunuz kızım bunlara kendinizi derim ama 28 yaşıma geldim...adam canıma okuo.... ben babamdan böyle muamele görmedim... gıkım çıkamıo acizliğime kızıyorum çok

Bekara koca boşaması kolaydır derler amma böyle bir insanla da olunmaz.Hakaret üstüne hakaret sıralamış.Hiç tereddüt etmeden bitir bence.

cesaretim yok resmen elim ayağım titrio onsuz....panik atak krizi gibi nefessiz falan kalıyorum.... aptal mıyım neyim anlamadım yaa

Onun istediğini yapmışsın, değer vermişsin ama belli ki köle falan olmanı istiyo. Bu ne küstahlık. İstediği gibi kırsın sonra da unutsun. Arkana bakmadan kaç. Arkana bakmadan kaç.

olmaz bu iş..
daha fazla vakit harcama bu adamla..
sizin hayata bakışınızdan tut, herşeyiniz farklı...

gerçekten öyle... o kadar farklıyız ki... bizde babam eve misafir gelince oturup sohbet etmezsem resmen canıma okur,yabani misin diye....; onlarda misafir gelince kadınlar mutfağa saklanır...

bizde baba-kız oturup içki içer, sigara içer...benim ilk içkimi sigaramı babam içirmiştir... tadını bil ki kötü niyetli biri içki diye başka bişey içirirse anla, sigara diye başka bişey içirirse bil der..... onlarda babanın yanında kadın kısmı çocuğu çatlayana kadar ağlasa dokunamaz....

o kadar farklıyız ki..ve ben bunları hep o kadar hoşgörüyle kabullendim ki..onlara oturmaya gitsem, eve erkek gelince evin gelinleriyle kalkıp mutfağa saklandığım zamanlar oldu..... onunki de kültür dedim..saygı gösterdim... ama o bunları demek hep eziklik gördü... ben onun için değiştikçe o bana saygısını yitirdi.(

Son düzenleme:

hiç haketmiyorum hem de...hiç ben kimseyi bu kadar temiz ve büyük sevmedim...

hiç haketmiyorum hem de...hiç ben kimseyi bu kadar temiz ve büyük sevmedim...
anlıyorum canım
biraz da neden bu kadar çok seviyorsun bence; zıtsınız.
farklı o senden
belki şimdiye kadar gördüklerin gibi değil.
ama hadi evlendiniz bu adam seni dışarı çıkarmaz
evlenince daha büyük sorun olur şimdi en azından ayrı evlerdesiniz
evlenince her dakika aynısını yapacak

Öyle ya da böyle tercihinizi yaşıyorsunuz. Siz böyle taviz verdikçe daha çirkin cümleler de duyabilirsiniz. İşin kötüsü bu insancığa haddini bildireceğinizi de sanmam. Böyle hikayeler ya evlenip aynen bu kafada hakaret işite işite devam ediyor ya da elinize su dökemeyecek bir kız için terkedilmekle. Yine de kadınlar bu ilişkiyi bitiren taraf olmuyor. Siz de muhtemelen olmayacaksınız, bu cümleleri işitip, sineye çekip aynen devam edeceksiniz. Umarım daha fazla üzülmezsiniz.

hep onun kulturune uymaya calistin onun dediklerinden disina cikmadin sana guvenmedi sucladi kufretti kirdi uzdu sen butun bunlara katlandin neden peki o olmasa hayatinda cok mu sey kaybedersin olmazsa olmaz mi ondan baska erkek yokmu guzel arkadasim niye yapiyosun bunu kendine seni seven adam guvenir once kendidemi sana kicini acctigin icin gelmis onun tabiriyle lutfen beni yanlis anlama seni bide ben kirmak istemem ama bence bunu kendine yapma ilerde simdi her dedigini yapsan ve evlenseniz seni sokaga cikarmasa ben duyuyorum cunku perdeleri acmasina bile izin vermeyen insanlar cahiller var napicaksin ozaman boyle bi dunya olamaz ya ne zannediyo kendini de senin uzerinde bu kadar soz sahibi bende evliyim canim emin ol simdiki inatci sevgin evlenince bu kadar inat etmiyo surmek icin destek lazim ve o destek olmazsa sevgide tukeniyo iyi dusun ona mecbur degilsin

Keske degismeseydin. O seni gordugu begendigi halinle sevip kendine es edinmisti halbuki... Kadinlar bir erkekle evlenirken evlenince onu degistirebileceklerine inanarak evlenirmis, halbuki erkek hic degismezmis. Erkekler ise kadinin hic degismeyecegine inanarak evlenirlermis, halbuki kadin degisirmis. Seninki de o hesap olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…