biktim artik kocamdanda anasindan da babasindan da

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
bugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim

bugun annem aradi anneanne gitcem sende gel dedi hava fena degil ama donerken sorun olabilir otobus mesefesinde anneannemin evide
esimi aradim babana oylede arabayi biraksin dedim
aradi yok dedi dedi
delirdim tabi birdaha istemem kuura bakma dedim kapadim k.validem aradi nerye gidiyorsun dedi anneanneme gitcem dedim babamin arabayi alcam dedim citi cikmadi
bebekle gidemezmisim ondan vermemis ee pardonda babamin arabayla giderken bebegim gelmiyormu
cok dusunuyorlaer ya
esimle tartistik ve bana artik ailen gelmesin dedi ende gelme dedi cok sinirliyim
tabi eski deterlerde acildi bayagi tartistik
bu arada araba bizim
son satiri okuyana kadar size laflar hazirlamistim.
kendi arabasini babasindan izinle alan bir adamla coook zor :(

sizin arabanız neden kayınpeder de duruyor ... aktif araç kullanıyorsan dursun evinde ...hem nasıl tartıştınız da iş eve gelmeye kadar gitti arkadaşım ... umarım çözersiniz

Allah başka deRt vermesin de
esin niye eve gElme diyo kİ aabartmış

sizin arabanız neden kayınpeder de duruyor ... aktif araç kullanıyorsan dursun evinde ...hem nasıl tartıştınız da iş eve gelmeye kadar gitti arkadaşım ... umarım çözersiniz
ben pek bir yere gitmiyorum en son babaanneme gittim arabayla 3 hafta once annemde yakin mesefede oturuyor esimde servise daha yakin diye arabayla kpderin evine kadar gidip ordan biniyor servise

bence kocan arabayı sana vermek istemiyor, hatta arabayı uzaktaki babasının evine bırakma sebebi de bu !

son olayda da yine arabayı vermeyen kp değil, kocan !

cunki tartistik ben bir daha o arabanin adini anmam dedim oda annesini falan savundu konu uadi eskilere geldi kayinpederimin aldigi cinsellik kitabina
kime aldı kp o kitabı??konuyu dağıtmayalım ama merak ettim ya.
anladığım kadarıyla eşin servise ulaşım açısından bırakıyor arabayı kv lere.
ama onlar da fazlaca sahiplenmiş demek ki.

bence kocan arabayı sana vermek istemiyor, hatta arabayı uzaktaki babasının evine bırakma sebebi de bu !

son olayda da yine arabayı vermeyen kp değil, kocan !
normalde esimle bi yere gideerken ben kullanirim ama

kime aldı kp o kitabı??konuyu dağıtmayalım ama merak ettim ya.
anladığım kadarıyla eşin servise ulaşım açısından bırakıyor arabayı kv lere.
ama onlar da fazlaca sahiplenmiş demek ki.
dugune 5 gun kala kapaginda evlilik ve cinsellik yazan bir kitap almis esim evlilikle ilgili diye almis diyor ama kapaginda cinsellik yazan bir kitap ve goturup vermeyi dusunuyorum

ben pek birgitmiyorum en son babaanneme gittim arabayla 3 hafta once annemde yakin mesefede oturuyor esimde servise daha yakin diye arabayla kpderin evine kadar gidip ordan biniyor servise
anladım canım ... kocanın arabayı istemesi abes olmuş ... lazım bırakıver demesi lazımdı ... ama arabayı evvde bırak canım benim hatırladığım kadarıyla küçük bebeğin vardı allah korusun hasta olur doktora gitmen gerekir kp keyfini mi bekleyeceksin o zaman da

Bunlar nasil insanlar boyle ya? Su erkeklere zaten soyleyicek laf bulamiyorum. Evlenmeden once ailelerini kafalarina takmazlar, evlenince hepsi kiymete biniyor. Tabi herkesin ailesi onemli ama benimde artik bir ailem var bende bir babayim diye dusunmeleri lazim. Saygi ayri kendini azdirmek ayri. Acaba bizim anne babalarimiz bunlarin yaptiklarini yapsa neler olurdu acaba?

anladım canım ... kocanın arabayı istemesi abes olmuş ... lazım bırakıver demesi lazımdı ... ama arabayı evvde bırak canım benim hatırladığım kadarıyla küçük bebeğin vardı allah korusun hasta olur doktora gitmen gerekir kp keyfini mi bekleyeceksin o zaman da
yok artik binmem arabasina

Back
X