- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Sağolsun her konuda çok orijinal fikirleri vardır annemin.Camide nişan mı? İlk defa duydum. Cami ibadet yeridir. Anneniz cidden sağlıklı düşünemiyor sanırım
Mevlütlü düğün duydum mesela ama oda camide yapılmazki.
Hayır caminin içi. Annem her konuda böyle biriCamide derken camilerin altında yanında düğün için vs.yapılan salonlar oluyor ondan bahsediyorsunuz sanırım ufak tefek seylerde gönlü olsun diye istenmeyen seyler yapılır ama nişan yeri için kırmadan incitmeden sizde ısrarcı olun.
O kadar da değil yani , camide nişan mı olur, babanız , teyzeniz annenizi daha rahat ikna edecek kimse yok mu?Hayır caminin içi. Annem her konuda böyle biri
Bizde ikna şöyle oluyor : ben patlarım sonra babam da anneme kızar. Annem küser.O kadar da değil yani , camide nişan mı olur, babanız , teyzeniz annenizi daha rahat ikna edecek kimse yok mu?
Ama caminin içinde nişana zaten izin vereceklerini sanmıyorum. Oluyormu oyle yada anneniz ayarlayabildi mi yani. Orası ibadet yeri bilemiyorum çok ilginçHayır caminin içi. Annem her konuda böyle biri
Dışardan biri olumsuz konuşsa iyice hırslanıp burnunun dikine gider.Konu komşu gelince annem bana çeyiz yapıyor durum size göstereyim de çıkar çaydanlığı önlerine.
Sanırım dindar bir ailesiniz yine öyle dindar ama açık görüşlü bir ailenin yanında da camide yapmak istiyor annemler camide nişan hiç duymadım olur mu, ben pek uygun görmüyorum ama de.
Senin sözünü dinlemiyorsa elalem ne derci çıkar belki. O zaman rahatlarsın.
Yok annemin huyu bu.anneniz gerçekten saçmalamış kusura bakmayın da... cami de nişan falan bide beğenmediğiniz bir şeyler için uzatması da hiç doğru değil. karşı taraf istese bunu kasıtlı mı yapıyor arayı bozmak için düşünürüm şahsen ama anneniz işte..
Sorun değil, bence gülünecek bir konu . Ben utanarak açtım.İbadet yeri millettt ayakkabılarını kapıda bırakıyor birde camide halay oyun havası askılı elbiseliler makyajlar falan toptan çarpılmayın tövbe est.( gülesim geldi k bakma)
Aman Allah’ım daha neler Görücez!! Mevlid tarzı olsa hadi camide vaaz dinleyin mevlid dinleyin tamam da nişan yani. Hayalin nasıldır şimdi.. annene hocaya sordum çok günahmış çarpılırsınız dedi bana de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?