bıktım artık...herşeyde beni suçluyor...canım yanıyor..

Ne yapacağınız belli..! Daha neyi bekliyorsunuz.? Bu kadar hakaretin üzerine, kaymak olarak dayak yemeyi mi?
Kolunuz, gözünüz morarınca darp raporu alırken mi aklınız başınıza gelecek.?

Cekme o zaman.
Sevgili degil misiniz?
Bu adamin karakteri bu iste. Sana karsi saygisiz, kaba, terbiyesiz biri. Siddete meyilli oldugu da belli. Madem yapamiyorsun ayril yani. Bundan sonra yasayacaklarin kendi tercihin olacak, bile bile secmisligin olacak yani.

Zaten bu iliski simdi bitmese de aranizdaki taban tabana farkli kulturden dolayi ille catirdardi. Simdi hosgoruyle kabul ettigini "sandigin" ters davranislar, zamanla oyle gozune batardi ki hosgoruyle kabul etmis misin, etmemis misin anlardin. Sizinkinde kultur fakliliginin yanisira bir de saygisizlik var. Hic olmaz bu is.

kızlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum...çok haklısınız... ben de bazen öyle düşünüyordum...kendine güveni yok demek ki beni ezmeye çalışıo diyordum ama gayet de kendine güveni tam bir adam...bağımlı kişilik gösteren benim aksine

dün gece iki kere aradı açmadım... gece mesaj atmış..""hem suçlusun hem de telefona cevap vermiyorsun(suçlu dediği kotumun üzerine kalçamı tam-onun tamdan kasıtı da kalçamın bir karış altına gelecek kadar-örtmemem)...tamam öyle olsun...zaten 2 yıldır hayranların da bitmek bilmedi..bundan sonra onlarla takılırsın"" yazmış...hem suçlu gem güçlü ((

ben bi cevap vermedim hala... ayrılmaya gücüm yok ama biraz aklı başına gelene kadar yüz vermiycem..bu sefer peşinde koşan ben olmayacağım...hiç suçum olmayan bişeyi bile kabul

aşk sevgi kesinlikle böyle birşey deil...evli olsan zor dicemde evli deilsinki..ayrıl kurtar kendini.şuanda böyle yapan evlendikten sonra neler yapar...

inanın başkası yaşasa bunları ben de aynı şeyleri söylerdim ama işte ona gelince elimdilim bağlanıo
şiddete meyili yok..hatta hayatta kimseyi dövebilecel bi adam değil... ama işte bu dili beni mahvedio... önceki sevgilim küfürbazdı...ağzından çıkanları işitmeye utanırdım.... bunun ağzından küfür çıkmaz ama küfürden beter eder adamı..iftira atar..kendi de inanmaz... çünkü her kavgadan sonra düzeldiğimizde, bebeğim benim huyum böyle lütfen alınmamaya çalış ben sinirlenince ağzıma geleni sayıorum diyor ama benim aklım almıyor... bu kadar sevgiyi sadakati bi sinire harcayan bi adam nasıl olabilir anlamıyorum???

dediğim gibi...şimdilik onu bırakmaya gücüm yok...hala çok seviyorum ama en azından ben uğraşmayacağım barışmak için... özür dilemeyeceğim... aramayacağım.... şimdi böyle artist artist mesajlar atıo ama kendi akıllanıp gelecek..gelmezse de zaten çok matah bi ilişki değildi der, yoluma bakarım... bu sefer teslim olmıycam

evet demiştim buna benzer bişey.... demek ki sen sokakta açık kalça görünce çok hoşuna gidio, çok etkileniosun ki herkesi böyle sanıosun, bana bunu düşündürtüosun vs dedim... "buranın insanı öküz gibidir...sen farketmiosun ama sokakta yürürken el ele tutuşmamıza rağmen adam ağzı bi karış açık sana bakıo... tam dönüp ne bakıosun diyecem, bi bakıyorum dönmüş bu sefer kıçına bakıo...ben şimdi o öküze "ne bakıyorsun lan" desem...sen önce yanındakine "söylle kıçını kapatsın,o açarsa ben de bakarım"" dese nolcak..katil mi olayım" diyor

ki gariptir mesela tayt giymeme bişey demez... dizin 1 karış üstüne kadar kalem etekler giyerim, üzerine kısa giyerim...her zaman paltform topuklu giyerim..hep makyajlıyımdır..saçlarım yapılıdır... hatta genelde böyleyim... bişey demez... ama pantolon giyince o kalça kapanacak diyor... bi garip adam yaa

Bak ben sana söyleyeyim bahaneye inanma. Zaten bu fevri sinirlilik halleri, kendini kontrol edememesi 'cinsellikte değişik olabileceğinin' göstergesi. Burda neler okuyoruz, gerçek hayatta erkeklerin eşlerinden neler isteyebileceğini biliyoruz. Ben kıllandım bu popo olayından. Kıskanan, dikkat çekmemeni isteyen bacağını da kapatır, göğsünü de. Bakan bacağına da bakar başka yerlerine de. Sapık olabilir barışsan bile bu konuyu araştır bence.

Bir mecburiyetiniz yok, gencsiniz, mesleğiniz var, kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz neden eyvallah diyorsunuz bu kadarına anlayamıyorum.
Neden üzerinizde bu kadar baskı kurmasına, sizi bu denli sindirmesine, ezmesine, hakarete varan sözlerine boyun eğiyorsunuz?
Bakın anlatmışsınız tek tek, bütün hırsını sizden çıkarıyor, sizde pekâlâ farkındasınız , göz göre göre yapmayın bunu kendinize.
Hayat bize bir armağan böyle insanlarla düşürmeyin değerinizi. Kıymetinizi bilin. Siz kendinize değer vermez, kendi doğrularınızın arkasında durmazsanız, kimseden değer göremezsiniz. Bugün uzun tunik giyersiniz eyvallah edip, yarın dışarı çıkma der, öbürgün işi bırak baskısı görürsünüz.

Yazık siz tam bir hayalkırıklığısınız okumuş eline mesleğini almış bir kadın olarak , bu tür adamlara yüz vermeniz bu adama layık değilsiniz aslada sizi iyi davranmayacaktır sanırım aileniz size çok iyi davranmış ve hayatın acımasız ve kötü yönünü hiç yaşamamışsınız ondandır bu kadar şeye katlanmanız

her koyun kendi bacağından asılır derler. siz bunu çekmek istiyorsunuz. buyrun çekin ne diyeyim

cidden var b encede bir gariplik onda

Benim hatırladığım hep sen sevgilini kıskanıyordun, dünya tersine mi döndü artık??

hayır dönmedi..sadece ben yapınca adı kıskançlık,manyaklık oluo..onun yaptığı ise olması gereken,olağan olan oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…