Biktim artik israrciliktan

Iste olsun olmasin, evet bu söyledikleriniz doğru zaten. Ama benim hayalim camide nişan degil.

Yapabileceğin birşey yok artık huylu huyundan vazgeçmez o illaki ısrar edecek :) bir kere al karşına konuş hayalin isteklerini anlat kırgın ayrılmak istemediğini içindede istediklerinin kalmamasını ağlamaklı ağlamaklı anlat ki yapmışsındır sanıyorum.. olmadıysa Sen sakin sakin annenin iki katı ısrar et

Zaten sonunda onun dediği olmayacak . Ama olsun veya olmasin ya da konu kapansın hatta abartmıyorum üzerinden yıl geçsin susmuyor. Bu o kadar yorucu ki...

Mesela küçükken ( henüz okul cağında bile değilim ) babannem beni kandırdı ve köye götürdü. Bana o yasımda öyle bir kin tuttu ki. Geldim okula başlıycam. Ablama ve bana kırtasiye malzemeleri alınmış. Sen köye gittin sana yok, gibi laflar ediyor, soğuk davranıyor, bir daha oyle yapmazsan vericem vs diyor.
Veya ablamla birlikte ananeme gidiyorlar
Yine ben babanmemi seçtim diyelim. Ona oyuncak alınıyor. Bana alınmıyor ve benim o oyuncakla oynamam yasaklanıyor. Hepsini gectim, yıllar yıllar sonra yetişkin olmuşum hala çocukken babannemle gitmemin tribini yapıyor. Oyle susmayan biri işte.

ovvvv büyümemiş bir kadın anneniz

camide nişan ne ya? ibadet yeri orası farkında mı? hadi böyle bir şey mümkün olsa bile herkesin kendi nişanı/düğünü/doğumu/evi/evliliği vs kısacası herkesin kendi hayatı.anne baba da olsa kimse karışamaz.

Camide nisan mi ?Ilk defa duyuyorum mevlut tarzi galiba .Sizin hayaliniz neyse onu yapin bnce icinizde kalmasin her zaman yapilan birsey degil cunku.

Camide nişan mı? İlk defa duydum. Cami ibadet yeridir. Anneniz cidden sağlıklı düşünemiyor sanırım
Mevlütlü düğünler var mesela ama oda camide yapılmazki.
Cami kelimesi '' cem'' kökeninden gelir yani toplanmak manasında. Ve camiler sırf ibadet yerleri değil özel günler için toplanma yeridir. Tabi camide düğün nişan gibi toplantılar cami adabına göre yapılır. Kişi ister ya da istemez onun tercihi ama camide olmasında bir mahsur yoktur.

Zaten sonunda onun dediği olmayacak . Ama olsun veya olmasin ya da konu kapansın hatta abartmıyorum üzerinden yıl geçsin susmuyor. Bu o kadar yorucu ki...

Oluyor işte ama atsan atılmıyor anne yanı. Dilerim en büyük imtihanın bu olsun allah başka dert vermesin. Evliliğin eşinin ailesi hepsi iyi çıksın çünkü aksi çok zor oluyor annem olsada ısrar etse deme sonra.

Çok keskin bir dille hayır demeyi 24 yasimda ogrendim. Sadece anneme degil bunun birde inatci kayinvalide versiyonu var :) sen hayir demezsen onlara elini verip kolunu kaptirirsin. En son tartismamizda anneme benim artik çocuk olmadigimi uzun uzun anlattim. Hatalarla buyuyecegimi, kendilerininde zamaninda hatalar yaptigini. Senide bu sekilde her konuda yanlismissin gibi gosteriyorsa acikca konus. Ve her zaman kararindan emin olarak hayir de

Hayır demem mi, diyorum bolca
Ama sorun annemin susmaması

Allah korusun. Iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun :)
Şuan aile benim gözümde çok iyi. Yıllardır da tanışıyoruz zaten. Bakalim, kendi ailem ayrı ayrı cidden imtihan oldular benim icin. Insallah isyan sayılmıyordur. Sonuçta biliyorum ne kötü durumlarda olan çocuklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…