bıktım artık...herşeyde beni suçluyor...canım yanıyor..

Bence bi güzel ayrıl..Sen ayrılınca ilk başta gurur yapıp hakaretlere devam edicek sonrada baktın ciddisin kedi gibi yalvarıcak..Yani şimdi seni ezikleyen kendi ezik durumda gelecek..Zaten sende o zaman aşık olmadığını anlayıp bidaha dehliyceksin..Tecrübeyle sabit...

Merhabalar konuyla alakasi yok ama adet bitiminden kac gun sonra iliskiye girilmeli hamile kalmak icin

Merhabalar konuyla alakasi yok ama adet bitiminden kac gun sonra iliskiye girilmeli hamile kalmak icin
Dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi... Sorunun cevabi, ben uc gun sonra girdim ve ilk kizima hamile kaldim, ikincide de 15 gunsonra girdim, ikinciyi dogurdum, bir daha da korunmasiz iliskiye ghirmedim, hic baska hamileligim olmadi.

gelenek gorenegini, aile yapisini yorumlayamam, herkesin bi yetisme tarzi var, ay cok sacma demek hos olmaz, insanliga aykiri degilse..
cocugun karakteri anladigim kadariyla kompleksli, memnuniyetsiz, suc bastirici.. zor.. cekilmez..

Son düzenleme:
bıktım diyorsun e memnunda değilsin adamdan(ki her gün böylesine hakaretlerde çekilmez) ozaman ayrıl!ayrılmamana engel olan şey neki?

Simdi sen onun bu sekilde seni sahiplendiğini düşünüyorsun seni sevdiği icin böyle davrandığını düşünüyorsun ama öyle degil. Benim de basıma geldi. Tamamen seni kendi kurallarına uy diye onun istediği sekle gel diye böyle yapıyor. Sen güzelsin diye insanların sana hayran olmasını kaldıramıyor kendi egosu zedeleniyor cunku. O yüzden surekli seni ezmeye calısıyor cunku kendisine güveni yok.

Yaslariniz kac canim?

Delirecegim artik ya bu kadarina da pes Karsi tarafta suc filan yok ya bunca hakarete göz yumup her defasinda affedebiliyorsaniz sucu baska yerde aramayin. Sizi asagilayan bir insana karsi ask sevgi nasil duyuyorsunuz tiksinmeniz gerekiyor. Ilk once kendinizi sevin sizden daha degerli kimse yok lutfen ya biraz olsun kndinize sayginiz olsun. Bu onun yapisi vs diye mi kendinizi avutuyorsunuz anlamiyorum bu koskoca bi yalan insan sevdigini deger verdigini boyle asagilayamaz. Bu kiskanclik olayi da degil. Sizi kirmaktan uzmekten cekinmeyen biri var bu sevmediginin en acik gostergesi.Acin gozunuzu lutfen dunyadaki tek erkek o degil. Ama once kndinize saygi duymayi ogrenin ki sizi kimsenin sizi kucuk dusurmesine asagilamasina izin vermeyin.

pff şu babam bile karışmıyor laflarını bi unutun artık ya. baban degil bu sevgilim dedigin kişi. o yüzden karışır elbette. ha sen uyarsın ya da uymazsın ya da orta yolu bulursunuz (artık orta yol neyse?) o sana kalmış. öyle çiçek falan geliyor diye kıskançlık yapmıştır herhalde. bana garip gelmedi pek. tepkisi biraz enteresanmış tabi. gerçi yok o da pek anormal degil. onun telefonuna aşk mesajları falan gelse sen huzursuz olmaz mıydın?

Bu adam kesinlikle seni kiskaniyor sana kendini yakistiramiyor o yüzden bu laflari seni ezerek kendinden pasif göstermeye calisiyor ama bunla ömür değil gün geçmez be. Kaç kaç kaç.

Buyuk konuşuyorum bu konuda şu dediklerini kocam bana dese sevgilinin davrandığı gibi kocam bana davransa bosarim. .. Siz değersiz bir insanmisiniz ki katlaniyorsunuz. Basın tekmeyi gitsin

Bu kadar hakareti isitecek ne yaptinki sen?
Vur tekmeyi kicina akli basina gelsin

Igrenc. Kendi ezikligini karsisindaki kadini ezerek gecirmeye calisan igrenc bir erkek. Bu kadar da net soyluyorum.

Sen de bu ezilmelerden ya da buradaki bazi kadinlarin "Ayh tamam en guzel sensin" demesinden korktugundan midir nedir bilmiyorum, o psikolojiye girmissin. Yapabilirsen su an nokta koy bu iliskiye. Yapamazsan da umarim canin artarak yanmaya devam etmez.

vay terbiyesiz vay!!içinde vicdan yoksa içini açıp vicdan sokacak değilsin.huy bu değişmez.senin sevgilinin kafası dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek musallat olmaz kafasında...geri kafalı!sinir oldum kusura bakma canım ama hayatını karartma bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…